wtatara Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 no to co zabieramy się za ogłoszenia i szukamy domku dla suni. Tak się cieszę Quote
Klaudus__ Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [I]Szila ma u mnie tablice.pl, allegratkę - reszty nie pamiętam. Potem wypiszę.[/I] Quote
Avilia Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Może nie udzielam się na wątku tak często jak Wy,ale cały czas go śledzę. Jakby nie patrzeć dziewczyny mają rację.Zabieranie Szili teraz w inne miejsce kompletnie mija się z celem,a skoro dziewczyny z Leszna mają tak dobrą rękę do adopcji ON-ków to niech pomagają wyadoptować ją od Gabi.Wydaje mi się,że jeżeli chodzi o to to miejsce pobytu psa nie ma znaczenia. Nurtuje mnie tylko jedno: Skoro Budrysek jest tak dobrze w "temat Leszna" zagłębiona to czemu nie opisze i wyjaśni wszystkiego sama?Klaudia kto poprosił Cię o napisanie tego?Dziewczyny z Leszna?Budrysek?Bo zbytnio tego nie jarzę,że tak powiem... Quote
BUDRYSEK Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='Avilia']Może nie udzielam się na wątku tak często jak Wy,ale cały czas go śledzę. Jakby nie patrzeć dziewczyny mają rację.Zabieranie Szili teraz w inne miejsce kompletnie mija się z celem,a skoro dziewczyny z Leszna mają tak dobrą rękę do adopcji ON-ków to niech pomagają wyadoptować ją od Gabi.Wydaje mi się,że jeżeli chodzi o to to miejsce pobytu psa nie ma znaczenia. Nurtuje mnie tylko jedno: Skoro Budrysek jest tak dobrze w "temat Leszna" zagłębiona to czemu nie opisze i wyjaśni wszystkiego sama?Klaudia kto poprosił Cię o napisanie tego?Dziewczyny z Leszna?Budrysek?Bo zbytnio tego nie jarzę,że tak powiem...[/QUOTE] :) taaak :) wychłostałam Klaudię i zmusiłam do napisania tego :) Quote
Avilia Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='BUDRYSEK']:) taaak :) wychłostałam Klaudię i zmusiłam do napisania tego :)[/QUOTE] Powiedz mi w którym zdaniu jest napisane,że "ZMUSIŁAŚ"?Z tego co ja widzę to jest napisane "kto POPROSIŁ".Czytasz ze zrozumieniem czy raczej masz z tym delikatny problem?;) Quote
Klaudus__ Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='wtatara']zamówiłam juz pakiecik[/QUOTE] [I]Mogę prosić o link? Bo też bym zamówiła innemu psiakowi. [/I] Quote
wtatara Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 [URL]http://www.dogomania.pl/threads/213649-Bazarek-ogłoszeniowy-ZAKOŃCZONY-podliczamy[/URL] ten sie juz zakończył ale moze się załapiesz mnie robi mgie- podobno zapłaciłam i zapomniałam i dziewczyna napisała ze mam jeszcze do wykorzystania pakiecik Quote
arim Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='wtatara']zamówiłam juz pakiecik[/QUOTE] ja też zapisałąm się w kolejce po pakiet.Zamówiłam u Waderci 50ogłoszeń+full wypas allegro,z tym że tam jest kolejka i załapię się dopiero gdzieś w pażdzierniku(jak nie będzie potrzebne to będę się cieszyć) Klaudus,jak chcesz to podeślę Ci ten do Waderci ,ale tam trzeba poczekać Wtataro,w sumie dobrze ,że u mnie bedą poźniej te ogłoszenia,no i ja spróbuję na Lubuskie ogłaszać Quote
BUDRYSEK Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='Avilia']Powiedz mi w którym zdaniu jest napisane,że "ZMUSIŁAŚ"?Z tego co ja widzę to jest napisane "kto POPROSIŁ".Czytasz ze zrozumieniem czy raczej masz z tym delikatny problem?;)[/QUOTE] nie musze odnosic sie do Twoich słow :) napisalam to co chcialam...ZMUSIŁAM i tyle...a Klaudia to lubi :) :p Quote
mgie Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='wtatara'][URL] mnie robi mgie- podobno zapłaciłam i zapomniałam i dziewczyna napisała ze mam jeszcze do wykorzystania pakiecik[/QUOTE] Przypomniałam, że jest zarezerwowany, a nie zapłacony. Sprawdziłam jeszcze raz rozliczenie z dnia 30 sierpnia i nie miałam info o wpłacie. edit: Dopytałam się dziewczyn z Ostatniej Szansy i do teraz jej nie ma. Na jakie województwo mają być ogłoszenia ? Quote
Klaudus__ Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='arim']jKlaudus,jak chcesz to podeślę Ci ten do Waderci ,ale tam trzeba poczekać[/QUOTE] [I]Bardzo proszę ;)[/I] Quote
Avilia Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='BUDRYSEK']nie musze odnosic sie do Twoich słow :) napisalam to co chcialam...ZMUSIŁAM i tyle...a Klaudia to lubi :) :p[/QUOTE] To po co cytujesz mój post skoro nie odnosisz się do moich słów?Cóż,każdy może mieć swój świat:lol: Lub schizofrenie:cool3: Nie będę kontynuowała dyskusji z Tobą,bo zazwyczaj do niczego to nie prowadzi.Nie wysilaj się odpisywaniem na ten post. Quote
psiakiGabi Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Szila jest w woj. lubuskim to chyba na lubuskie? Quote
Iljova Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Szila uspokój te ciotki bo są niemożliwe. Przestańcie sobie dogryzać. Może czasami trochę więcej wyrozumiałości dla innych ? To przykre dla mnie kiedy osoby które lubię zaczynają sobie dogryzać :( Cenię wysiłek i całą pracę Budrysek i Klaudus, ale także pomoc pozostałych więc nim znowu coś będziecie pisały to uspokójcie się najpierw pomyślcie o psiaku a później pisaniu dobrze ? Zgoda ? Bardzo Was o to proszę :-) * Szilciu spokojnej nocy i Wam też wszystkim :) Quote
mgie Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='wtatara']na jakie województwo podać[/QUOTE] W ogłoszeniu jakie mi podałaś były Żory [quote name='psiakiGabi']Szila jest w woj. lubuskim to chyba na lubuskie?[/QUOTE] Na pewno ? Jutro będą gotowe ;) Quote
dominikabankert Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 na pewno wojewodztwo lubuskie[quote name='mgie']W ogłoszeniu jakie mi podałaś były Żory Na pewno ? Jutro będą gotowe ;)[/QUOTE] Quote
psiakiGabi Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Nie Żory tylko Żary :) w woj. lubuskim.. Cioteczki tak przy okazji chciałam przypomnieć o wpłacie za hotelik... Quote
wtatara Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 mam niecałe 200 zł to przeleję Quote
Bärbel Odermatt-Maehler Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Ja czekam na numer konta do przelewow z zagranicy oprocz tego dlugiego numeru musi byc jeszcze drugi literowy. Quote
wtatara Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 [quote name='Bärbel Odermatt-Maehler']Ja czekam na numer konta do przelewow z zagranicy oprocz tego dlugiego numeru musi byc jeszcze drugi literowy.[/QUOTE] w takim razie muszę iść do banku i sie dowiedzieć-ja znam tylko ten długi co Ci podałam, nigdy nie posługiwałam sie literowym Jak będe wiedziec to dam znać. Dziekuje jeszcze raz Quote
arim Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Wtataro, czy wpłyneła kasa za bazarek arim ?[/QUOTE] wtataro sprawdź od razu też czy ta kasa wpłyneła,tam było chyba coś ok.150zł-Bela wie dokładnie.To już by było prochę do przodu,nie mowiąc o kasie od Barbel.Ja swoje 30zł też już wysłałam. Quote
Recommended Posts