Nati28 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Chcialam zrobic taka liste kto bedzie w jaki dzien, zeby wiedziala kiedy kogo szukac i obfocac, bo jestescie moje kochane rozrzucone na dwa dni :p Quote
Yourii Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 MY z Furią również będziemy w sobotę i niedzielę :) Kl. szczeniaczków :loveu: a Wy w jakich klasach? pewnie same championy :oops: Quote
Nati28 Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 [quote name='Yourii']MY z Furią również będziemy w sobotę i niedzielę :) Kl. szczeniaczków :loveu: a Wy w jakich klasach? pewnie same championy :oops:[/QUOTE] Nie wiem czy wiesz ale ja mam Ciebie i Twoja mala na zdjeciach z wystawy w Sopocie ;) jak chcesz to w Poznaniu tez Was obfoce Quote
*Agnieszka* Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 [quote name='Yourii']MY z Furią również będziemy w sobotę i niedzielę :) Kl. szczeniaczków :loveu: a Wy w jakich klasach? pewnie same championy :oops:[/QUOTE] Taaa championy a nawet interchampiony:evil_lol:młodzież i pośrednia,pieski i suczki;) Quote
Princess_York Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Aga przecież moja Arwena to zw.świata 2010 :evil_lol: hihi . Ja będę w sobotę ,wystawowo a w niedziele dla rozrywki :p Quote
*Agnieszka* Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 [quote name='Princess_York']Aga przecież moja Arwena to zw.świata 2010 :evil_lol: hihi . Ja będę w sobotę ,wystawowo a w niedziele dla rozrywki :p[/QUOTE] A no tak sorki zapomniałam hi hi:evil_lol: Quote
Nati28 Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 dziewczyny mialyscie tylko wpisywac dni w jakie bedziecie a nie Was tu na gadki wzielo :mad: co to ma byc w moim temacie :eviltong::eviltong: [COLOR=MediumTurquoise]chociaz wczesniej sama pisalam nie na temat[/COLOR] :evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Szefowo ale my tu mamy taki fajny temat nie bądż taka no..... Quote
Princess_York Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Oj tam Natalia :p . Twój temat będzie bardziej popularny :evil_lol: Quote
Gucci13 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 łee a my nie jedziemy:-( tyle championów :cool3: taka okazja żadko się zdarza:lol: Quote
Princess_York Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 No same championy :p . Od dziś są baby championy,championy szczeniaków ,championy pośrednie i otwarte ,a nawet championy Weteranów :evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='Princess_York']No same championy :p . Od dziś są baby championy,championy szczeniaków ,championy pośrednie i otwarte ,a nawet championy Weteranów :evil_lol:[/QUOTE] A jak ;)bójcie się nas prawdziwe championy.... Quote
*kleo* Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='Yourii']MY z Furią również będziemy w sobotę i niedzielę :) Kl. szczeniaczków :loveu: a Wy w jakich klasach? pewnie same championy :oops:[/QUOTE] Kojarzę Was, w Gdyni szłyście do porównania z synkiem mojej Gracji :p Ja z moją Ulcią dopiero od niedawna w młodzieży, do championa jeszcze jej trochę brakuje :eviltong: Quote
Yourii Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='agamewa']A jak ;)bójcie się nas prawdziwe championy....[/QUOTE] hehe, chodziło mi o kl. championów :) [quote name='*kleo*']Kojarzę Was, w Gdyni szłyście do porównania z synkiem mojej Gracji :p Ja z moją Ulcią dopiero od niedawna w młodzieży, do championa jeszcze jej trochę brakuje :eviltong:[/QUOTE] O proszę :) to była pierwsza wystawa Furii, bardzo dzielnie ją zniosła i pięknie się spisała. A i gratulacje dla synka Gracji :multi: Quote
*kleo* Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='Yourii']O proszę :) to była pierwsza wystawa Furii, bardzo dzielnie ją zniosła i pięknie się spisała. A i gratulacje dla synka Gracji :multi:[/QUOTE] No to pięknie :p Dziękuję :) Quote
Yourii Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='Nati28']Nie wiem czy wiesz ale ja mam Ciebie i Twoja mala na zdjeciach z wystawy w Sopocie ;) jak chcesz to w Poznaniu tez Was obfoce[/QUOTE] O proszę, no nie wiedziałam :eviltong: Ale bardzo chętnie bym je zobaczyła, mogłabyś na maila wysłać? Quote
Magda Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Ktoś jeszcze będzie w Poznaniu? Ja zawitam i w sobotę, i niedziele:) Quote
Nati28 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 ja niestety bede tylko w sobote :-( jestem zla bo nie udalo zalatwic noclegu :roll:, dlatego przyjedziemy tylko na sobote ale to chociaz z niektorymi z Was sie spotkam Quote
Princess_York Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 To spotkasz się ze mną i z Agą ;) . aaa ja już chce weekend :evil_lol: Tyle dogomaniaków będzie :crazyeye::multi: Quote
*Agnieszka* Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='Princess_York']To spotkasz się ze mną i z Agą ;) . aaa ja już chce weekend :evil_lol: Tyle dogomaniaków będzie :crazyeye::multi:[/QUOTE] Mam nadzieję że będę????? Quote
Recommended Posts