Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sajducha wchodziła na oparcie tapczanu jak była mała i atakowała moja kitkę ;) Teraz już jej przeszło.

Dzięki za zdjęcie Szepsi na rowerku - tylko coś jej łapki do pedałów nie sięgają :diabloti:

Jak patrzę na tą fotkę
[url]http://img585.imageshack.us/img585/7572/resizeofpsy007.jpg[/url]
to od razu przypomina mi się, że jak byłam u Asiaczka, to kładła się koło mnie Żelka, po czym przychodziła Erka i kładła się na Żelci, z pyskiem na moich kolanach i po chwili Żelcia była już odsunięta ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']To to zdjęcie wstawiłam na FB i podoba się:)

Pzdre.[/QUOTE]

Cieszę się :).

[quote name='Korenia']No moja Amy też :P aż wstyd ;)[/QUOTE]

Może Ona robi coś śmiesznego jak nikt nie patrzy ;).

[quote name='jamnicze']Sajducha wchodziła na oparcie tapczanu jak była mała i atakowała moja kitkę ;) Teraz już jej przeszło.

Dzięki za zdjęcie Szepsi na rowerku - tylko coś jej łapki do pedałów nie sięgają :diabloti:

Jak patrzę na tą fotkę
[URL]http://img585.imageshack.us/img585/7572/resizeofpsy007.jpg[/URL]
to od razu przypomina mi się, że jak byłam u Asiaczka, to kładła się koło mnie Żelka, po czym przychodziła Erka i kładła się na Żelci, z pyskiem na moich kolanach i po chwili Żelcia była już odsunięta ;)[/QUOTE]

U nas całe baskowe życie towarzyskie odbywa się na oparciu kanapy :evil_lol:.
A po co Szepsi sięgać do pedałów,pańci nogi od tego :cool3:.

Posted

[quote name='lourdnes']Moje szkodniki obejrzały zdjęcia instruktażowe ale nie ma u nas z czego zwisac :( Chyba ,że z balkonu...[/QUOTE]

To musisz kupić kanapę z oparciem nadającym się do zwisania ;).

[quote name='jamnicze']Sajdi lubi robić zwiślaki z siedziska kanapy, TZ się śmieje, że liczy wtedy słoje w parkiecie :)[/QUOTE]

Liczenie słoi tez jest ważne,bo co by to było,gdyby któregoś zabrakło :evil_lol:.

Posted

Dzisiaj baskowy standardzik,czyli:na słoneczku ciałka rozciągnięte na tarasie(oczywiście na kanapce),a teraz ciasne kłębuszki na kanapie pod kocykiem.Nuuudaaa ;).

Posted

[quote name='lourdnes']Czyli tak zwana codzienna rozpusta -słodkie nierobstwo :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='deer_1987']Takim to dobrze, moga sie lenic caly dzien :razz:[/QUOTE]

Nie całkiem nieróbstwo,Szepsi trochę pomagała przy usuwaniu uschniętych pnączy :cool3:.Potem musiała rozpykać otwieranie pudełka z ciastem żeby dostać się do tegoż właśnie ciasta :diabloti: (popiła herbatką i kawą,od każdego po trochu).A na koniec podprowadziła paczkę fajek i zaniosła do domu.Pewnie chciała sobie zapalić :razz:,ale u nas w domu się nie pali,więc jej zabrałam.Buszi patrzyła na to ze znudzeniem.A to wszystko w czasie krótkiego popołudnia,bo zaraz burza się rozpętała i po robocie.

[quote name='Cienka']Ja moim kupiłam nowy namiot z tunelem biedronkę :)[/QUOTE]

Poka,poka!!!

Posted

[quote name='Buszki']Nie całkiem nieróbstwo,Szepsi trochę pomagała przy usuwaniu uschniętych pnączy :cool3:.Potem musiała rozpykać otwieranie pudełka z ciastem żeby dostać się do tegoż właśnie ciasta :diabloti: (popiła herbatką i kawą,od każdego po trochu).A na koniec podprowadziła paczkę fajek i zaniosła do domu.Pewnie chciała sobie zapalić :razz:,ale u nas w domu się nie pali,więc jej zabrałam.Buszi patrzyła na to ze znudzeniem.A to wszystko w czasie krótkiego popołudnia,bo zaraz burza się rozpętała i po robocie.

Poka,poka!!![/QUOTE]
No proszę jaka pracowita i zmyslna dziewczynka- i dla zasady chciała wszystkiego skosztować- nic tak nie poszerza horyzontow jak praktyka wlasna :evil_lol:
A Buszi znudzona , bo pewnie takie testy ma juz dawno za soba ;)
U nas tez pogoda do d. Idę na chwile ze szkodnikami w przerwie miedzydeszczowej

Posted

[quote name='jamnicze']Sajducha wchodziła na oparcie tapczanu jak była mała i atakowała moja kitkę ;) Teraz już jej przeszło.
Jak patrzę na tą fotkę
[url]http://img585.imageshack.us/img585/7572/resizeofpsy007.jpg[/url]
to od razu przypomina mi się, że jak byłam u Asiaczka, to kładła się koło mnie Żelka, po czym przychodziła Erka i kładła się na Żelci, z pyskiem na moich kolanach i po chwili Żelcia była już odsunięta ;)[/QUOTE]
Tak, takie metody to ja obserwuję prawie na codzień:)

[quote name='Buszki']Nie całkiem nieróbstwo,Szepsi trochę pomagała przy usuwaniu uschniętych pnączy :cool3:.Potem musiała rozpykać otwieranie pudełka z ciastem żeby dostać się do tegoż właśnie ciasta :diabloti: (popiła herbatką i kawą,od każdego po trochu).A na koniec podprowadziła paczkę fajek i zaniosła do domu.Pewnie chciała sobie zapalić :razz:,ale u nas w domu się nie pali,więc jej zabrałam.Buszi patrzyła na to ze znudzeniem.A to wszystko w czasie krótkiego popołudnia,bo zaraz burza się rozpętała i po robocie.
Poka,poka!!![/QUOTE]
A kto u Was pali...?

[quote name='lourdnes']No proszę jaka pracowita i zmyslna dziewczynka- i dla zasady chciała wszystkiego skosztować- nic tak nie poszerza horyzontow jak praktyka wlasna :evil_lol:
A Buszi znudzona , bo pewnie takie testy ma juz dawno za soba ;)
U nas tez pogoda do d. Idę na chwile ze szkodnikami w przerwie miedzydeszczowej[/QUOTE]
A ja miałam dzisiaj takie królewskie szczęście,że co wyszłam na spacer, to zmoczyło mnie do bielizny.... eh...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']
A ja miałam dzisiaj takie królewskie szczęście,że co wyszłam na spacer, to zmoczyło mnie do bielizny.... eh...
Pzdr.[/QUOTE]
Ja byłam dzisiaj tylko 2 razy 15 i ok 30min wokól bloku. Niebo siwo-granatowe i wietrzysko to nie starczylo mi odwagi na dłuzszo-dalsze spacery a i szkodniki chetnie (jak nigdy) szły do domu :evil_lol: Wietrzyk pupke przedmuchal to nie musialam chociaz raz ich holować :diabloti:
Ale robiłaś wanienke i gorącą herbatke? żeby sie nie przeziebic . Qrcze ta pogoda na codzien to prawdziwa loteria- jak gra w totka

Posted

[quote name='Asiaczek']Mam nadzieję, że jutro na litwie pogoda będzie OK Oby nie padało...

Pzdr.[/QUOTE]
Jeśli znowu bedzie upal i prawie 30 stopni to juz mnie i tak nic nie zdziwi. A wam zyczę tej pogody to i szkodniki zaprezentuja sie lepiej i fotoski ładne wyjdą :):):)

Posted

[quote name='Asiaczek']Mam nadzieję, że jutro na litwie pogoda będzie OK Oby nie padało...

Pzdr.[/QUOTE]

Dzisiaj niestety na Litwie brzydko, wczoraj było ładnie ;) Oby jutro było tak jka wczoraj :)
Moja sis obecnie na Litwie ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']A jakie siostra ma prognozy na jutro? Miasto Alytus...

Pzdr.[/QUOTE]

+19, słonce z lekkim zachmurzeniem, ale możliwe przelotne deszcze...