irrational Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 fajnie, że są nowe banerki :) widzę, że Casablanca się rozkręca graficznie ;) a te ogłoszenia - trzeba chyba sprawę sprostować - gdzie, za ile i kto w ogóle?! może poczekajmy na pojawienie się BUDRYSKA (?) ;) Quote
BUDRYSEK Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 [quote name='AniaGucio']Budrysku, wyślij mi proszę nr konta - przeleję kaskę na wyróżnienie... Edziu przypomina mojego podopiecznego Rufuska...[/QUOTE] Ale to najlepiej wyslac osobie ktora zrobi allegro ja nie mam w tej chwili niestety czasu na to :( Quote
beataczl Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='BUDRYSEK']Ale to najlepiej wyslac osobie ktora zrobi allegro ja nie mam w tej chwili niestety czasu na to :([/QUOTE] to szukamy Cioteczki ,ktora allegro zrobi Quote
fiorsteinbock Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='beataczl']to szukamy Cioteczki ,ktora allegro zrobi[/QUOTE] Beatka poprosila o zrobienie allegro, rozumiem, ze ma byc z full wypasem - koszt: 20zł. AniaGucio, pokrywasz koszty, wiec jak zrobie aukcje to przesle ci konto do wplaty, moze tak byc? Wole regulowac naleznosci po skonczeniu aukcji ;) Dziewczyny, potrzebuje przede wszystkim tekst, ktory ma byc umieszczony oraz zdjecia w wiekszej rozdzielczosci niz na watku. Budrysku, ty masz chyba fotki Edzia? Mozesz wyslac na maila: [email][email protected][/email]? Quote
AniaGucio Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Beatka poprosila o zrobienie allegro, rozumiem, ze ma byc z full wypasem - koszt: 20zł. AniaGucio, pokrywasz koszty, wiec jak zrobie aukcje to przesle ci konto do wplaty, moze tak byc? Wole regulowac naleznosci po skonczeniu aukcji ;) Dziewczyny, potrzebuje przede wszystkim tekst, ktory ma byc umieszczony oraz zdjecia w wiekszej rozdzielczosci niz na watku. Budrysku, ty masz chyba fotki Edzia? Mozesz wyslac na maila: [email][email protected][/email]?[/QUOTE] Może być!! :) Quote
fiorsteinbock Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Super, zatem czekam na zdjecia i opis do aukcji :) Quote
paulinken Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Mi chodziło o ogłoszenia wyróżnione - np. gumtree. Na kilku portalach wychodzi ok. 50 zł. Allegro wyróżnione z tego co wiem ok. 20 zł. Niestety nie umiem jeszcze robić, uczę się. Z ogłoszeniami zwykłymi pomogę. Quote
Kava Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 a co sadzicie o pomysle, zeby pieskom seniorom szukac domkow ( nawet tymczasowych) u seniorow? jest przeciez tyle starszych , samotnych "singli", ktorym towarzystwo seniorka pomogloby znosic samotnosc i wypelnilo znowu dnie jakims sensem. A gdyby finanse mialy stac na przeszkodzie, to proponuje skarpete z ktorej vet, albo i nawet inne potrzeby , takze karma bylyby pokrywane... Starsi panstwo, czesto wstydza sie tej samotnosci i sami nie zrobiliby pierwszego kroku do schroniska..... tym nalezaloby troche do ich szczescia dopomoc Quote
paulinken Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='Kava']a co sadzicie o pomysle, zeby pieskom seniorom szukac domkow ( nawet tymczasowych) u seniorow? jest przeciez tyle starszych , samotnych "singli", ktorym towarzystwo seniorka pomogloby znosic samotnosc i wypelnilo znowu dnie jakims sensem. A gdyby finanse mialy stac na przeszkodzie, to proponuje skarpete z ktorej vet, albo i nawet inne potrzeby , takze karma bylyby pokrywane... Starsi panstwo, czesto wstydza sie tej samotnosci i sami nie zrobiliby pierwszego kroku do schroniska..... tym nalezaloby troche do ich szczescia dopomoc[/QUOTE] A masz pomysł jak to zrobić? Quote
BUDRYSEK Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 wysle fotki jak tylko net zacznie mi szybciej dzialac-skonczyl mi sie transfer z iplusa :( i nie wchodza mi fotki Quote
Kava Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 nie na wszystko sa gotowe recepty, ale nie ja jedyna mam taki pomysl spojrzcie :[url]http://www.facebook.com/event.php?eid=126192027449480[/url] Moj przyklad: ja pomoglam juz jednemu panu, ktory bezemnie nie dostalby tego pieska. zawiozlam go do domu tymczasowego w ktorym przebywal psio, jechalismy 240 kilometrow, poswiecilam na to caly dzien..... Quote
Kava Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 halloooooo !!!!! co tu tak cicho? cioteczkiiiiiiiiiii gdzie jestescie.... nikt nie pyta o ksiecia Edwarda? Quote
AniaGucio Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='Kava']halloooooo !!!!! co tu tak cicho? cioteczkiiiiiiiiiii gdzie jestescie.... nikt nie pyta o ksiecia Edwarda?[/QUOTE] Jak tam książę Edward ?? ;) Quote
Kava Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='paulinken']A masz pomysł jak to zrobić?[/QUOTE] jedna z mozliwosci to : Czesc emerytow, ktorzy nie dysponuja internetem,a chetnie wzieliby psa czytaja prase. internetu. Mozna robic ogłoszenie w Gazecie Wyborczej. Tam jest rubryka "Oddam psa. Pies czeka na człowieka". Ogłoszenia są za darmo. Quote
paulinken Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='Kava']jedna z mozliwosci to : Czesc emerytow, ktorzy nie dysponuja internetem,a chetnie wzieliby psa czytaja prase. internetu. Mozna robic ogłoszenie w Gazecie Wyborczej. Tam jest rubryka "Oddam psa. Pies czeka na człowieka". Ogłoszenia są za darmo.[/QUOTE] Ja kiedyś próbowałam wysłać ogłoszenie do Wyborczej, ale na ich stronie tego się nie dało zrobić, a na maila mi nie odpisali... Quote
Kava Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='paulinken']Ja kiedyś próbowałam wysłać ogłoszenie do Wyborczej, ale na ich stronie tego się nie dało zrobić, a na maila mi nie odpisali...[/QUOTE] trzeba moze znalesc kogos, kto by sie tym zajal? cioteczki co wy na to .... dalej probowac,,, tak dlugo az zafunkcjonuje..... gra przeciez warta swieczki... Quote
fiorsteinbock Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Budrysku, jeszcze potrzebny opis psiaka, co mam umiescic w aukcji? a i dane kontaktowe. Druga sprawa, tanieja wyroznienia na allegro, dostalam maila z nowymi cenami - tyle, ze sa trzy kategorie, nie wiem w ktorej beda psy umieszczone, wiec jak bede wystawiala aukcje z wyroznieniami to zoorientuje sie dokladniej. Quote
BUDRYSEK Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 [B]Kolejny psiak wywalony na starość , do tego niewidomy...wywalony na pewną śmierć....na pastwę losu....[/B] [B]Edward ma ok 10 lat, nie wiemy dokładnie czy zupełnie nie widzi, ale daje sobie radę, na spacerach też nie ma problemu[/B] [B]Jednak w schronie, wśród tylu psów, wiecznego hałasu jest zagubiony, wyciszony, przerazliwie smutny....co będzie dalej?[/B] [B]Serce się kraje na widok tego psiego nieszczęścia :-([/B] [B] Edziu ma cały czas nadzieję[/B][B]...taką cichutką, ale zawsze coś...nadzieję,ze ktoś go pokocha....[/B] [B][COLOR=red]Proszę pomóży Mu razem!!! Edziu nie jest problemowym psem, świetnie dogaduje się z innymi psiakami, jest w nim ogromna chęć życia, lubi się bawić Jest zaszczepiony, zachipowany i wykastrowany. kontakt:607 488 598, [email][email protected][/email] [/COLOR][/B] Quote
elu Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Zapraszam na 2 bazarki dla podopiecznych Budryska: [url]http://www.dogomania.pl/threads/201698-KUP-TERAZ-bazarek-walentynkowy-na-dt-Budryska-12.02[/url] oraz [url]http://www.dogomania.pl/threads/201288-Ksi%C4%85%C5%BCki-na-dt-BUDRYSKA-13.02[/url] Quote
Recommended Posts