Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dominikabankert']wyślijcie mi na priv numr konta i dane na jakie można wysłać na Szile pieniądze.Mój chłopak coś wpłaci,ale nie wiem ile.Też był zdruzgotany ta historia.[/QUOTE]

Dominika ja jestem księgową Szilki.Podeślę Ci konto na PW.
Podziękuj swojemu TZ-owi;)

Posted

[quote name='dominikabankert']mam głupie pytanie Avilcia , ale Ty mi kochana odpowiesz:co to znaczy ten skrót Tz? Twój mąż? ja nie mam jeszcze meża:)[/QUOTE]
Hehe;) Towarzysz Życia;)

Posted

[quote name='BUDRYSEK']jak dla mnie masakryczne określenie ;)[/QUOTE]

Specyficzne,ale szybciej pisze się TZ niż-mąż,chłopak,narzeczony,kochanek(?) Hahaha!;)
Ciekawe jak Szilka po wystrzałach;/

Posted

Moja wyżełka schowała się do szafy z ciuchami i od godziny 18stej nawet sie nie wysiusiała.Wyszłam z nią koło 20stej to prosto do odmu leciała:( No ciekawe jak Szilka[quote name='Avilia']Specyficzne,ale szybciej pisze się TZ niż-mąż,chłopak,narzeczony,kochanek(?) Hahaha!;)
Ciekawe jak Szilka po wystrzałach;/[/QUOTE]

Posted

[quote name='psiakiGabi']Melduję się na wątku biednej suni :loveu: przepraszam,że dopiero dzisiaj:oops:

Mamy jeszcze miejsce, także gdyby była taka potrzeba Szila może do nas przyjechać.[/QUOTE]

super :) to trzeba szukac transportu, od nas to ok 500 km

Posted

Byłoby super gdyby Szila mogła jechac do Gabi :) Tylko jeśli się dobrze orientuję to jak na razie sunia ma tylko 140 zł stałych deklaracji :( Bardzo prosimy o pomoc...

Posted

jestem na zaproszenie Dominiki
Szila, a wlasciwie powinno sie to angielskie imie pisac Sheila, jest rasowym owczarkiem niemieckim wielkiej urody!
prosze o konto, wysle cos, ale scigajcie mnie na pw, bo nie nadazam z czytaniem watkow
mocno pozdrawiam ekipe suni i zycze powodzenia, dziewczyny
wszystkiego najlepszego w Nowym Roku

Posted

Witaj Violu na wątku Szili :) Jej księgową jest Avilia i jak tylko tu zajrzy na pewno podeśle konto, dziękujemy za pomoc ;) Tobie również życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!

Posted

Biedna Szila nie dosyc, że została bez swoich dzieciaczków to jeszcze te okropne petardy :( Dziewczyny musimy zrobic wszystko żeby Szila jak najszybciej trafiła do Gabi...