joanna21 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Witam, Może ktoś używał tych kosmetyków, wyglądają dość ciekawie, ale nie wiem jak z jakością... Obecnie używam Plush Puppy i mam pytanie, czy jakościowo są zbliżone, czy nie... chodzi mi o to, aby nie były gorsze jakościowo... szukam czegoś na prawdę z "najwyższej półki". Póki co za takie uważam Plush Puppy i nie spotkałam lepszych, ale przyznam, ze artero jeszcze nie testowałam... Proszę o opnie... Quote
Lilki16 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 [quote name='joanna21']Witam, Może ktoś używał tych kosmetyków, wyglądają dość ciekawie, ale nie wiem jak z jakością... Obecnie używam Plush Puppy i mam pytanie, czy jakościowo są zbliżone, czy nie... chodzi mi o to, aby nie były gorsze jakościowo... szukam czegoś na prawdę z "najwyższej półki". Póki co za takie uważam Plush Puppy i nie spotkałam lepszych, ale przyznam, ze artero jeszcze nie testowałam... Proszę o opnie...[/QUOTE] Polecam z całego serca , używam od dawna w moim salonie, najwyższa półka:)Karolina. Quote
dora75 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Gorąco polecam te kosmetyki, ponieważ są bardzo dobre. Rewelacyjna jest odzywka proteinowa i nie tylko dla naszych pupili :).Przyznam się, że sama ją stosowałam. Dzięki niej doprowadziłam własne włosy do porządku po porodzie. Quote
Lilki16 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [quote name='dora75']Gorąco polecam te kosmetyki, ponieważ są bardzo dobre. Rewelacyjna jest odzywka proteinowa i nie tylko dla naszych pupili :).Przyznam się, że sama ją stosowałam. Dzięki niej doprowadziłam własne włosy do porządku po porodzie.[/QUOTE] Przyznam ,że też jej używam na swoje włosy:) :):) Quote
Kaya Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 A w jakim stosunku się je rozcieńcza? są wydajne? Quote
Aysel Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Ja szamponu nie rozcieńczam, choć pewnie się powinno. A odżywkę to na taki kubek może 300ml daję 3 'pstryknięcia' odżywką + jedną-dwie krople biosilku na przykład. Quote
leepa Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 możecie mi powiedzieć czy te kosmetyki zawierają sylikon? nie mogę znaleźć w internecie składu Quote
Metheora Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 czy ktoś używa nabłyszczacza Flash? bardzo zależy mi na opinii, potrzebuję sprayu dla gładkiej czarnej sierści... Quote
twitty Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 oj nie znam tych kosmetyków, ale bardzo chętnie spróbuję, Więc czekam na więcej opinii na ich temat. Warto jest poszerzać horyzonty jeśli chodzi o pielęgnację naszych pupili Quote
acka Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Artero polecam, szampony wydajne, śmiało można rozcieńczać z wodą! Quote
tereska_magic Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Używałam szampon Artero Hidratante na moim maltańczyku. Kupiłam bardzo tanio w Hiszpanii 250 ml za 8 euro. Ale bez rewelacji i teraz szukam czegoś lepszego. Quote
Aysel Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Nie próbowałam hidratante, ale dla psów długowłosych tak - był świetny. Teraz mi się skończył i kupiłam tropiclean. Ale powiem szczerze, że szampon ma najmniej do powiedzenia, zdecydowanie ważniejsza jest dobra odżywka. :) Quote
tereska_magic Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Odżywek tej firmy nie próbowałam, ale kusi mnie by kupić tą w sprayu do czesania MATT-X. Chciałam jeszcze dodać,że mam płyn pod oczka na zacieki artero pretty eyes i jest naprawde fajny. Zacieki trochę się rozjaśniły,więc polecam. Quote
Recommended Posts