Cienka Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Tu Klusunia ma taką minę jak by chciała powiedzieć pość mnie ja chcę jeszcze pobiegać :) [url]http://desmond.imageshack.us/Himg716/scaled.php?server=716&filename=phocathumbldsc019462403.jpg&res=medium[/url] Quote
Buszki Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 [quote name='Bundustar']To Aloua czyli Lulka z Burudiki, a koszulki to mają już teraz wszyscy, kagańce "wyścigowe" ;) również, tak jak na coursingach zgodnie z zasadami FCI :)[/QUOTE] Buuu,to jak moje będą biegały jak nie mają tego wszystkiegooo... [quote name='Bundustar']To fota pamiątkowa do rodzinnego albumu :cool3:[/QUOTE] Śliczna :). [quote name='Cienka']Tu Klusunia ma taką minę jak by chciała powiedzieć pość mnie ja chcę jeszcze pobiegać :) [url]http://desmond.imageshack.us/Himg716/scaled.php?server=716&filename=phocathumbldsc019462403.jpg&res=medium[/url][/QUOTE] Bo chyba chciała ;). Quote
Bundustar Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 [quote name='Cienka']Tu Klusunia ma taką minę jak by chciała powiedzieć pość mnie ja chcę jeszcze pobiegać :) [URL]http://desmond.imageshack.us/Himg716/scaled.php?server=716&filename=phocathumbldsc019462403.jpg&res=medium[/URL][/QUOTE] No jak byś tam z nami była, zupełnie :) Klusunia ma ogromny zapał do biegania :) zawsze grzeczna i usłuchana, a tu jak "zając" blisko leciał, to Klusunia chyc za "zajączkiem" ;) [quote name='Buszki']Buuu,to jak moje będą biegały jak nie mają tego wszystkiegooo... Śliczna :). Bo chyba chciała ;).[/QUOTE] Jedno słowo i zamówimy wszystko co potrzebujesz :) Dziękujemy Tomkowi, że nam taką ładną fotkę zrobił :) Biegała, biegała i ciągle jeszcze chciała ;) Klusunia uwielbia bieganie :) A na tym coursingu to wszystkie basenji uwielbiały biegać :) aż się ludzie zdziwili, że to takie biegające psiaki są ;) Quote
Buszki Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Jak my byliśmy na naszym,to też się dziwili,że taki łowne ;). Quote
Metheora Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Świetne foty! Kurcze w tym roku to muszę się koniecznie wybrać na taką impreze z Gudzinkami! Quote
Buszki Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Gudzinki też by pewnie chętnie pogoniły "zajączka" :). Quote
gosiaja Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 kurde szkoda że tak daleko mam do was bo bym Aziza popędziła po torze trochę Quote
Buszki Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 [quote name='gosiaja']kurde szkoda że tak daleko mam do was bo bym Aziza popędziła po torze trochę[/QUOTE] Może w Twojej okolicy jacyś charciarze też robią treningi.Popytaj w oddziale. Quote
taxelina Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 i juz sroda.. a dogomania nie dosc ze sie pogorszyla bo nie ma emotikonek i wyboru opcji posta jak sie kliknie "odpowiedz w tym watku" to jeszcze strasznie wolno pokazuje mi jaki jest ostatnie nieprzeczytany post :mad: Quote
Buszki Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 U mnie całkiem dobrze wszystko działa. A ja wczoraj widziałam bociana! Wiosna idzie na całego :). Quote
Oscar Patric Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 [quote name='Buszki']U mnie całkiem dobrze wszystko działa. A ja wczoraj widziałam bociana! Wiosna idzie na całego :).[/QUOTE] to super,u Nas rano 04.20 jak idę z Księciuniem na spacerek,to w parku są dziennie 3 sarenki,a za oknem nie raz idzie zobaczyć wiewiórę Quote
Asiaczek Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 [quote name='deer_1987']i juz sroda.. a dogomania nie dosc ze sie pogorszyla bo nie ma emotikonek i wyboru opcji posta jak sie kliknie "odpowiedz w tym watku" to jeszcze strasznie wolno pokazuje mi jaki jest ostatnie nieprzeczytany post :mad:[/QUOTE] A to ciekawe, bo u mnie i na jednym i na drugim kompie wsio działa normalnie:) pzdr. Quote
Buszki Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 [quote name='unikatowydiament']to super,u Nas rano 04.20 jak idę z Księciuniem na spacerek,to w parku są dziennie 3 sarenki,a za oknem nie raz idzie zobaczyć wiewiórę[/QUOTE] U nas sarenki,to i w południe się trafiają :). [quote name='Asiaczek']A to ciekawe, bo u mnie i na jednym i na drugim kompie wsio działa normalnie:) pzdr.[/QUOTE] Już deer sobie poradziła :). Quote
Buszki Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Co za koszmar z tą dogomanią!!! Tyle zdjęć wstawiłam ostatnio i wszystko zniknęło :angryy:,o stawce z Luksemburga nie wspomnę :angryy:.Ludzie rozmowy prowadzili,rad sobie udzielali na różnych wątkach i ktoś mądry wszystko zniszczył :angryy:.Dziadostwo i tyle.... Quote
taxelina Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Czytalas u mnie? Teraz admin jeszcze edytowal ze nie przywroci, ja rozumiem ze znikaja z 1-2 dnich a nie 10... ja znikam stad nie mam do tego sily, galerie to jedno ale wystawy, pwp i bazarki... Quote
Buszki Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Mnie normalnie trafia.Stawkę z Luksemburga przez godzinę pisałam,bo aż 20 basenji było i wszystko na marne.Może to jest czyjś sposób na zniechęcenie nas do dogo.Bo jeśli tak,to całkiem udany.... A do Sajduchy,to w ogóle nie można wejść,bo się informator Administracji włącza.... Quote
taxelina Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 A jak wchodzisz? bo linki z podpisow nie dzialaja Quote
Oscar Patric Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 [quote name='Buszki']No widzisz,a ja nie mogę....[/QUOTE] witanko:) też uważam że chyba chcą ludzi do tego forum zniechęcić,a Ja je nawet lubię u mnie też 3 strony zniknęły,dodałam jeszcze raz fotki pozdrawiamy:) Quote
Buszki Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Tylko,że mi się nie chce jeszcze raz tego samego wstawiać.Za dużo miałam tych fotek... Quote
Recommended Posts