BUDRYSEK Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 dług Szili do 29.12 [B]Shila 1002,19zł - 100 zł (bazarek bros) = 902,19 zł[/B] Quote
dominikabankert Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 rozumiem ze to tylko za sama lecznice? jeny a co to bedzie dalej....[quote name='BUDRYSEK']dług Szili do 29.12 [B]Shila 1002,19zł - 100 zł (bazarek bros) = 902,19 zł[/B][/QUOTE] Quote
BUDRYSEK Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [INDENT][INDENT]oby nowy rok był lepszy...... [/INDENT][/INDENT] Quote
dominikabankert Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 wyślijcie mi na priv numr konta i dane na jakie można wysłać na Szile pieniądze.Mój chłopak coś wpłaci,ale nie wiem ile.Też był zdruzgotany ta historia. Quote
Avilia Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 [quote name='dominikabankert']wyślijcie mi na priv numr konta i dane na jakie można wysłać na Szile pieniądze.Mój chłopak coś wpłaci,ale nie wiem ile.Też był zdruzgotany ta historia.[/QUOTE] Dominika ja jestem księgową Szilki.Podeślę Ci konto na PW. Podziękuj swojemu TZ-owi;) Quote
dominikabankert Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 mam głupie pytanie Avilcia , ale Ty mi kochana odpowiesz:co to znaczy ten skrót Tz? Twój mąż? ja nie mam jeszcze meża:) Quote
Avilia Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 [quote name='dominikabankert']mam głupie pytanie Avilcia , ale Ty mi kochana odpowiesz:co to znaczy ten skrót Tz? Twój mąż? ja nie mam jeszcze meża:)[/QUOTE] Hehe;) Towarzysz Życia;) Quote
dominikabankert Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 dzieki w końcu ta zagadka została rozwiazana:) Quote
BUDRYSEK Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 [quote name='Avilia']Hehe;) Towarzysz Życia;)[/QUOTE] jak dla mnie masakryczne określenie ;) Quote
Avilia Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 [quote name='BUDRYSEK']jak dla mnie masakryczne określenie ;)[/QUOTE] Specyficzne,ale szybciej pisze się TZ niż-mąż,chłopak,narzeczony,kochanek(?) Hahaha!;) Ciekawe jak Szilka po wystrzałach;/ Quote
dominikabankert Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Moja wyżełka schowała się do szafy z ciuchami i od godziny 18stej nawet sie nie wysiusiała.Wyszłam z nią koło 20stej to prosto do odmu leciała:( No ciekawe jak Szilka[quote name='Avilia']Specyficzne,ale szybciej pisze się TZ niż-mąż,chłopak,narzeczony,kochanek(?) Hahaha!;) Ciekawe jak Szilka po wystrzałach;/[/QUOTE] Quote
psiakiGabi Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Melduję się na wątku biednej suni :loveu: przepraszam,że dopiero dzisiaj:oops: Mamy jeszcze miejsce, także gdyby była taka potrzeba Szila może do nas przyjechać. Quote
BUDRYSEK Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 [quote name='psiakiGabi']Melduję się na wątku biednej suni :loveu: przepraszam,że dopiero dzisiaj:oops: Mamy jeszcze miejsce, także gdyby była taka potrzeba Szila może do nas przyjechać.[/QUOTE] super :) to trzeba szukac transportu, od nas to ok 500 km Quote
dominikabankert Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 i skąd tu wziąść kasę na przejazd :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
mikoada Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Byłoby super gdyby Szila mogła jechac do Gabi :) Tylko jeśli się dobrze orientuję to jak na razie sunia ma tylko 140 zł stałych deklaracji :( Bardzo prosimy o pomoc... Quote
dominikabankert Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 cały dzien o niej myslałam mój chłop jutro wyśle kase na Szile ale najlepsze jest to ze nie wiem ile:cool3: Quote
Klaudus__ Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 [I]Gabi kochana jeszcze mi powiedz ile by nas kosztowała Szilka u Ciebie?[/I] Quote
dominikabankert Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 pakuje właśnie karton na bazarek dla Szilki , kurcze zdobyć karton w mojej wiosce to nie lada wyczyn Quote
psiakiGabi Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Klaudus_ do wiosny 450zł, a jak już nie będziemy musieli ogrzewać psiakom budynku i będziemy mieć mniejsze koszty to 400zł. Quote
viola005 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 jestem na zaproszenie Dominiki Szila, a wlasciwie powinno sie to angielskie imie pisac Sheila, jest rasowym owczarkiem niemieckim wielkiej urody! prosze o konto, wysle cos, ale scigajcie mnie na pw, bo nie nadazam z czytaniem watkow mocno pozdrawiam ekipe suni i zycze powodzenia, dziewczyny wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Quote
mikoada Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Witaj Violu na wątku Szili :) Jej księgową jest Avilia i jak tylko tu zajrzy na pewno podeśle konto, dziękujemy za pomoc ;) Tobie również życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!! Quote
BUDRYSEK Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 petardy w sylwestra zniosla bardzo zle:( Quote
dominikabankert Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 bidulka trzymaj się Szilka:(:(:(:( dzieki bogu juz koniec tego kretyństwa a moj chłopak zrobił dziś przelewik powiem na pocieszenie:) Quote
mikoada Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Biedna Szila nie dosyc, że została bez swoich dzieciaczków to jeszcze te okropne petardy :( Dziewczyny musimy zrobic wszystko żeby Szila jak najszybciej trafiła do Gabi... Quote
Recommended Posts