Buszki Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 [quote name='Asiaczek']Oj, nawet tak nie mysl!!! Ma byc dobrze i.... bedzie dobrze:) pzdr.[/QUOTE] Oki,nie myślę. [quote name='deer_1987']No wlasnie, nie kracz, badz dobrej mysli![/QUOTE] Nie kraczę też :). [quote name='Korenia']To też mi przez myśl przeszło. No biedniusia, Pańcio nie chciał. Oby tylko dobrze wszystko się skończyło! :loveu:[/QUOTE] Nawet zaczyna mi być Pańcia szkoda,bo taki teraz chodzi jak przydepnięty pies ;). [quote name='unikatowydiament']witamy się cieplutko:)[/QUOTE] My również cieplutko się witamy :). Quote
Asiaczek Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Od czasu do czasu pogłaszcz po główce KM:) (kochającego męża) pzdr. Quote
taxelina Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 A Pancio sie juz zdecydowal czy zgadza sie by mala zostala? Quote
Buszki Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 [quote name='Asiaczek']Od czasu do czasu pogłaszcz po główce KM:) (kochającego męża) pzdr.[/QUOTE] Jeszcze nie mogę,po wyjeździe do Wrocławia ewentualnie ;). [quote name='deer_1987']A Pancio sie juz zdecydowal czy zgadza sie by mala zostala?[/QUOTE] Teraz,to nie ma wyjścia.Tylko pytanie czy Mała będzie w pełni sprawna i będzie mogła na wystawy jeździć ;). Quote
jamnicze Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Trzeba pozytywnie myśleć :) Na pewno nie jedna wystawa przed nią. Quote
Buszki Posted February 24, 2012 Author Posted February 24, 2012 Jutro zdjęcie opatrunku,więc coś może będzie wiadomo... Quote
Asiaczek Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Nadal zaciskam za powodzenie "akcji ratunkowej":) Pzdr. Quote
taxelina Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='Buszki']Jutro zdjęcie opatrunku,więc coś może będzie wiadomo...[/QUOTE] Trzymamy kciuki! Quote
Buszki Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Jesteśmy po...Nóżka na zdjęciach wygląda niemal idealnie,nie powinno być śladu.Ale dopiero za jakiś czas będzie wiadomo na 100%. Wetka zdjęła niby gips,wyjęła 4 szwy i Chichunia właśnie odkrywa,że ma 4 nóżki :). Quote
taxelina Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Super wiadomosc! :) Trzymamy kciuki zeby bylo coraz lepiej! Quote
Korenia Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Super :) Żeby wszystko było dobrze :)! Quote
Buszki Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Na razie Chichunia stara się nie używać tej nóżki,ale wetka mówiła,że może Ją trochę boleć,to pewnie dlatego.Jak się oswoi z nową sytuacją,to zacznie na pewno biegać,skoro ciężki i sztywny opatrunek Jej nie powstrzymywał :). Quote
taxelina Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Jeszcze pokaze ze umie biegac :loveu: Quote
MMM Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Super wieści. Trzymamy kciuki za wszystkie cztery nóżki! Quote
gosiaja Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Super wiadomość a młoda się na pewno przyzwyczai do braku opatrunku Quote
Buszki Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 [quote name='deer_1987']Jeszcze pokaze ze umie biegac :loveu:[/QUOTE] Mam nadzieję :). [quote name='unikatowydiament']trzymamy kciuki aby było ok:)[/QUOTE] Tylko mocno trzymajcie :). [quote name='MMM']Super wieści. Trzymamy kciuki za wszystkie cztery nóżki![/QUOTE] Trzymajcie,trzymajcie :). Quote
Buszki Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 [quote name='gosiaja']Super wiadomość a młoda się na pewno przyzwyczai do braku opatrunku[/QUOTE] Na pewno,tylko na razie ta nóżka za lekka się Jej wydaje. Quote
Asiaczek Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Buszki']Jesteśmy po...Nóżka na zdjęciach wygląda niemal idealnie,nie powinno być śladu.Ale dopiero za jakiś czas będzie wiadomo na 100%. Wetka zdjęła niby gips,wyjęła 4 szwy i Chichunia właśnie odkrywa,że ma 4 nóżki :).[/QUOTE] Dobre wieści:0 Mówiłam, że bedzie OK! pzdr. Quote
Buszki Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='Asiaczek']Dobre wieści:0 Mówiłam, że bedzie OK! pzdr.[/QUOTE] Tego to tak na pewno jeszcze nie wiadomo.Chicha nie bardzo chce z tej nóżki korzystać,woli skakać na trzech.Zobaczymy co jutro Pan doktor powie. A z dobrych wieści,to w niedzielę na wystawie championów w Lesznie: [B]BUNDUSTAR African Elite FCI [/B][COLOR=darkred]oc.dosk.1,CWC,BOS,BOB [/COLOR] [B][COLOR=red] GRATULACJE DLA SYNECZKA !!![/COLOR][/B] Quote
jamnicze Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='Buszki']Jesteśmy po...Nóżka na zdjęciach wygląda niemal idealnie,nie powinno być śladu.Ale dopiero za jakiś czas będzie wiadomo na 100%. Wetka zdjęła niby gips,wyjęła 4 szwy i Chichunia właśnie odkrywa,że ma 4 nóżki :).[/QUOTE] :multi::multi::multi: [quote name='Buszki'] A z dobrych wieści,to w niedzielę na wystawie championów w Lesznie: [B]BUNDUSTAR African Elite FCI [/B][COLOR=darkred]oc.dosk.1,CWC,BOS,BOB [/COLOR][/QUOTE] Gratulacje dla Bundustara, możecie wstawić stawkę w dziale wystawowym? Quote
Buszki Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='jamnicze']:multi::multi::multi: Gratulacje dla Bundustara, możecie wstawić stawkę w dziale wystawowym?[/QUOTE] Dziękujemy w imieniu Piesia. Już wstawili :). [quote name='deer_1987']Gratulacje dla synka![/QUOTE] [quote name='gosiaja']Gratulacje !!! Bundustar[/QUOTE] Dzięki wielkie,myślę że Krysia tu wpadnie i podzieli się wrażeniami :). Quote
Recommended Posts