Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tu Klusunia ma taką minę jak by chciała powiedzieć pość mnie ja chcę jeszcze pobiegać :)
[url]http://desmond.imageshack.us/Himg716/scaled.php?server=716&filename=phocathumbldsc019462403.jpg&res=medium[/url]

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bundustar']To Aloua czyli Lulka z Burudiki, a koszulki to mają już teraz wszyscy, kagańce "wyścigowe" ;) również, tak jak na coursingach zgodnie z zasadami FCI :)[/QUOTE]

Buuu,to jak moje będą biegały jak nie mają tego wszystkiegooo...

[quote name='Bundustar']To fota pamiątkowa do rodzinnego albumu :cool3:[/QUOTE]

Śliczna :).

[quote name='Cienka']Tu Klusunia ma taką minę jak by chciała powiedzieć pość mnie ja chcę jeszcze pobiegać :)
[url]http://desmond.imageshack.us/Himg716/scaled.php?server=716&filename=phocathumbldsc019462403.jpg&res=medium[/url][/QUOTE]

Bo chyba chciała ;).

Posted

[quote name='Cienka']Tu Klusunia ma taką minę jak by chciała powiedzieć pość mnie ja chcę jeszcze pobiegać :)
[URL]http://desmond.imageshack.us/Himg716/scaled.php?server=716&filename=phocathumbldsc019462403.jpg&res=medium[/URL][/QUOTE]

No jak byś tam z nami była, zupełnie :) Klusunia ma ogromny zapał do biegania :) zawsze grzeczna i usłuchana, a tu jak "zając" blisko leciał, to Klusunia chyc za "zajączkiem" ;)

[quote name='Buszki']Buuu,to jak moje będą biegały jak nie mają tego wszystkiegooo...

Śliczna :).

Bo chyba chciała ;).[/QUOTE]

Jedno słowo i zamówimy wszystko co potrzebujesz :)

Dziękujemy Tomkowi, że nam taką ładną fotkę zrobił :)

Biegała, biegała i ciągle jeszcze chciała ;) Klusunia uwielbia bieganie :) A na tym coursingu to wszystkie basenji uwielbiały biegać :) aż się ludzie zdziwili, że to takie biegające psiaki są ;)

Posted

[quote name='gosiaja']kurde szkoda że tak daleko mam do was bo bym Aziza popędziła po torze trochę[/QUOTE]

Może w Twojej okolicy jacyś charciarze też robią treningi.Popytaj w oddziale.

Posted

i juz sroda.. a dogomania nie dosc ze sie pogorszyla bo nie ma emotikonek i wyboru opcji posta jak sie kliknie "odpowiedz w tym watku" to jeszcze strasznie wolno pokazuje mi jaki jest ostatnie nieprzeczytany post :mad:

Posted

[quote name='Buszki']U mnie całkiem dobrze wszystko działa.

A ja wczoraj widziałam bociana! Wiosna idzie na całego :).[/QUOTE]

to super,u Nas rano 04.20 jak idę z Księciuniem na spacerek,to w parku są dziennie 3 sarenki,a za oknem nie raz idzie zobaczyć wiewiórę

Posted

[quote name='deer_1987']i juz sroda.. a dogomania nie dosc ze sie pogorszyla bo nie ma emotikonek i wyboru opcji posta jak sie kliknie "odpowiedz w tym watku" to jeszcze strasznie wolno pokazuje mi jaki jest ostatnie nieprzeczytany post :mad:[/QUOTE]
A to ciekawe, bo u mnie i na jednym i na drugim kompie wsio działa normalnie:)

pzdr.

Posted

[quote name='unikatowydiament']to super,u Nas rano 04.20 jak idę z Księciuniem na spacerek,to w parku są dziennie 3 sarenki,a za oknem nie raz idzie zobaczyć wiewiórę[/QUOTE]

U nas sarenki,to i w południe się trafiają :).

[quote name='Asiaczek']A to ciekawe, bo u mnie i na jednym i na drugim kompie wsio działa normalnie:)

pzdr.[/QUOTE]

Już deer sobie poradziła :).

• 2 weeks later...
Posted

Co za koszmar z tą dogomanią!!! Tyle zdjęć wstawiłam ostatnio i wszystko zniknęło :angryy:,o stawce z Luksemburga nie wspomnę :angryy:.Ludzie rozmowy prowadzili,rad sobie udzielali na różnych wątkach i ktoś mądry wszystko zniszczył :angryy:.Dziadostwo i tyle....

Posted

Czytalas u mnie? Teraz admin jeszcze edytowal ze nie przywroci, ja rozumiem ze znikaja z 1-2 dnich a nie 10... ja znikam stad nie mam do tego sily, galerie to jedno ale wystawy, pwp i bazarki...

Posted

Mnie normalnie trafia.Stawkę z Luksemburga przez godzinę pisałam,bo aż 20 basenji było i wszystko na marne.Może to jest czyjś sposób na zniechęcenie nas do dogo.Bo jeśli tak,to całkiem udany....
A do Sajduchy,to w ogóle nie można wejść,bo się informator Administracji włącza....

Posted

[quote name='Buszki']No widzisz,a ja nie mogę....[/QUOTE]

witanko:)

też uważam że chyba chcą ludzi do tego forum zniechęcić,a Ja je nawet lubię
u mnie też 3 strony zniknęły,dodałam jeszcze raz fotki

pozdrawiamy:)