Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NIEAKTUALNE - TORES MA JUŻ DOM :))

Tores zwany Torcikiem to mały, rezolutny szczeniaczek w typie berneńczyka. Ma około 3 miesięcy. Wyrośnie prawdopodobnie na średnio-dużego psa. Obecnie przebywa w okolicach Warszawy, w domu tymczasowym obiętym patronatem Portalu Wielbicieli Ras Szwajcarskich.
Torcik jest wesołym szczeniaczkiem. Lubi się bawić. Chętnie się uczy. Świetnie dogaduje się z dziećmi. Piesek jest zdrowy i zaszczepiony.
Torcika oddamy w dobre - odpowiedzialne - i kochające ręce :)
[FONT=Tahoma]Warunkiem adopcji jest zapewnienie odpowiednich warunków bytowych[/FONT]
[FONT=Tahoma]oraz podpisanie Umowy Adopcyjnej[/FONT]

wiecej informacji pod nr. telefonów:
Ania - 0 604 14 90 21
Hania - 0 602 552 638

- istnieje możliwość transportu na terenie całej Polski

• 3 weeks later...
Posted

Podłączę się pod temat bo nie chcę zakładać oddzielnego wątku

W Poznańskim schronisku przebywa mieszaniec berneńczyka, może z husky, może z ONkiem...
Ma 3 lata, jest łagodny i energiczny

Posted

Ja również ;)

http://poznan.szerlok.pl/oferta/oddam-czteroletniego-bernenskiego-psa-pasterskiego-ID3KGw.html

Oddam czteroletniego berneńskiego psa pasterskiego. Pies ma cztery lata, jest ułożony, stabilny i przyjazny. Nadaje się doskonale jako towarzysz i opiekun dzieci. Jest bardzo łagodny, potrafi jednak pilnować mieszkania oraz bronić swego właściciela i "stada". Tofik toleruje inne zwierzęta w domu. Reaguje na wszystkie podstawowe komendy typu: "siad", "leżeć", "odejdź", "zostań", "do mnie", "noga", "zostaw", "masz", "idź", "do siebie". Ładnie chodzi też przy nodze bez smyczy oraz ze smyczą. Uwielbia ruch.
Tofik jest potężnym dorodnym samcem, którego rodzice są rasowymi berneńczykami, a ojciec trzykrotnym championem.
Pies ma komplet szczepień, posiada książeczkę i jest zaczipowany.

Niedawno zostałam wdową i podjęłam pracę na dwa etaty. Nie mam czasu dla swojego ukochanego psa. Oddaję go z ciężkim sercem i proszę o zgłoszenie się dobrych ludzi (właścicieli), którzy zapewnią mu dobry dom, odpowiednie warunki i właściwą opiekę.

tel. kontaktowy: 604 061 062

Posted

Paulina87 forum szwajcary już zarezerwowało psika, i chętnie podejmie się opieką, ale szukamy transportu do żyrardowa, do Dt ewentualnie do Kutna bądź strykowa, z kąd dalszy transport byśmy mieli

natusia
pies, już był przejęty przez szwajcary, i znalazł juz domek, także nieaktualne juz od dawna ;)