konwalia62 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Mam pytanie: jakie przedszkola w Krakowie polecacie? Ja słyszałam dobre opinie o Actic Dogs, ale oni prowadzą tylko zajęcia indywidualne w domu pieska i niestety bardzo drogo sobie licza. Chwalono mi także przedszkole Jacka Lewkowicza przy Błoniach, ale jednoczęsnie spotkałam sie z opiniami,że jest to zmarnowany czas, bo chodzi tam naraz 15-20 szczeniaków i w dodatku można sie właczać w dowolnym momencioe, bo na okrągło ćwiczy sie to samo. A z drugiej strony - czy naprawdę warto isc do przedszkola? Czy to nie jest tylko nowa moda? Może lepiej poczekkac,aż piesek będzie miał 6 m-cy i zapisac sie na PT? Jestem w rozterce:shake:. Ja mam 3-miesięczna ONkę Quote
Toller Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='konwalia62']Mam pytanie: jakie przedszkola w Krakowie polecacie? Ja słyszałam dobre opinie o Actic Dogs, ale oni prowadzą tylko zajęcia indywidualne w domu pieska i niestety bardzo drogo sobie licza. Chwalono mi także przedszkole Jacka Lewkowicza przy Błoniach, ale jednoczęsnie spotkałam sie z opiniami,że jest to zmarnowany czas, bo chodzi tam naraz 15-20 szczeniaków i w dodatku można sie właczać w dowolnym momencioe, bo na okrągło ćwiczy sie to samo. A z drugiej strony - czy naprawdę warto isc do przedszkola? Czy to nie jest tylko nowa moda? Może lepiej poczekkac,aż piesek będzie miał 6 m-cy i zapisac sie na PT? Jestem w rozterce:shake:. Ja mam 3-miesięczna ONkę[/QUOTE] spróbuj tu: [url]http://www.qumam.com/[/url] Quote
Arleta112 Posted April 27, 2019 Posted April 27, 2019 Ja polecam Ci psie przedszkole psi ekspert, koło Bonarki. Nie jest drogie, ja płaciłam 650zł, za 8-1,5 spotkań. Zajęcia są bardzo fajne, można się nauczyć wielu przydatnych komend, moja Lena zakończyła szkolenie z wieloma przydatnymi umiejętnościami. Quote
Recommended Posts