dorciaj Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 NIEAKTUALNE - TORES MA JUŻ DOM :)) Tores zwany Torcikiem to mały, rezolutny szczeniaczek w typie berneńczyka. Ma około 3 miesięcy. Wyrośnie prawdopodobnie na średnio-dużego psa. Obecnie przebywa w okolicach Warszawy, w domu tymczasowym obiętym patronatem Portalu Wielbicieli Ras Szwajcarskich. Torcik jest wesołym szczeniaczkiem. Lubi się bawić. Chętnie się uczy. Świetnie dogaduje się z dziećmi. Piesek jest zdrowy i zaszczepiony. Torcika oddamy w dobre - odpowiedzialne - i kochające ręce :) [FONT=Tahoma]Warunkiem adopcji jest zapewnienie odpowiednich warunków bytowych[/FONT] [FONT=Tahoma]oraz podpisanie Umowy Adopcyjnej[/FONT] wiecej informacji pod nr. telefonów: Ania - 0 604 14 90 21 Hania - 0 602 552 638 - istnieje możliwość transportu na terenie całej Polski Quote
Paulina87 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Podłączę się pod temat bo nie chcę zakładać oddzielnego wątku W Poznańskim schronisku przebywa mieszaniec berneńczyka, może z husky, może z ONkiem... Ma 3 lata, jest łagodny i energiczny Quote
Natussiaa Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Ja również ;) http://poznan.szerlok.pl/oferta/oddam-czteroletniego-bernenskiego-psa-pasterskiego-ID3KGw.html Oddam czteroletniego berneńskiego psa pasterskiego. Pies ma cztery lata, jest ułożony, stabilny i przyjazny. Nadaje się doskonale jako towarzysz i opiekun dzieci. Jest bardzo łagodny, potrafi jednak pilnować mieszkania oraz bronić swego właściciela i "stada". Tofik toleruje inne zwierzęta w domu. Reaguje na wszystkie podstawowe komendy typu: "siad", "leżeć", "odejdź", "zostań", "do mnie", "noga", "zostaw", "masz", "idź", "do siebie". Ładnie chodzi też przy nodze bez smyczy oraz ze smyczą. Uwielbia ruch. Tofik jest potężnym dorodnym samcem, którego rodzice są rasowymi berneńczykami, a ojciec trzykrotnym championem. Pies ma komplet szczepień, posiada książeczkę i jest zaczipowany. Niedawno zostałam wdową i podjęłam pracę na dwa etaty. Nie mam czasu dla swojego ukochanego psa. Oddaję go z ciężkim sercem i proszę o zgłoszenie się dobrych ludzi (właścicieli), którzy zapewnią mu dobry dom, odpowiednie warunki i właściwą opiekę. tel. kontaktowy: 604 061 062 Quote
daria1990 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Paulina87 forum szwajcary już zarezerwowało psika, i chętnie podejmie się opieką, ale szukamy transportu do żyrardowa, do Dt ewentualnie do Kutna bądź strykowa, z kąd dalszy transport byśmy mieli natusia pies, już był przejęty przez szwajcary, i znalazł juz domek, także nieaktualne juz od dawna ;) Quote
Recommended Posts