Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U niej Ok :lol: Jest bardziej rozbrykana jak jest chlodniej...
Pisalam juz tutaj ze sie dowiedzialam o znaczeniu imienia Kesi? Chyba nie..A wiec:
Kesis (nie wiem ja sie dokladnie pisze ale tak sie wymawia :evil_lol:) w jezyku francuskim znaczy: pożeczki :loveu: Ładne imie-prawda? :p

Posted

[quote name='chicken']U niej Ok :lol: Jest bardziej rozbrykana jak jest chlodniej...
Pisalam juz tutaj ze sie dowiedzialam o znaczeniu imienia Kesi? Chyba nie..A wiec:
Kesis (nie wiem ja sie dokladnie pisze ale tak sie wymawia :evil_lol:) w jezyku francuskim znaczy: pożeczki :loveu: Ładne imie-prawda? :p[/quote]

bardzo ładne ma znaczenie :)

Posted

Chcialam zmierzyc ja teraz ale niestety spi i nie jest wstanie sie ruszyc :eviltong: Dzis pol dnia nie spala i jeszcze dobil ja 2godzinny spacer takze teraz bedzie sobie spac do rana :evil_lol:
Nie ma to jak zmeczyc psa :diabloti:
Jutro wstawie jej wymiary :p i czekam na wymiary Perly :razz:

Posted

Chcialam was z przykroscia poinformowac ze narazie nie bede wstawiac zdjec w galerii i nie bede mogla pojawiac sie na forum... :-( Nie wiem do kiedy-mam MEGA awarie komputera i internetu!! :-( Nie wiem kiedy zostanie to naprawione-teraz pisze ze szkoly :-(

Posted

[quote name='chicken']Chcialam was z przykroscia poinformowac ze narazie nie bede wstawiac zdjec w galerii i nie bede mogla pojawiac sie na forum... :-( Nie wiem do kiedy-mam MEGA awarie komputera i internetu!! :-( Nie wiem kiedy zostanie to naprawione-teraz pisze ze szkoly :-([/quote]

Wiadomosc chwilowo nieaktualna... :multi: Narazie net w domu dziala ale kto wie kiedy znowu nawali :shake:

Posted

A jak dziwnie! :evil_lol: Ludzie dziwia sie najbardziej:
-a czy ten piesek widzi?
-a co jest z jej okiem?
-Ona ma szklane oko?

Pare razy zdarzylo mi sie tez:(co jest wynikiem zbyt duzej popularnosci rasy)
-Ooo prawdziwy husky bo ma jedno oko takie a drugie takie...
lub
-czy to mieszaniec? Bo husky maja oczy przeciez tylko niebieskie...