Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Kaja[/B] dzieki :)
[B]
Polari[/B], z Marcelkiem od dluzszego czasu stoimy w miejscu :lol: On sie boi wszystkiego i nijak nie da sie tego zmienic :shake: Ale licze na to ze postepy w koncu jakies beda... ;)

Posted

Kurcze, no jest dobrze, bo szczerze przyznam, że przez 4 lata LO (bo chodziłam na taki profil) nie robiłam [B]nic[/B] z angielskiego. Dosłownie, naprawdę nic. Doszło do tego, że babka miała opory by mi 3 wystawić, bo nie chodziłam na lekcje w maturalnej klasie. Z ustnego mam 95%, pisemny 92%. Oj się zdziwi kobieta, się zdziwi... Z polskiego też niewiele robiłam. No naprawdę, ślizgałam się z klasy do klasy, bo nie zależało mi na ocenach. I co? Zdałam maturę lepiej niż niejedna osoba, która miała 5 na świadectwie w klasie, a polonistka jak usłyszała, że zdaję rozszerzenie to była baaaardzo zdziwiona. Ja zaryzykowałam, nic nie tracę zdając rozszerzenie. No i opłaciło się, w rekrutacji dostanę 6pkt więcej, co może mi dać przepustkę na uczelnie :) Jestem ciekawa jaka będzie polonistki mina jak zajrzy w papiery i zobaczy moje 90% i 68%R :diabloti: No i ta geografia. Chodziłam na korki dodatkowo, bo w szkole mieliśmy beznadziejną... Robiłam tych matur sterty, siedziałam i się kułam. Nawet polubiłam i naukę, i geografię, mówię całkiem serio. Dlatego jest taki niedosyt...

A oto szczurek :evil_lol: [IMG]http://img714.imageshack.us/img714/4780/szcur.jpg[/IMG]

Posted

Możesz mi mówić Justyna. ;) E tam, w końcu się przełamie. ;) Tema też boi się wszystkiego. ;) Nawet widać na fotkach balkonowych że aparatu też się boi. :eviltong: A do wody weszła tylko dlatego że Mysza weszła. :eviltong: Ja wchodziłam na taki podest, one miały długą smycz więc sobie popływały. ;) Ale nie proponuję go wrzucać na siłę. Dostanie urazu do wody. ;) Moja Mycha też miała przez krótki czas uraz bo pierwszy raz miała pływać więc zabrałam ją sobie nad staw i ją spuściłam. ;) A ona z najwyższego miejsca wskoczyła do wody! I co? Zanurzyła się w wodzie aż tak że nie było jej widać, ale nie powiem że to nie wyglądało śmiesznie jak tak wskoczyła z rozbiegu do wody. :evil_lol:
*
Ooo szczurek z IKEA? Ja mam brązowego. ;) Jest wielkości myszki a moja świnka morska się go boi. :evil_lol:

Posted

92% wooooooo, to naprawde genialny wynik :klacz: Alem dumna, alem dumna!!! :loveu: Rodzice pewnie tez? :cool3:
A babke od polskiego... :2gunfire: Niech baba patrzy i nie dowierza aaa co :cool3::cool3:

A scur... no normalnie bomba :loveu: Czym go karmisz? :diabloti:

Posted

[quote name='Polari']Możesz mi mówić Justyna. ;) E tam, w końcu się przełamie. ;) Tema też boi się wszystkiego. ;) Nawet widać na fotkach balkonowych że aparatu też się boi. :eviltong: A do wody weszła tylko dlatego że Mysza weszła. :eviltong: Ja wchodziłam na taki podest, one miały długą smycz więc sobie popływały. ;) Ale nie proponuję go wrzucać na siłę. Dostanie urazu do wody. ;) Moja Mycha też miała przez krótki czas uraz bo pierwszy raz miała pływać więc zabrałam ją sobie nad staw i ją spuściłam. ;) A ona z najwyższego miejsca wskoczyła do wody! I co? Zanurzyła się w wodzie aż tak że nie było jej widać, ale nie powiem że to nie wyglądało śmiesznie jak tak wskoczyła z rozbiegu do wody. :evil_lol:
*
Ooo szczurek z IKEA? Ja mam brązowego. ;) Jest wielkości myszki a moja świnka morska się go boi. :evil_lol:[/QUOTE]
Ok, zanotuje sobie Justynko :evil_lol: Ja jestem Sylwia :grins: Ale dla znajomych Ponczus :grins:

Taaaaka duza i tak groznie wygladajaca a boi sie wszystkiego? :shock: Psy sa ciekawe... :lol:
Marcelek ma nieznana przeszlosc i orzeszek zamiast mozgu wiec wszystko mu zawsze wybaczam :evil_lol:
A Figowa przekonala sie do wody wlasnie po tym jak ja w nia wrzucalam... bo normalnie to zblizala sie na metr do niej i ani rusz :evil_lol: A teraz sama wchodzi i widac ze ma z tego frajde :loveu: Nie plywa co prawda, ale mnie cieszy to ze w ogole w nia wchodzi ;) :multi:

Posted

Rodzice nie są dumni ;-) Z mamą od ponad miesiąca nie rozmawiam, już nawet nie pamiętam o co poszło. Oczywiście przez telefon ironicznie mi pogratulowała wyniku z geografii. :roll: Tata zadowlony, bo baliśmy się, że nie zdałam matematyki, ale dałam radę. Babka od polaka? Kurde, chyba aż jej mejla wyślę! W ogóle to też śmieszne, lepiej zdałam rozszerzenie polskiego niż podstawę! :) Podstawa tylko 60%, a rozszerzenie te 68%. I jak już pisałam, to daje mi naprawdę dużo w rekrutacji. A to było na zasadzie "A spróbuję, nic nie tracę".

Szczura karmię złymi emocjami i obawami. Wszystko bierze do siebie i niesamowicie mi pomaga przeżyć stresowe sytuacje :)
Tak, jest z Ikei. Były tylko takie szare i białe. Stwierdziłam, że biały i tak zaraz byłby szary, więc od razu wolę szarego :evil_lol:

Posted

[quote name='nicnasile']Rodzice nie są dumni ;-) Z mamą od ponad miesiąca nie rozmawiam, już nawet nie pamiętam o co poszło. Oczywiście przez telefon ironicznie mi pogratulowała wyniku z geografii. :roll: Tata zadowlony, bo baliśmy się, że nie zdałam matematyki, ale dałam radę. Babka od polaka? Kurde, chyba aż jej mejla wyślę! W ogóle to też śmieszne, lepiej zdałam rozszerzenie polskiego niż podstawę! :) Podstawa tylko 60%, a rozszerzenie te 68%. I jak już pisałam, to daje mi naprawdę dużo w rekrutacji. A to było na zasadzie "A spróbuję, nic nie tracę".

Szczura karmię złymi emocjami i obawami. Wszystko bierze do siebie i niesamowicie mi pomaga przeżyć stresowe sytuacje :)
Tak, jest z Ikei. Były tylko takie szare i białe. Stwierdziłam, że biały i tak zaraz byłby szary, więc od razu wolę szarego :evil_lol:[/QUOTE]

To widze ze mamy podobne mamy :evil_lol:
Zaluj ze nie moglas widziec miny nauczycielki kiedy po raz pierwszy zobaczyla wyniki :diabloti:

A wiec to taki scurek kieszonkowy i pudelko na zle emocje? :lol: Ja mam takiego rybka :grins: Mam jego fotki ale nie nadaja sie do publikacji :evil_lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']To widze ze mamy podobne mamy :evil_lol:
Zaluj ze nie moglas widziec miny nauczycielki kiedy po raz pierwszy zobaczyla wyniki :diabloti:

A wiec to taki scurek kieszonkowy i pudelko na zle emocje? :lol: Ja mam takiego rybka :grins: Mam jego fotki ale nie nadaja sie do publikacji :evil_lol:[/QUOTE]

Nie wiem o co mojej chodzi, cieszę się, że ktoś mnie rozumie :calus: Największe kłótnie zawsze były o samochód, że ja nie mam czasu nigdy, żeby z nią gdzieś jechać, że nie szanuję jej czasu itd. A tak naprawdę to ona nie szanowała mojego. Spóżniałam się na trening, bo wiozłam ją na cmentarz. Nienawidzę tego. Sprzedałam samochód, nie ma problemu. Ale i tak nie gadamy.
Haha, żałuję. Choć jak spytała o ustne i powiedziałam 90% i to u wicedyrektorki, to się zdziwiła :evil_lol:

Tak, szczurak na złe emocje. Super jest :) Najpierw miał takiego mójbrat i mu kradłam. Aż się zlitował i pojechaliśmy przed wczoraj w Poznaniu do Ikei,bo u nas nie ma :)

Posted

[quote name='nicnasile']Nie wiem o co mojej chodzi, cieszę się, że ktoś mnie rozumie :calus: Największe kłótnie zawsze były o samochód, że ja nie mam czasu nigdy, żeby z nią gdzieś jechać, że nie szanuję jej czasu itd. A tak naprawdę to ona nie szanowała mojego. Spóżniałam się na trening, bo wiozłam ją na cmentarz. Nienawidzę tego. Sprzedałam samochód, nie ma problemu. Ale i tak nie gadamy.
Haha, żałuję. Choć jak spytała o ustne i powiedziałam 90% i to u wicedyrektorki, to się zdziwiła :evil_lol:

Tak, szczurak na złe emocje. Super jest :) Najpierw miał takiego mójbrat i mu kradłam. Aż się zlitował i pojechaliśmy przed wczoraj w Poznaniu do Ikei,bo u nas nie ma :)[/QUOTE]

U mnie jest odwrotnie. Moja mama powie "a", a ja wsiadam w auto i jade... Zawiezc ja tu, tam, podrzucic ciocie, pojechac po znajoma... zawsze ja i nie moge odmowic. Ale jesli chodzi o np zawiezienie mnie gdzies (np wczoraj do Tomka, glupie 10km, pozegnac sie :placz:) to wielce oburzona... bo przeciez sa Sbahny! :roll: A Sbahnem nie mam bezposredniego polaczenia i robie 50km :(
To mamie tez usta zamknelas :grins:

Nie mow ze pojechaliscie specjalnie po niego :evil_lol:

Posted

Ja też Sylwio. ;) Nawet kichnięcia się boi. ;) A ludzie w parku to z chodzą z dróżki jak Teme widzą. Tema ma znaną. ;) Mysza uwielbia wodę. ;) Tema średnio... udało mi sie podlinkować banerek! :multi: Ja mam takiego tate...

Posted

[quote name=':: FiGa ::']U mnie jest odwrotnie. Moja mama powie "a", a ja wsiadam w auto i jade... Zawiezc ja tu, tam, podrzucic ciocie, pojechac po znajoma... zawsze ja i nie moge odmowic. Ale jesli chodzi o np zawiezienie mnie gdzies (np wczoraj do Tomka, glupie 10km, pozegnac sie :placz:) to wielce oburzona... bo przeciez sa Sbahny! :roll: A Sbahnem nie mam bezposredniego polaczenia i robie 50km :(
To mamie tez usta zamknelas :grins:

Nie mow ze pojechaliscie specjalnie po niego :evil_lol:[/QUOTE]
No to podobnie! Jak odmówię, to mówi, że ważniejsze są koleżanki, mecze, ktośtam, skoro tak, nie mamy o czym gadać. Porażka. Bo ja naprawdę często z nią jeździłam! Między maturami przychodziła i pytała, czy odwiozę ciocię, mówię, że tak, w ramach przerwy mogę. No i jechałam, choć traciłam cenne 30min nauki prezentacji. Ale w pewnym momencie powiedziałam stop. Samochód sprzedaliśmy, bo już zaczęło się pakowanie kasy w niego. Moja mama nie jeździ, ma prawko, ale tzw "torebkowe". Co to jest Sbahn ?? Sorki, jak z błędem.

Tak! Pojechaliśmy na drugi koniec Poznania po szczurka! :)

Posted

[quote name='Polari']Ja też Sylwio. ;) Nawet kichnięcia się boi. ;) A ludzie w parku to z chodzą z dróżki jak Teme widzą. Tema ma znaną. ;) Mysza uwielbia wodę. ;) Tema średnio... udało mi sie podlinkować banerek! :multi: Ja mam takiego tate...[/QUOTE]Ja mialam w moim pieknym wsiowym Grodzisku taka babunie ktora na moj widok uciakala (doslownie!)... przechodzila na drugi koniec ulicy, szla rowem, albo biegla jak bylam za nia... :evil_lol:

Zdjecia w wodzie zawsze mi sie podobaly a moje kropki jej nie lubia... echhh :shake:

I ciesze sie ze udalo sie podlinkowac ;) to nie jest trudne, trzeba tylko wiedziec na co klinkac ;)

[quote name='nicnasile']No to podobnie! Jak odmówię, to mówi, że ważniejsze są koleżanki, mecze, ktośtam, skoro tak, nie mamy o czym gadać. Porażka. Bo ja naprawdę często z nią jeździłam! Między maturami przychodziła i pytała, czy odwiozę ciocię, mówię, że tak, w ramach przerwy mogę. No i jechałam, choć traciłam cenne 30min nauki prezentacji. Ale w pewnym momencie powiedziałam stop. Samochód sprzedaliśmy, bo już zaczęło się pakowanie kasy w niego. Moja mama nie jeździ, ma prawko, ale tzw "torebkowe". Co to jest Sbahn ?? Sorki, jak z błędem.

Tak! Pojechaliśmy na drugi koniec Poznania po szczurka! :)[/QUOTE]
ALbo.... Kupie sobie cos nowego, lece do niej i pokazuje... ta kiwa glowa i "no fajne".... tydzien pozniej mam to na sobie a ona na to "a Ty co znowu kupilas? nawet nie pokazesz tylko kitrasz wszystko" :roll: MOja mama jest najbardziej zakreconym czlowiekiem jakiego znam :evil_lol:

A Sbahn to
[IMG]http://www.pictureninja.com/pages/germany/s-bahn-munich.jpg[/IMG]
Tym Sbahnem jade do miasta :evil_lol:

A tu Mapa sbahnow i Ubahnow (metro :lol:)
[url]http://www.mvv-muenchen.de/web4archiv/objects/download/1/netz04a4.jpg[/url]
ja mieszkam w Eichenau (czerwone S4)

Hahaha to masz swietnego brata! :evil_lol:

Posted

TAAA! Skąd ja to znam!!! :lol:

Orany, czyli to jest metro? Lubię metro! Ostatnio w Warszawie polowałam na jedno :) [url]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/254993_1384850357350_1714760494_619064_7479437_n.jpg[/url]

Tak, mój brat studiuje w Poznaniu i zawsze jak jadę,to mi pomaga. Teraz już sama wszędzie jeżdżę, bo ogarnęłąm co i jak, ale na początku spoko. Do IKEI kawał drogi, a że kiedyś mi obiecał, to pojechaliśmy :)

Posted

[quote name='nicnasile']TAAA! Skąd ja to znam!!! :lol:

Orany, czyli to jest metro? Lubię metro! Ostatnio w Warszawie polowałam na jedno :) [url]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/254993_1384850357350_1714760494_619064_7479437_n.jpg[/url]

Tak, mój brat studiuje w Poznaniu i zawsze jak jadę,to mi pomaga. Teraz już sama wszędzie jeżdżę, bo ogarnęłąm co i jak, ale na początku spoko. Do IKEI kawał drogi, a że kiedyś mi obiecał, to pojechaliśmy :)[/QUOTE]
Pociagi miejskie ;)

Fajne :loveu:

Ale CI dooobrze... Masz starszego brata :loveu: A fajny? :evil_lol:

[SIZE="5"][B]
Kochani dolaczcie do wydarzenia i rozsylajcie!!
[url]http://www.facebook.com/event.php?eid=223641704336419&view=wall&ref=notif&notif_t=event_wall[/url][/B][/SIZE]

Posted

[quote name='nicnasile']Mam 3 starszych braci :) Czy ja wiem czy fajni? :roll:

o, haha, fajne zdjecie profilowe na fejsie![/QUOTE]

Czemu nie? :evil_lol:

Dzieki :grins:

Udostepnij jesli mozesz, bylabym bardzo wdzieczna :oops:

Posted

[quote name='magdabroy']Dostojniej :eviltong:[/QUOTE]

[quote name=':: FiGa ::']Grozniej i kropka :evil_lol:[/QUOTE]

Dostojniej i kropka :mad:

[quote name=':: FiGa ::']
Masz starszego brata :loveu: A fajny? :evil_lol: [/QUOTE]

No wiesz co Sylwia?! TZ pojechał do PL a Ty już za innymi się oglądasz?:mad::eviltong:

Posted

[URL]http://www.pictureninja.com/pages/germany/s-bahn-munich.jpg[/URL]
Lubię pociągi .. :loveu: :eviltong:
Znacie to ? :evil_lol:
Jak nie to na rozbawienie (na 0:10 się zaczyna. ;)) :

[video=youtube;511ddMHAiU4]http://www.youtube.com/watch?v=511ddMHAiU4&feature=related[/video]

Posted

Ehh ja czytając Wasze wypowiedzi to mam zaje*** rodziców :)
coby nie było to mnie zawiozą, a jak coś to ja ich. Z wszystkiego się cieszą itp. Owszem maja swoje odchyły ale tak to super jest :)

a szczurek wymiata :) ale on ma lekkiego zeza :)

i udostępnione :)

Posted

[quote name='magdabroy']Dostojniej i kropka :mad:

No wiesz co Sylwia?! TZ pojechał do PL a Ty już za innymi się oglądasz?:mad::eviltong:[/QUOTE]Ok, niech Ci bedzie :evil_lol: [COLOR="white"]Ale i tak uwazam ze grozniej :evil_lol: [/COLOR]

Hahaha :evil_lol: :scared:

[quote name='Silky123'][URL]http://www.pictureninja.com/pages/germany/s-bahn-munich.jpg[/URL]
Lubię pociągi .. :loveu: :eviltong:
Znacie to ? :evil_lol:
Jak nie to na rozbawienie (na 0:10 się zaczyna. ;))[/QUOTE]No pewnie ze znamy :evil_lol: Jest tego duzo duzo wiecej :evil_lol:

[quote name='kalyna']Ehh ja czytając Wasze wypowiedzi to mam zaje*** rodziców :)
coby nie było to mnie zawiozą, a jak coś to ja ich. Z wszystkiego się cieszą itp. Owszem maja swoje odchyły ale tak to super jest :)

a szczurek wymiata :) ale on ma lekkiego zeza :)

i udostępnione :)[/QUOTE]
Ja moze narzekam ale i tak bym ich nie zamienila na innych, w zyciuuu :loveu: A odchyly kazdy ma ;)

Takie zezowate ciury sa najlepsze :loveu: Caly ich urok w tym :D

Dzieki :loveu:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']No pewnie ze znamy :evil_lol: Jest tego duzo duzo wiecej :evil_lol:
[/QUOTE]

No wiem, wiem. Tylko, że chyba od 11 części, albo może 9 .. zaczynają się po niemiecku i nic nie rozumiem. ;p

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Czemu nie? :evil_lol:

Dzieki :grins:

Udostepnij jesli mozesz, bylabym bardzo wdzieczna :oops:[/QUOTE]

Jeden spoko, skończył prawo, ale się z niego śmieję, bo nie ma dziewczyny. Ostatnio na święta kupiłam mu takiego psa z kiwającą głową do samochodu, bo choć to fajny gadżet, kojarzy mi się z takimi starymi dziadkami jeżdżącymi cinquecento. Śmiejemy się, że on to stary kawaler będzie ;-) Ale spoko brat. Drugi to porażka. ! A trzeci spoko :)

No, a rodzice raczej dumni. Mama może to ukrywa, ale od razu po cichu zadzwoniła do swojej przyjaciółki i pochwaliła się, że zdałam ;-) Tata namawia mnie na złożenie papierów na więcej kierunków, ale mnie nie interesuje nic innego niż AWF :(

Posted

[quote name='nicnasile']No, a rodzice raczej dumni. Mama może to ukrywa, ale od razu po cichu zadzwoniła do swojej przyjaciółki i pochwaliła się, że zdałam ;-) Tata namawia mnie na złożenie papierów na więcej kierunków, ale mnie nie interesuje nic innego niż AWF :([/QUOTE]
no i zapomniałam pogratulować :) bo bardzo ładnie zdałaś :) i teraz 3mam kciuki abyś się dostała na AWF :)