Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i ja nie miałam nigdy tyle telefonów i maili w sprawie jednego psa :roll:
Wznawiac już nie trzeba Bjutko, zgłosiło się tyle osób chętny, że poprzebierałam trochę w tych domkach i teraz poszukuję kogoś do wizyty przedadopcyjnej w Dąbrowie Górniczej - napisałam do Klementynki, ale nie moze... Teraz napisałam do Jotki :)

Posted

Klementynkaa napisał(a):
Mysia_ ale jakies szczegóły prosimy!!! i zmianę tytułu wątku! bo straszy...

Dom z ogrodem w Dąbrowie Górniczej, ludzie, w których domu zawsze mieszkały dobermany - teraz głównie psiakiem będzie zajmowała się Ola, młoda dziewczyna, która w ciągu 15 minut pod schroniskiem nauczyła Hektora siadania na gest przy pomocy paróweczki :cool3: Ludzie zrobili na mnie świetne wrażenie.. Miał być kundelek, ale jeden z domowników uparł się, że jednak musi być doberman, chyba jak ktoś raz w życiu miał dobka to już bedzie miał je zawsze, bo większosć z osób, które ze mną się kontaktowały to ludzie, którzy już mieli takie psiaki ;)

Posted

Piromanka napisał(a):
Świetne zakonczenia tak krotkiego wątku!!
Oby wiecej psiakow mialo takie powodzenie...

dokładnie, nie wiem co ten Hektor miał w sobie, że wszyscy tak za nim szaleli ;) Podałam innym ludziom namiary na Nadzieje Dobermana, ale część z nich twierdziła, że Hektor był wyjątkowy i żaden inny już ich nie zauroczył....

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...