Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A My jak cieszymy:multi: :multi: :multi: juz szykujemy wszystko co psiak mieć powinien...zrobimy wszystko,żeby miala jak najlepiej:loveu:
No i na pewno będą zdjęcia,żebyście widziały jak dorasta....i się nie martwiły...buziaczki:loveu:

Posted

[quote name='szmaja']No to jak się na pewno jedzie przez Katowice - ja tam się nie znam, to muszę to ustalić z przewoźnikiem. Tylko jakieś dokładnie namiary mi dajcie.[/QUOTE]

napiszcie jak dokladnie pokonacie trase krakow-katowice wracajac
to ja sie zastanowie w ktore miejsce najwygodniej i najblizej ja podrzucic

Posted

No, to ja proszę na pw albo gdzieś namiary do osoby, która ma dziewczynkę, ustalimy gdzie i kiedy nam ją podrzucicie, to pojedzie dziecko do Wrocławia, a później z Marzeną do Poznania :)
Trasy przejazdu jeszcze nie dostałam, ale jeśli nam pieska na wylotówkę możecie dostarczyć, to nie będzie żadnego problemu.
Wiem, że jedziemy do hotelu w Lednic, Ksera nas tam będzie pilotować.

Posted

dojechała, została przekazana w ręce tajemniczego brata Marzeny.
była bardzo grzeczna...

kilka zdjęć wstawię później.

aha, następnym razem nie pamiętajcie, żeby nie karmić psa przed podróżą.

Posted

Mała super :multi: śpi sobie koło mnie. Trochę miałą stresu jak wróciłam bo Boss i Bazyl rzuciły się do wąchania , ni i się posikała :lol: wcale jej się nie dziwię.

Bazyl znów robi za niańkę jak przy OKruchu, zaczepia do zabawy, znosi jej zabawki, a ona nic ;) Bardzo się pilnuje, chodzi za mną krok w krok, próbowała się wpakować na kanapę i łóżko ale niestety czujne oko matki ją wypatrzyło.

Samochód obszcekała za oknem, jak przejeżdżał niedaleko to się trohce przestraszyła, wtedy leci między nogi i siada :)

Trochę zjadła suchej karmy, dostała kość do gryzienia i kima.

Posted

My z niecierpilością odliczamy dni do piątku:lol: i czekamy z utęsknieniem na maludę...jesteśmy w kontakcie z La Pegazą....nie możemy się doczekać szkraba w domu....:loveu:

Posted

Archiesa! Tak wstępnie, to w piatek około 18 na Psim polu zbiórka! :loveu: Oczywiście z suniami! Dokładnie Ala napisze na gg.
Pozdrawiam !
Mama Alicji( Chyba muszę sama założyć swoje konto na dogomanii, bo mi tak nieporęcznie pod córci nikiem gadać :evil_lol: )