malawaszka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 napisałam już pw do bigoska z Poznania - mam nadzieję, że da radę podjechać do alicjii :multi: Quote
masienka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: byloby wspaniale:loveu: Powodzenia Fraszenko:loveu: [IMG]http://img55.imageshack.us/img55/6673/fraszka3yj7.jpg[/IMG] Quote
missieek Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 szukamy transportu dla Fraszki do nowego domku:multi: Quote
Ulka18 Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Supergoga i GoniaP jest z Poznania. Moze podleca na kawke do Alicji. Quote
malawaszka Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 z tamtej dzielnicy jest Archiesa - wysłałam już do Niej PW :kciuki: Quote
Archiesa Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Znalazlam Was, znalazlam!;) Nie ma problemu. Podskocze z dzika przyjemnoscia.:cool3: Juz czytam watek Alez ta Fraszka jest piekna:loveu: Quote
malawaszka Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 oo jesteś jednak :multi: no to super i wielkie dzięki :loveu: Quote
Archiesa Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Juz umowilam sie z Alicja. :multi: Okazuje sie, ze jestesmy sasiadkami przez nasze psie pole, na ktorym Fraszka bedzie miala piekne pole :razz: do wykazania sie spacerowego, a przy okazji jak dobrze wszystko pojdzie bedzie miala w mojej Rojce kolezanke do galopad.:razz: Szczegoly z rozmowy i referencje podam po 19:lol: Quote
missieek Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 ale super :) czekam na wiesci Quote
Ulka18 Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Dziewczyny juz pewnie wypily kawe i skonczyly rozmawiac. Teraz czekamy na wiesci Archiesy. Quote
Archiesa Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Moje drogie Panie (Panowie rowniez:cool3: ) Nie ma dwoch zdan! Transport konieczny od zaraz! Szybciutkooooo:loveu: Wlasnie wrocilam od Ali i jej mamy. Wspaniale kobietki z ogromnymi sercami dla psiakow. Doswiadczenie psio-kocie Panie maja ogromne, wlasciwie nie jest dziewczynom straszna zadna psia trwoga, psota czt wygupiastosc psiejsko-czarodziejska. Do tego poprzednia sunia - jamniczka byla wysterylizowana, co tez bedzie czekalo nasza Francie (nota bene u jednego z najlepszych i sprawdzonych wetow). A poza tym legowisko juz sie szyje - wlasciwie sama chcialabym miec takie spanko. ;) Ja juz nie moge doczekac sie spacerow na naszym psim polu. Sunia bedzie miala swietnie!:loveu: ps. Dziewczyny! Jeszcze raz wielgasne sorki za wydurnotki mojej Rojki.:loveu: Quote
alicja77 Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Mam nadzieję,że Fraszka z Rojką się polubią i razem pokażą Nam co to są psotki...:lol: to się będzie działo... Quote
la_pegaza Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 moje panie , szmaja jedzie w niedziele z rottkami do Krakowa. no i wraca, o ile jej nie pożrą :lol: a ja w przyszłym tygodniu do Poznania. ;) Quote
Archiesa Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Marzenko! o mater, byloby bosko!:loveu: Alu! Dziewczyny musza sie dogadac, jednakowo im psotniarsko z oczetek patrzy:loveu: Quote
alicja77 Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Czy to znaczy , że byłby transport dla Fraszki w niedzielę? :multi: Quote
la_pegaza Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 si si, szmaja odsypia robote pewnie, więc dobre wieści przekaże jej później ;) Quote
missieek Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 no ja sie super ciesze z tego ze transport sie szykuje i ze domek okazal sie taki jaki sobie wyobrazalam po rozmowie telefonicznej :) la_pegaza Ty teraz we Wrocku? bo wlasnie mi bigos napisala pw ze szuka transportu malej suczki z poznania do krakowa ale chyba nie da rady tego polaczyc skoro Ty juz we wrocku a szmaja bedzie miala w samochodzie rottki :cool1: Quote
la_pegaza Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 szmaja mówiła, że może będą dwa kursy, bo 5 rottków aż. gdyby były dwa to mała z Poznania + poznańskie rottki o ile są jeszcze. tak ja we Wrocławiu. tej od bigos wiem i kombinuje ;) Quote
Therion Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 No wreszcie moja ulubienica Fraszka-grubaska bedzie miec dom. Quote
szmaja Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 nie mam siły wszystkiego czytać - gdzie jest Fraszka? Czy byłaby szansa na podrzucenie jej do Ksery? (jeszcze nie mam adresu ani nic, ale jak będę miała, to wam tu podam - w każdym razie do Krakowa, chyba że ona jest jakoś "po drodze" z Krakowa do Wrocławia. Nie mam teraz siły szukać po mapach. Jak Wam się uda tam dopracować część mega planu, to nie będzie problemu z przewozem kurdupla w drugą stronę. Rozumiem, że Marzeno przechwytujesz psice we Wro? (wiesz, że moja współlokatorka skonsumuje szczenię na dzień dobry :P). Quote
la_pegaza Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Kochana w temacie są Katowice, przez nie będziecie jechać:) dziecko małe i oby moja trójka nie jadła ;) Quote
malawaszka Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Fraszka jest w Bukownie -a to jest po drodze do i z Krakowa :multi: :multi: :multi: jeny ale się cieszę :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts