Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jest ewentualna osoba chętna na Błękitkę. Nie wiem co to za pani, ale opisała mi dokładnie warunki mieszkaniowe i przyznała że mieszka w kawalerce. Kawalerka to może nie jest szczyt marzeń i ona też dobrze o tym wie, ale chyba nie należałoby od razu odrzucać tej oferty. Mieszkają już z nią inne zwierzaki.
Czy byłaby ewentualna możliwość żeby ktoś sprawdził tę osobę? Mieszkanie znajduje się w Poznaniu.

Posted

Sunia dzisiaj pojechała do nowego domku. Państwo zostali poinstruowani jak najlepiej z nią postępować, aby maluda wyrosła na wspaniałego psa. Teraz wszystko zależy od nich- na naszą pomoc oczywiście też mogą liczyć w przypadku kłopotów.

Posted

Błękitka obecnie wabi się Mika. Obecni właściciele są zauroczeni-młoda rozpycha się w łóżku-hihi, coraz chętniej wychodzi na spacer, była nawet już kuuupa na dworku :-) mówią, że nie oddadzą jej za żadne skarby :-))))

Posted

[quote name='izabelka_70']Błękitka obecnie wabi się Mika. Obecni właściciele są zauroczeni-młoda rozpycha się w łóżku-hihi, coraz chętniej wychodzi na spacer, była nawet już kuuupa na dworku :-) mówią, że nie oddadzą jej za żadne skarby :-))))

Super wieści. Dziękuję Ci Iza jeszcze raz za pomoc:multi:

A mam jeszcze niespodziankę
Zdjęcia Sanczo z nowego domku

• 6 months later...