Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A moja niuńka koty toleruje ( może dlatego że nie ma innego wyjścia ) ;)
Mamy trzy koty i ostatnio zauważyliśmy że razem z psem odchodzi wzajmne mycie...a także brutalne zabawy ;) W których zazwyczaj nesca odgryza psu ucho ;)

Posted

Hmmm Kesi niby miała kota w domu do tego 8 tygodnia ale jak widać nic z tego nie pamięta... :shake: A ja i moja mama bardzo lubimy kotki dlatego nie chciałybyśmy żeby jakiegos zamordowała... Ja jej tłumacze jak zobaczy kotka: Kesi zostaw kotka, to jest kotek, kotka nie wolno... :evil_lol:

Posted

Hehe! No pewie tak... Ciekawe co tak drazni psy w kotach :cool1:
Dzis na łące Kesi pogoniła królika... :cool1: Dobrze ze w ostatniej chwili zlapalam smycz bo by za nim pobiegla i bym jej nie znalazla :shake:

Posted

A ja jak byłam na rajdzie z Oskarem to tez królika zobaczył :) Dobrze, że razem mnie z rowerem nie pogonił w krzaki :D Naszczęście zdołałam zejść z roweru bo najpierw Oskar sie czai i zaczyna polowac :)

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Piekne czarne szeleczki :cool3: Czarny jest teraz w modzie :cool3:[/quote]

Hehe! Dziekuje bardzo:szeleczki niestety najzwyklejsze w swiecie ale powolutku musimy postarac sie o lepsze spacerowki: takie chociazby z pianką :evil_lol:

Posted

Chciałam wam pokazać smutny ale prawdziwy film o schroniskach (dla wszystkich ktorzy go jeszcze nie widzieli):-(

[URL="http://www.maxior.pl/?p=index&id=24982&2"]http://www.maxior.pl/?p=index&id=24982&2[/URL]