Klaudus__ Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [FONT=Comic Sans MS]We wsi obok mnie od kilku tygodni koczuje pies. Zapewne ktoś Go tam zwyczajnie wywalił... Jest głodny i samotny... Próbuje sam znaleźć sobie właściciela... Jednak ludzie we wsi nie patrzą na Niego przychylnym okiem. Ktoś powiedział,że zniknęły Mu kury, ktoś inny,że i Jemu... Niebawem odbędzie się samosąd... Psa odstrzelą,albo otrują... To jest wieś... I pies jest tu psem. Można z Nim zrobić co się komu podoba. Jedna Pani zgłosiła się z tym problem do mnie. A ja kolejny raz nie jestem w stanie przejść obok tego obojętnie... Głód zmusza Go do podchodzenia do domów. Nie jest dziki. Zakolegował się z psiakiem Pani,która się do mnie zgłosiła. Często u Nich bywa. Bardzo proszę o pomoc... Umieszczenie Go w schronie to nie jest najlepszy pomysł świata,bo u nas niebawem wywóz do Mysłowic... Kontakt: tel: 785 549 189 mail: [email protected] Czy On nie jest ciut rotkowaty?? Czy tylko mi się wydaje?[/FONT] Quote
BUDRYSEK Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 tamten drugi też bidok biedny na tym łańcuchu :( Quote
mikoada Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Ja również dotarłam i podnoszę bidaka bo strasznie tu u niego pusto... Quote
mikoada Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Pokazujemy się biedaku, prawie nikt tu do ciebie nie zagląda :( Quote
kopciuszek Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Kurcze ciotki co jest ... Trza chłopaka porozsyła ... ja mogę się za to zabrać ale w nocy ... Jak wymyślę tekst dla Chico, kotków od Avilii i poogłoszam Tobisia .... Czyli coś koło ... hmmmm ... pierwszej w nocy będę ciotki nawiedzać ;) Quote
Klaudus__ Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Jak chłopak trafi do punktu to tak prawie na wywóz... Kiepsko to wygląda... Jak ja mam Ci pomóc...?? Quote
mikoada Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Właśnie to jest to, że jeśli chłopak trafi do Punktu to pojedzie do Mysłowic :( Co robić...bardzo prosimy o pomoc... Quote
Recommended Posts