Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,
Może ktoś używał tych kosmetyków, wyglądają dość ciekawie, ale nie wiem jak z jakością... Obecnie używam Plush Puppy i mam pytanie, czy jakościowo są zbliżone, czy nie... chodzi mi o to, aby nie były gorsze jakościowo... szukam czegoś na prawdę z "najwyższej półki". Póki co za takie uważam Plush Puppy i nie spotkałam lepszych, ale przyznam, ze artero jeszcze nie testowałam... Proszę o opnie...

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='joanna21']Witam,
Może ktoś używał tych kosmetyków, wyglądają dość ciekawie, ale nie wiem jak z jakością... Obecnie używam Plush Puppy i mam pytanie, czy jakościowo są zbliżone, czy nie... chodzi mi o to, aby nie były gorsze jakościowo... szukam czegoś na prawdę z "najwyższej półki". Póki co za takie uważam Plush Puppy i nie spotkałam lepszych, ale przyznam, ze artero jeszcze nie testowałam... Proszę o opnie...[/QUOTE]

Polecam z całego serca , używam od dawna w moim salonie, najwyższa półka:)Karolina.

Posted

Gorąco polecam te kosmetyki, ponieważ są bardzo dobre. Rewelacyjna jest odzywka proteinowa i nie tylko dla naszych pupili :).Przyznam się, że sama ją stosowałam. Dzięki niej doprowadziłam własne włosy do porządku po porodzie.

Posted

[quote name='dora75']Gorąco polecam te kosmetyki, ponieważ są bardzo dobre. Rewelacyjna jest odzywka proteinowa i nie tylko dla naszych pupili :).Przyznam się, że sama ją stosowałam. Dzięki niej doprowadziłam własne włosy do porządku po porodzie.[/QUOTE]
Przyznam ,że też jej używam na swoje włosy:) :):)

• 8 months later...
Posted

Ja szamponu nie rozcieńczam, choć pewnie się powinno.
A odżywkę to na taki kubek może 300ml daję 3 'pstryknięcia' odżywką + jedną-dwie krople biosilku na przykład.

• 3 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

oj nie znam tych kosmetyków, ale bardzo chętnie spróbuję, Więc czekam na więcej opinii na ich temat. Warto jest poszerzać horyzonty jeśli chodzi o pielęgnację naszych pupili

• 2 months later...
  • 7 months later...
Posted

Nie próbowałam hidratante, ale dla psów długowłosych tak - był świetny.
Teraz mi się skończył i kupiłam tropiclean.
Ale powiem szczerze, że szampon ma najmniej do powiedzenia, zdecydowanie ważniejsza jest dobra odżywka. :)

Posted

Odżywek tej firmy nie próbowałam, ale kusi mnie by kupić tą w sprayu do czesania MATT-X. Chciałam jeszcze dodać,że mam płyn pod oczka na zacieki artero pretty eyes i jest naprawde fajny. Zacieki trochę się rozjaśniły,więc polecam.