Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evaxon']no jaaaa gdzie ty bylas jak cie nie bylo :roll::roll:[/quote]

:roll:[B][I][COLOR=blue]No byłam se w domku, się muszę poskarżyć, że notorycznie nie mam neta:shake:[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff]Witaj Ewcia:multi:[/COLOR][/I][/B]

Posted

[quote name='Alicja']:multi:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:multi::multi:żyjecie :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]i krokodylek żyje ;)[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
[B][I][COLOR=blue]No a jak :multi:[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff]Z tym że krokodylkowi już głos odebrało:diabloti::evil_lol:[/COLOR][/I][/B]
[B][I][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff]Witaj mła sis dawno nie widziana:loveu:[/COLOR][/I][/B]
[B][I][/I][/B]

Posted

[quote name='bonita']:roll:[B][I][COLOR=blue]No byłam se w domku, się muszę poskarżyć, że notorycznie nie mam neta:shake:[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff]Witaj Ewcia:multi:[/COLOR][/I][/B][/quote]
to ty musisz dom zmienić:roll::roll:

:loveu:

Posted

[COLOR=DarkRed][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

a gdzie tyś była jak Cię nie było???

widziałaś mojego pana Dyzia Gryzia???:loveu::loveu::loveu:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='kwiatek82']Witamy ! Superowe zdjątka :)
Dikensik lubi owoce prosto z drzewka - on pewnie wie ze owoce sa zdrowe ;)[/quote]

[B][I][COLOR=blue]O taaak, owoce prosto z drzewka są najlePSIEjsze:loveu::evil_lol:[/COLOR][/I][/B]

[B][I][COLOR=#0000ff]Witanko! Idę zobaczać co u Was :cool3:[/COLOR][/I][/B]

Posted

[quote name='evaxon']to ty musisz dom zmienić:roll::roll:

:loveu:[/quote]

[B][I][COLOR=blue]No włąśnie:evil_lol: już czas się przeprowadzywać:evil_lol:[/COLOR][/I][/B]

Posted

[quote name='Asiaczek']Hejjjjj, jak dobrze, że chociaz zaglądasz...

A krokodylek to żyje, ale chyba czegoś mu brak...:evil_lol:

Pzdr.[/quote]

[B][I][COLOR=blue]No cuś niecuś zostało krokusiowi już uciupane:shake:, biedaczkowi:evil_lol:, ale ogólnie czuje się całkiem, całkiem:cool3:[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff][/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff]Witanko Asiaczki:multi:[/COLOR][/I][/B]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/B][/COLOR]

[B][COLOR=darkred]a gdzie tyś była jak Cię nie było???[/COLOR][/B]

[B][I][COLOR=blue]No Wiesz dużo podróżowałam:diabloti: byłam tu , tam i siam:roll:[/COLOR][/I][/B]

[B][COLOR=darkred]widziałaś mojego pana Dyzia Gryzia???:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/B]
[/quote]
[COLOR=blue][B][I]No jasne że widziałam Twojego Dyziula:loveu:, ale szczerze powiedziawsz, to ostatnim razem jak go widziałam wydawał mi się bardziej szczeniaczkowaty:evil_lol: a to było.... ..chyba ze 2 msc temu.[/I][/B][/COLOR]

Posted

Witajcie po latach :evil_lol:

A mi sie bardzo podobaja wszystkie fotaski,ale jabłuszkowy Diki najfajniejszy :loveu:
[quote name='bonita']
[url]http://i34.tinypic.com/2vn1bex.jpg[/url]
[/quote]
oraz Diki "maślane oko" :evil_lol:
[quote name='bonita']
[url]http://i37.tinypic.com/35l6d4z.jpg[/url]

[/quote]

A "zachód słońca" to już zupełnie wymiata ;).Normalnie artystka z Ciebie droga kuzynko :lol:.
[quote name='bonita']
[url]http://i35.tinypic.com/qrnjox.jpg[/url]
[/quote]

Posted

[quote name='misiaczek']Witajcie po latach :evil_lol:

A mi sie bardzo podobaja wszystkie fotaski,ale jabłuszkowy Diki najfajniejszy :loveu:

oraz Diki "maślane oko" :evil_lol:

A "zachód słońca" to już zupełnie wymiata ;).Normalnie artystka z Ciebie droga kuzynko :lol:.[/quote]

[B][I][COLOR=blue]Witaj dawno nie widziana kuzynko[/COLOR][/I][/B]:loveu:
[B][I][COLOR=blue]Jak dobrze wrócić do familiii:multi:[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff]I usłyczeć takie miłe słowa...ahhhhhh:evil_lol:[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff]Lecem zobaczyć co u Cię:cool3:[/COLOR][/I][/B]

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cześć Mamcia:loveu:Ojjjej jak dawno cię nie było...a dzisiaj nie doszły słuchy że masz wolne:multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cześć Mamcia:loveu:Ojjjej jak dawno cię nie było...a dzisiaj nie doszły słuchy że masz wolne:multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:roll: o masz i tu tez musisz przesiadywac???:razz:]

czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:loveu:

Posted

[quote name='evaxon']:roll: o masz i tu tez musisz przesiadywac???:razz:]

czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No widzę że ty tez swojego nosa tutaj nie pożałujesz:diabloti:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='bonita'][B][I][COLOR=blue]No cuś niecuś zostało krokusiowi już uciupane:shake:, biedaczkowi:evil_lol:, ale ogólnie czuje się całkiem, całkiem:cool3:[/COLOR][/I][/B]

[B][I][COLOR=#0000ff]Witanko Asiaczki:multi:[/COLOR][/I][/B][/quote]

c[COLOR=DarkRed][B]o ty masz za psy................
madal się bawia tym samym krokodylkiem??
moje mają nowiusieńkie zabawki............................ 15 minut
albo i krócej
to zależy czy lei bardzo przypadła do gustu czy ........... tylko trochę:diabloti:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No widzę że ty tez swojego nosa tutaj nie pożałujesz:diabloti:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
a no nie:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']a no nie:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No to są my po jednych pinioNdzach:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Cześć Mamcia:loveu:Ojjjej jak dawno cię nie było...a dzisiaj nie doszły słuchy że masz wolne:multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[B][I][COLOR=blue]Qurde Ty to masz wtyki:cool1: wszystko wiesz, nawet o moim freee dniu:evil_lol:[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff]Następne wolne to mam dopiero w weekend, czyli za dwa dni:multi:[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=blue] [/COLOR][/I][/B]

Posted

[quote name='evaxon']:roll: o masz i tu tez musisz przesiadywac???:razz:]

czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:loveu:[/quote]

:loveu:[B][I][COLOR=blue] Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej[/COLOR][/I][/B]

Posted

[quote name='BeaC']c[COLOR=darkred][B]o ty masz za psy................[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]madal się bawia tym samym krokodylkiem??[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]moje mają nowiusieńkie zabawki............................ 15 minut[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]albo i krócej[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]to zależy czy lei bardzo przypadła do gustu czy ........... tylko trochę:diabloti:[/COLOR][/B]
[/quote]
[B][I][COLOR=blue]No bo my bidni są i psy sobie zabawki oszczędzają:diabloti:[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff]A tak poważnie, to krokusie są jedynymi zabawkami które "przeżyją wszystko" inne zaraz kończą marnie:cool3:( nawet nie przeżyją dnia:shake:). Chcę jeszcze dodać że krokusiów jest dużo znaczy się było 5 a teraz zostały 3 z tego jeszcze 2 piszczą:cool3:.[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff] Mają niewielkie uszczerbki np. jeden nie ma dolnej szczęki drugi górnej, a 3 nie ma wogóle szczęk:diabloti:ale wszystkie 3 żyją:multi::evil_lol: i oby jeszcze długo.[/COLOR][/I][/B]

Posted

[quote name='bonita'][B][I][COLOR=blue]No bo my bidni są i psy sobie zabawki oszczędzają:diabloti:[/COLOR][/I][/B]

[B][I][COLOR=#0000ff][/COLOR][/I][/B][/quote]
Co za mądre psiska :evil_lol:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:no taaa a Effka nawet u mojej sis rozrabia:diabloti::evil_lol:

Ozzy ostatni miał nową piłke całe 5 minut :angryy:[/B][/COLOR][/FONT]