apple Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 W związku z faktem, że jeszcze nie mam swojego wątku na tym forum to zapoczątkuję nastepujący(mam nadzieję, że się nie powtórzył): Jak pieszczotliwie zwracacie się do swoich boksiów. Ja np. na mojego Kronosa mówię: - Krosiu tudzież Krosiulka i Krosiaczek - Mysia - Źabula - Titulinka - Fafloczek -Niusia -Buła Ciekawa jestem jak wy mówicie na swoje psiuńki. Wpiszcie się! Chetnie widziane oryginalne nazwy:cool3: Quote
bonita Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 My z mężem dla naszej Bonity wymyślilismy coś bardzo głupiego, ale sie przyjeło. Nazywamy ją PUSIA!!! Nawet moja mama zaczeła ją tak nazywać, a ludzie troche głupio sie patrzą kiedy tak woła do wcale nie puchatego boksera. Quote
Bodziulka Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Dziudziuś, Miniuś, Faflaczek, Fafel, Faflunuś, Mysiek-Pysiek, Nosek, Żabeczka, Uszorek, Kiziu-Miziu :cool3:, Sierściuszek, Dziadulek, Pjęguś, Buciu-Buciu, Bądziasty tudzież Bąksiasty ;), Dziuniuś itp itd... :evil_lol: Quote
apple Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 Super! Ale czemu was tak mało ludziska:evil_lol: Quote
niki_ill Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Witam U mnie na Nere mowimy: Fafluna, sucz-sucza, Badziąga, Kluseczka, Puszek-Okruszek:cool3:, Nercia, Nerusia, Aygo to: Dziabąg, Faflun, Serduszko, Dziubek, Kruszynek, Killerek, Gigo, Giguś, Malenstwo, Okruszek, I Diabel :diabloti: :razz: Jest teog wiecej, ale nie wszystkie teraz sie przypomnialy :) Pozdrawiam Quote
teqquila Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 ja na swojego wolam Tysio Tysiatko,myszka ,mysza, myszatko,fafelek,fafluniasty,zabka, slonce :P biszkopt, losiatko, zolnierz, dziecko, gruby, grubcio,sloniatko, maly, maluszek,Tajtek, smierdziuch,morducha Quote
lula Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 fuks, fukselek, fuksja, ruda małpa, niutek, niuniuś, sierściuszek, fafluszek :) Quote
apple Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 ruda małpa???:crazyeye: Bardzo oryginalnie.Podejrzewam że to tylko wtedy jak coś zbroi:evil_lol: :loveu: Quote
lula Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 ruda małpa...:) usiłowałam go wykąpać, małpiszon boi się węża ogrodowego, więc nalałam wody do baseniku:), namoczyłam go przy pomocy dzbanka:), namydliłam a małpa zwiała cała zapieniona do domku:) Dodam, że to żarłok, więc szybko wrócił, żeby dokończyć pranie:) Quote
apple Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 Hahahaha! Fajuszek jeden. Cmoknij go ode mnie w sam środek dzióbka ok?:loveu: :loveu: :loveu: A to z kąpiela to skądś znam???:confused: Tylko skąd????:evil_lol: Quote
lula Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 cmoknę go w sam czubeczek:) ma taki śmieszny róg na głowie:) Quote
apple Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 dobra dziewczyny pogadamy później zmykam do lekarza Quote
e.v.a Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 ja na Tigre mowie tigryś, Tigierek,Tajger, niuna, faflun, byczek (najczesciej;)) , bykoślwa,fąfel, chrumka, kaplus(moj tata tak najczesciej mowi :) ) bączek :evil_lol: , jest tego o wiele wiecej ale nie jestem w stanie teraz sobie wszstkiego przypomniec :evil_lol: duzo zalezy od sytuacji :razz: Quote
apple Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 [quote name='evaxon']ja na Tigre mowie tigryś, Tigierek,Tajger, niuna, faflun, byczek (najczesciej;)) , bykoślwa,fąfel, chrumka, kaplus(moj tata tak najczesciej mowi :) ) bączek :evil_lol: , jest tego o wiele wiecej ale nie jestem w stanie teraz sobie wszstkiego przypomniec :evil_lol: duzo zalezy od sytuacji :razz:[/quote] Chrumka jest super a kaplus - to od tego że jak się slini to kapie na podłogę czy jak? Quote
e.v.a Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='apple']Chrumka jest super a kaplus - to od tego że jak się slini to kapie na podłogę czy jak?[/quote] kaplus czasami kapluś to od klapnietych duzych uszek :cool3: Quote
e.v.a Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='apple']aha! no widzisz na to nie wpadłam:lol:[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Dickensa nazywamy Diki, Diko, Dikuś, Dzikuś, Dzikus, albo Digimon ;) A naszą najstarszą Mercedes nazywamy: Merol, Merek, Merciu, albo Małpka. Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Bandzior to:Bandziorek, Bandzik, Bandziuś, Dziuś, Dziusia, Dziorka, Tadziu, Złotko, Morda, Śmierduch, Dziunia, Dzioszek, Chłopczyk, Brzydalu, Chudzinko, Ząbku, Zębuszki, itp., itp. co mi ślina na język przniesie :P Paskuda to: Paskusia, Kusia, Tusia, Paski, Starucho, Leniuchu, Mordo, Mordeczko, Ryjku, Brzydalu, Małpo, itp., itd. Quote
Recommended Posts