Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Juz umowilam sie z Alicja. :multi:
Okazuje sie, ze jestesmy sasiadkami przez nasze psie pole, na ktorym Fraszka bedzie miala piekne pole :razz: do wykazania sie spacerowego, a przy okazji jak dobrze wszystko pojdzie bedzie miala w mojej Rojce kolezanke do galopad.:razz:

Szczegoly z rozmowy i referencje podam po 19:lol:

Posted

Moje drogie Panie (Panowie rowniez:cool3: )
Nie ma dwoch zdan! Transport konieczny od zaraz! Szybciutkooooo:loveu:

Wlasnie wrocilam od Ali i jej mamy. Wspaniale kobietki z ogromnymi sercami dla psiakow. Doswiadczenie psio-kocie Panie maja ogromne, wlasciwie nie jest dziewczynom straszna zadna psia trwoga, psota czt wygupiastosc psiejsko-czarodziejska. Do tego poprzednia sunia - jamniczka byla wysterylizowana, co tez bedzie czekalo nasza Francie (nota bene u jednego z najlepszych i sprawdzonych wetow).

A poza tym legowisko juz sie szyje - wlasciwie sama chcialabym miec takie spanko. ;)

Ja juz nie moge doczekac sie spacerow na naszym psim polu.
Sunia bedzie miala swietnie!:loveu:

ps. Dziewczyny! Jeszcze raz wielgasne sorki za wydurnotki mojej Rojki.:loveu:

Posted

no ja sie super ciesze z tego ze transport sie szykuje i ze domek okazal sie taki jaki sobie wyobrazalam po rozmowie telefonicznej :)

la_pegaza Ty teraz we Wrocku?

bo wlasnie mi bigos napisala pw ze szuka transportu malej suczki z poznania do krakowa
ale chyba nie da rady tego polaczyc skoro Ty juz we wrocku a szmaja bedzie miala w samochodzie rottki :cool1:

Posted

szmaja mówiła, że może będą dwa kursy, bo 5 rottków aż. gdyby były dwa to mała z Poznania + poznańskie rottki o ile są jeszcze.

tak ja we Wrocławiu. tej od bigos wiem i kombinuje ;)

Posted

nie mam siły wszystkiego czytać - gdzie jest Fraszka? Czy byłaby szansa na podrzucenie jej do Ksery? (jeszcze nie mam adresu ani nic, ale jak będę miała, to wam tu podam - w każdym razie do Krakowa, chyba że ona jest jakoś "po drodze" z Krakowa do Wrocławia. Nie mam teraz siły szukać po mapach.
Jak Wam się uda tam dopracować część mega planu, to nie będzie problemu z przewozem kurdupla w drugą stronę. Rozumiem, że Marzeno przechwytujesz psice we Wro? (wiesz, że moja współlokatorka skonsumuje szczenię na dzień dobry :P).