ani@ Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Przedstawiam kuleczkę - Billeczkę Esencja berneńczyka zapatrzona w człowieka, delikatna i spokojna. Czeka na każdy ciepły gest ze strony opiekuna. Ładnie chodzi na smyczy. Ze stoickim spokojem powitała krowy na łące. Sunia ma 5 lat jest odrobaczona, zaszczepiona a pchłom powiedzieliśmy pa pa. Sunia jest pod opieką "Fundacji Pasterze" przebywa w Bezpłatnym Domu Tymczasowym pod Warszawą Sunia jest odrobaczona, zaszczepiona i odpchlona. Przed adopcją będzie wysterylizowana. Kontakt do adopcji - ELZA 692 438 657 i Camara 602 422 576 Quote
ani@ Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Dzisiaj Billa ma zabieg sterylizacji zawsze w takie dni siedzę jak na szpilkach :roll: Quote
ani@ Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Billeczka zamieszkała w swoim nowym domu! :loveu: Quote
Milla.j Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Psom są potrzebne takie anioły jak Wy:angel::loveu: Quote
ElzaMilicz Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Milla! ...nie jak wy, jak my ! :loveu: Quote
Milla.j Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Oj, tam...:oops: nie bedę przecież sama siebie chwaliła:cool3: ale co sobie poskaczę, to moje:megagrin::sweetCyb::sweetCyb: Quote
ani@ Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Wspaniała sunia, moja tymczasowiczka. Złośliwy nowotwór opanował jelita nie dał jej więcej czasu na miłość swojego człowieka. Dziękuję Julian za to, że była jej pierwszym promykiem na drodze do Nowego Domu. Camarze i ElzieMilicz za wsparcie i rady i wszystkim, których otwarte serca pozwoliły uratować Billę. Pani Andżelice i całej jej Rodzinie serdecznie dziękuję za opiekę nad moją Billeczką za wspaniały dom, który miała Quote
Recommended Posts