taxelina Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 [quote name='Buszki']Qrcze,Ona ma przecież dopiero 3 miesiące,do roku ciężko będzie Ją ukrywać przed wzrokiem małża ;).[/QUOTE] I do tego szczeniaka ktorego wszedzie pelno :razz: Quote
Buszki Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 No właśnie.A do czyich nogawek Chichunia się czepia?Do Pańcia.I jak tu takiej nie zauważyć ... Quote
Buszki Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 [quote name='Korenia']Jak po domowemu na nią wołacie?[/QUOTE] Chicha :diabloti:.A jak jest grzeczna (co rzadko się zdarza),to Chichunia :evil_lol:.Wszystkie literki wymawiane tak jak napisane ;). Quote
taxelina Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 [quote name='Buszki']No właśnie.A do czyich nogawek Chichunia się czepia?Do Pańcia.I jak tu takiej nie zauważyć ...[/QUOTE] No to super, oby tak dalej! :multi: Quote
Buszki Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 [quote name='deer_1987']No to super, oby tak dalej! :multi:[/QUOTE] Mała robi co może żeby Pańcio zostawił,tylko Pańcio nie lubi szarpania za nogawki :roll:. Quote
taxelina Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 [quote name='Buszki']Mała robi co może żeby Pańcio zostawił,tylko Pańcio nie lubi szarpania za nogawki :roll:.[/QUOTE] To musi sie postarac :loveu: Quote
Metheora Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 u nas wyszło tak ze był jeden manchesterek ...a potem zrobiły się nie wiadomo kiedy trzy manchesterki... i w sumie - moim skromnym zdaniem- przy ok 40cm wysokości, 4mm sierści, cichości i grzeczności (! :D) naszych ras...- między 2 a 3 w domu- prawie nie widać różnicy :) Quote
Buszki Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 [quote name='deer_1987']To musi sie postarac :loveu:[/QUOTE] No,musi :). [quote name='Metheora']u nas wyszło tak ze był jeden manchesterek ...a potem zrobiły się nie wiadomo kiedy trzy manchesterki... i w sumie - moim skromnym zdaniem- przy ok 40cm wysokości, 4mm sierści, cichości i grzeczności (! :D) naszych ras...- między 2 a 3 w domu- prawie nie widać różnicy :)[/QUOTE] Ja jestem tego samego zdania :lol:.Zwłaszcza,że tylko ja wychodzę z psami do lasu,ja zbieram ku.. po działce,ja je karmię i ja jeżdżę do weta.Mi nie przeszkadza większa ilość,to co temu mojemu małżowi szkodzi :roll:. Quote
Cienka Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Zapytam jak ty retorycznie a mojemu zwłaszcza, że wyrko jest na co najmniej 4. Ostatnio [B]zielona[/B] powiedziała bym się nie przejmowała, bo jak Hania będzie mieć małe to się jeden czarulek zaplącze pod nasze drzwi. A skoro będzie sam szedł 200km. z Olsztyna do Gdańska (siódemką i obwodnicą południową), to chyba małż nie wyrzuci takiego dzielnego malucha:diabloti:. Quote
Asiaczek Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 [quote name='Buszki']Qrcze,Ona ma przecież dopiero 3 miesiące,do roku ciężko będzie Ją ukrywać przed wzrokiem małża ;).[/QUOTE] Alez po co ukrywac:) Po prostu nie ma na nią chetnych;) [quote name='Cienka']Zapytam jak ty retorycznie a mojemu zwłaszcza, że wyrko jest na co najmniej 4. Ostatnio [B]zielona[/B] powiedziała bym się nie przejmowała, bo jak Hania będzie mieć małe to się jeden czarulek zaplącze pod nasze drzwi. A skoro będzie sam szedł 200km. z Olsztyna do Gdańska (siódemką i obwodnicą południową), to chyba małż nie wyrzuci takiego dzielnego malucha:diabloti:.[/QUOTE] No nieeee, tomecki nie będzie taki.... przytuli, nakarmi, napoi i.... zostawi:) pzdr. Quote
Buszki Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 [quote name='Cienka']Zapytam jak ty retorycznie a mojemu zwłaszcza, że wyrko jest na co najmniej 4. Ostatnio [B]zielona[/B] powiedziała bym się nie przejmowała, bo jak Hania będzie mieć małe to się jeden czarulek zaplącze pod nasze drzwi. A skoro będzie sam szedł 200km. z Olsztyna do Gdańska (siódemką i obwodnicą południową), to chyba małż nie wyrzuci takiego dzielnego malucha:diabloti:.[/QUOTE] No chyba by nie mógł ;).Ale w razie czego miej plan B. [quote name='Asiaczek']Alez po co ukrywac:) Po prostu nie ma na nią chetnych;) pzdr.[/QUOTE] No bo nie ma :). Quote
Buszki Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Witam zimowo i w końcu nieco śniegowo :multi:.Zaraz ubieram psiarstwo i wyjdziemy na chwilunię :). Quote
taxelina Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 [quote name='Buszki']Witam zimowo i w końcu nieco śniegowo :multi:.Zaraz ubieram psiarstwo i wyjdziemy na chwilunię :).[/QUOTE] I Ty sie cieszysz ze sniegu? :mad: Quote
Buszki Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 [quote name='deer_1987']I Ty sie cieszysz ze sniegu? :mad:[/QUOTE] Z takiej odrobinki,to się cieszę :).Zwłasza,że nigdzie nie jadę i nie ja będę samochód odśnieżać :diabloti:. [quote name='Asiaczek']Nie zapomniałas aparatosa...? pzdr.[/QUOTE] Nie zapomniałam :eviltong:.Ale byliśmy tylko chwilunię (jakieś 5 minut :evil_lol:),bo Chichuni łapeczki marzły. Zaraz będą foteczki :cool3:. Quote
Metheora Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 oj... z odrobinki to ja też bym się cieszyła...a tak... goldena w zaspie dzisiaj szukałam :D że nie wspomnę o Gudzinkach...dla nich gorsze od śniegu jest -15 C Quote
Buszki Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Nie mogę zdjęć wstawić,bo żaba coś ode mnie chce :shake:. Quote
Buszki Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 [quote name='deer_1987']Zmien serwer do zdjec :razz:[/QUOTE] Na jaki?Ja zawsze z żaby korzystałam... [quote name='Asiaczek']a czegóż to ona chce....? pzdr.[/QUOTE] Chyba żeby się zarejestrować. Quote
Asiaczek Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Oj, taki komunikat, żeby się zarejestrowac to co i rusz sie pojawia. Wyłączasz go i po sprawie:) pzdr. Quote
Recommended Posts