masienka Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Bedzie domek, bedzie domek, bedzie dooomek!!!!!!:Cool!: :Cool!: :Cool!: I pewnie beda tez relacje z nowego zycie Fraszencji:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
szmaja Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 No to jak się na pewno jedzie przez Katowice - ja tam się nie znam, to muszę to ustalić z przewoźnikiem. Tylko jakieś dokładnie namiary mi dajcie. Quote
alicja77 Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 A My jak cieszymy:multi: :multi: :multi: juz szykujemy wszystko co psiak mieć powinien...zrobimy wszystko,żeby miala jak najlepiej:loveu: No i na pewno będą zdjęcia,żebyście widziały jak dorasta....i się nie martwiły...buziaczki:loveu: Quote
la_pegaza Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 nie karmić przed podróżą co by niespodzianek nie było ;) Quote
missieek Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 [quote name='szmaja']No to jak się na pewno jedzie przez Katowice - ja tam się nie znam, to muszę to ustalić z przewoźnikiem. Tylko jakieś dokładnie namiary mi dajcie.[/QUOTE] napiszcie jak dokladnie pokonacie trase krakow-katowice wracajac to ja sie zastanowie w ktore miejsce najwygodniej i najblizej ja podrzucic Quote
szmaja Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 ok, wysłałam zapytanie do transporterów. ja tam jadę jako trzymacz groźnych rottweilerów, więc moje zdanie się słabo liczy :) Quote
alicja77 Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Posłanko czeka na Fraszkę! No i my też! :multi: [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img373.imageshack.us/img373/1337/200509080017nv1.jpg[/IMG][/URL] Quote
szmaja Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 No, to ja proszę na pw albo gdzieś namiary do osoby, która ma dziewczynkę, ustalimy gdzie i kiedy nam ją podrzucicie, to pojedzie dziecko do Wrocławia, a później z Marzeną do Poznania :) Trasy przejazdu jeszcze nie dostałam, ale jeśli nam pieska na wylotówkę możecie dostarczyć, to nie będzie żadnego problemu. Wiem, że jedziemy do hotelu w Lednic, Ksera nas tam będzie pilotować. Quote
malawaszka Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 trzymam :kciuki: za jutrzejsz ydzień Fraszeczko :loveu: Quote
missieek Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 jest w drodze do Wroclawia a moze juz dojechala? :cool3: Quote
Therion Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Missiek Podziekuj Mamie,ze Ja Uratowała, I Wogole Podziekowania Dla Wszystkich,ktorzy Przyczynili Sie Do Tego, Ze Fraszka Teraz Jedzie Do Nowego Domu. Quote
szmaja Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 dojechała, została przekazana w ręce tajemniczego brata Marzeny. była bardzo grzeczna... kilka zdjęć wstawię później. aha, następnym razem nie pamiętajcie, żeby nie karmić psa przed podróżą. Quote
la_pegaza Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Mała super :multi: śpi sobie koło mnie. Trochę miałą stresu jak wróciłam bo Boss i Bazyl rzuciły się do wąchania , ni i się posikała :lol: wcale jej się nie dziwię. Bazyl znów robi za niańkę jak przy OKruchu, zaczepia do zabawy, znosi jej zabawki, a ona nic ;) Bardzo się pilnuje, chodzi za mną krok w krok, próbowała się wpakować na kanapę i łóżko ale niestety czujne oko matki ją wypatrzyło. Samochód obszcekała za oknem, jak przejeżdżał niedaleko to się trohce przestraszyła, wtedy leci między nogi i siada :) Trochę zjadła suchej karmy, dostała kość do gryzienia i kima. Quote
la_pegaza Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 śmieszne ma te rude włosy za uszami. Obszczekała ogród po ciemku i teraz śpi w kennelu :) Quote
alicja77 Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Jak tam maluch sie miewa po nocce... Quote
wandul 66 Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 ale się cieszę ,że FRASZKA będzie miała swój kąt na ziemii , witamy nowa dogomaniaczke i czekamy na relacje!!!! Quote
malawaszka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 ale fantastycznie :multi: :multi: :multi: a kiedy Fraszka będzie już u siebie???? :razz: Quote
la_pegaza Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 po 7 byłyśmy na spacerze, zero niespodzianek w nocy :) na śniadania dotsłą trochę ugotowanego kurczaka i teraz śmiga po ogrodzie. ja jadę dopiero w piątek do Poznania. Quote
missieek Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 ja myslalam ze juz dzis bedzie w domku mam nadzieje ze Alicja jeszcze troche wytrzyma bez niej :) Quote
alicja77 Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 My z niecierpilością odliczamy dni do piątku:lol: i czekamy z utęsknieniem na maludę...jesteśmy w kontakcie z La Pegazą....nie możemy się doczekać szkraba w domu....:loveu: Quote
Archiesa Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Ale cudnie, ze mala pieknosc jest juz u Marzenki. ja tez odliczam dni:loveu: Quote
alicja77 Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Archiesa! Tak wstępnie, to w piatek około 18 na Psim polu zbiórka! :loveu: Oczywiście z suniami! Dokładnie Ala napisze na gg. Pozdrawiam ! Mama Alicji( Chyba muszę sama założyć swoje konto na dogomanii, bo mi tak nieporęcznie pod córci nikiem gadać :evil_lol: ) Quote
Recommended Posts