Jump to content
Dogomania

szczeniak na poboczu... a obok pędziły tiry... Leon i Rysio/Reksio mają domy.

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No bo wszystkie Ryśki to fajne chłopaki :)

Ryś dużo uczy się od moich psów. Bezbłędnie wykonuje komendę: "wyjdź" (jedyne co działa na mixa charta z deficytem uwagi :) ). Ładnie robi siad, ale nie do końca świadomie.
Od dziś ma założoną obróżkę. Wcześniej nie wychodził na dwór ze względu na Leona, który był bez szczepień. No i sam musiał poprodukować przeciwciał, w końcu mamy rewelacyjną pogodę dla wszelkich wirusówek (ciepło i mokro).

Posted

[quote name='Asiaczek']Hahaha, super rysiek-Łakomczuszek:)
http://images45.fotosik.pl/371/275cfb5b57ecfccd.jpg

zebrazebra - jak już bazarek będzie gotowy to dasz tutaj link do niego? Bardzo proszę.

Pzdr.

Rozumiem, że mogę robić bazar pół na pół Kajtun -Rysiek, tak?

Dzisiaj się już chyba nie wyrobię, jutro będzie gotowy na pewno, oczywiście dam linka :)

ajlii, bardzo by się przydał Rysia osobisty wątek...

• 3 weeks later...
Posted

No nie całkiem jeszcze ;)

Leon już dawno w DT - rozchorował się niestety. Ale kochany i leczony wraca do zdrowia :)

Rysio miał jechać jutro do Krakowa. Domek nie może się już doczekać. Ale na jutro zapowiadane są duże opady śniegu. Więc Rysio wyruszy dopiero w poniedziałek, bo ma się trochę pogoda uspokoić.

Posted

ajlii napisał(a):
No nie całkiem jeszcze ;)
Leon już dawno w DT - rozchorował się niestety. Ale kochany i leczony wraca do zdrowia :)
Rysio miał jechać jutro do Krakowa. Domek nie może się już doczekać. Ale na jutro zapowiadane są duże opady śniegu. Więc Rysio wyruszy dopiero w poniedziałek, bo ma się trochę pogoda uspokoić.

Ale DS na Leonka czeka? Czy zrezygnował?

pzdr.

Posted

eeeee... literówka :(

Leon jest w DS !!! Było tyle zgłoszeń, że wybraliśmy najlepszy :) Mieszka ze starszą sunią i dwoma kotami (z którymi sie podobno tłucze).

Posted

[quote name='Asiaczek']ajlii - a co z Ryśkiem? Jedzie do DS w przyszłym tygodniu, jak śniegi trochę ustaną, tak?

Pzdr.

No pisałam wcześniej - Rysiek jedzie do DS w poniedziałek. Miał jechać jutro, ale zapowiadane są duże opady śniegu.

Asiaczek - zaglądałaś na wątek Awki...? ;)

Posted

No co Wy tu panikę robicie? ;) Ja podglądam na rodzinnym wątku Ryśka i wszystko wiem:)
No nie wiedziałam że Leonek chory. Ale - mam nadzieję - to nic strasznego?