_ChiQuiTa_ Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name=':: FiGa ::']Witaj kochana :buzi: Bardzo serdecznie dziękuję za życzonka, w zupełności nie szkodzi, że spoźnione, ważne że od kochanej osóbki :calus: Kiwi mniaaaaaam :sweetCyb: Czestujcie się! :) Co do Tatiany to jest to osoba niepoważna, zamknęliśmy jej temat, ale dziękuję za info, bo na gadu mnie zjechała, że ją podejrzewam o to że jest tą Madzik18 :mad: [COLOR=Yellow]Kuzyyn? :cool3: Wrócił do PL :cool3:[/COLOR][/quote] Hihi widzę, że dobrze trafiłam z kiwi :))) No dosyć często na dogo są takie osobniki :mad: [COLOR=Yellow]oooo pozdrów go :) :p[/COLOR] Quote
:: FiGa :: Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='agaciaaa']Ten jego urok :loveu::loveu::loveu: Jak można go nie pokochać :loveu: ja wpadłam po uszy :evil_lol: :loveu:[/quote]Te zdjęcia to i tak nic :diabloti: Jakbyś go na żywo zobaczyła to nie chciałabys do domu wrócićbez niego, a na powitanie by CIe staranował :evil_lol: To bardzo sympatyczny psiak jest, wszystkich kocha... chodzące ADHD przy tym, cały czas coś robi :evil_lol: [quote name='Szarik']Mniemu mniam, kiwi! :sabber: Jak to miło patrzec, jak psiaki znajdują domki... :loveu: Znowu jakas podwójna osobowość na dogo. :mad: Ej, moze mi ktoś wytłumaczyc TEGO: :handy: emotka? Bo od dłuższego czasu się nad tym głowię... :hmmmm:[/quote]Nie pierwszy i nie ostatni raz mamy na dogo taką gwiazdkę :shake: Ale Tati znacznie przeceniła swoje możliwości niestety :roll: :roflt: Tu chyba chodzi o to że gość ma komórkę w.. kieszeni :eviltong: i jak zadzwoniła to nim zaczęło rzucać :lol: Quote
Szarik Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 :handy: :handy: :handy: :handy: :handy: :handy: :handy: :handy: :handy: :roflt: moja ulubiona od dziś :roflt: Quote
:: FiGa :: Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='_ChiQuiTa_']Hihi widzę, że dobrze trafiłam z kiwi :))) No dosyć często na dogo są takie osobniki :mad: [COLOR=Yellow]oooo pozdrów go :) :p[/COLOR][/quote]Masz nosa :evil_lol::eviltong: Wrrr, ale ona mnie zjechała równo za to że takie podejrzenia wysunęłam :mad::mad: Bezczelna dziewczyna :x A ja się cieszyłam że będe mieć kogoś w swoim wieku wsród ludzi ''od kropków'', gdyż ona deklarowała sie że chce pomagac :placz: [COLOR=Yellow]Ok, jak nie zapomnę :eviltong:[/COLOR] Quote
:: FiGa :: Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='Szarik']:handy: :handy: :handy: :handy: :handy: :handy: :handy: :handy: :handy: :roflt: moja ulubiona od dziś :roflt:[/quote]No to dajesz.... :handy: :handy: :handy: :handy: :handy: :handy: :handy: :handy: :handy: :handy: :handy: :handy: :handy: :handy: :handy: :handy: :handy: :handy: :roflt: Quote
:: FiGa :: Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [SIZE=6][COLOR=Magenta][U][B]CHolerne bussssssyyyyyyy!!!![/B][/U][/COLOR][/SIZE] :placz::placz::placz: Quote
Szarik Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name=':: FiGa ::']No to dajesz.... :handy: :handy: :handy: :handy: :handy: :handy: :handy: :handy: :handy: :handy: :handy: :handy: :handy: :handy: :handy: :handy: :handy: :handy: :roflt:[/quote] :multi: :evil_lol: :multi: No i standardowo... :handy: Quote
agaciaaa Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name=':: FiGa ::']Te zdjęcia to i tak nic :diabloti: Jakbyś go na żywo zobaczyła to nie chciałabys do domu wrócićbez niego, a na powitanie by CIe staranował :evil_lol: To bardzo sympatyczny psiak jest, wszystkich kocha... chodzące ADHD przy tym, cały czas coś robi :evil_lol:[/quote] Chciałabym go poznać :loveu::loveu: Oj dziewczyny ale wam odbiło z tą emotką :evil_lol::evil_lol: swoją drogą jest świetna :lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name=':: FiGa ::']Masz nosa :evil_lol::eviltong: Wrrr, ale ona mnie zjechała równo za to że takie podejrzenia wysunęłam :mad::mad: Bezczelna dziewczyna :x A ja się cieszyłam że będe mieć kogoś w swoim wieku wsród ludzi ''od kropków'', gdyż ona deklarowała sie że chce pomagac :placz: [COLOR=Yellow]Ok, jak nie zapomnę :eviltong:[/COLOR][/quote] no baaa :cool1: No wredna wredna i jeszcze tak ściemniać bezczelnie...:shake: ale to nie pierwsza co tak kłamie, podając się za dwie rożne osoby [COLOR=Yellow]tylko spróbuj :mad:[/COLOR] Quote
:: FiGa :: Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='Szarik']:multi: :evil_lol: :multi: No i standardowo... :handy:[/quote]:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :handy: Quote
:: FiGa :: Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='agaciaaa']Chciałabym go poznać :loveu::loveu: Oj dziewczyny ale wam odbiło z tą emotką :evil_lol::evil_lol: swoją drogą jest świetna :lol:[/quote]Wpadaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A jak :handy: Quote
:: FiGa :: Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='_ChiQuiTa_']no baaa :cool1: No wredna wredna i jeszcze tak ściemniać bezczelnie...:shake: ale to nie pierwsza co tak kłamie, podając się za dwie rożne osoby [COLOR=Yellow]tylko spróbuj :mad:[/COLOR][/quote]Zostań detektywem :razz: Najgorsze jest to że niektórzy na serio wzięli jej deklaracje... tylko nadziei narobiła :-( :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
agaciaaa Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name=':: FiGa ::']Wpadaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A jak :handy:[/quote] Ok, to kiedy moge??? :loveu: :handy::handy::handy: chyba mi sie udzieliło :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name=':: FiGa ::']Zostań detektywem :razz: Najgorsze jest to że niektórzy na serio wzięli jej deklaracje... tylko nadziei narobiła :-( :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] Noo nawet dobry płatny zawód :D No to jest najgorsze, ale najważniejsze, ze szybko można takiego delikwenta rozpracować.... i ludzie na dogo są pamiętliwi... :lol::lol::lol::oops: ejjj co Wy z tymi komórami hehehe :shake::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='agaciaaa']Ok, to kiedy moge??? :loveu: :handy::handy::handy: chyba mi sie udzieliło :evil_lol:[/quote]CHoćby zaraz :evil_lol::evil_lol: To jest jak narkotyk :evil_lol::evil_lol: :handy::handy::handy::handy::handy::handy: Quote
:: FiGa :: Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='_ChiQuiTa_']Noo nawet dobry płatny zawód :D No to jest najgorsze, ale najważniejsze, ze szybko można takiego delikwenta rozpracować.... i ludzie na dogo są pamiętliwi... :lol::lol::lol::oops: ejjj co Wy z tymi komórami hehehe :shake::evil_lol:[/quote] Edytko a ChiQuiTa to może być Twój pseudonim :evilbat: Taka przykrywka :evilbat: Ojjj że ludzie na dogo są pamiętliwi to wiem, łatwo mozna w łeb dostac jak sie za bardzo wychyli :lol: Bo to fajne jest, no popatrz tylko :handy: Quote
agaciaaa Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name=':: FiGa ::']CHoćby zaraz :evil_lol::evil_lol: To jest jak narkotyk :evil_lol::evil_lol: :handy::handy::handy::handy::handy::handy:[/quote] już wsiadam na rower.. oj zapomniałam, nie mam roweru :evil_lol::evil_lol: :handy::handy::handy: wciągło mnie!! :scared: :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name=':: FiGa ::']Edytko a ChiQuiTa to może być Twój pseudonim :evilbat: Taka przykrywka :evilbat: Ojjj że ludzie na dogo są pamiętliwi to wiem, łatwo mozna w łeb dostac jak sie za bardzo wychyli :lol: Bo to fajne jest, no popatrz tylko :handy:[/quote] nooo jesteś genialna :multi: wezmę Cię na mojego pomocnika ;) Pamiętliwi aż do bólu heh :diabloti: Hmmmm :handy:...hmmm...... a no rzeczywiście :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :handy::handy::handy::handy::handy::handy::handy::handy::handy::handy::handy::handy::handy::handy: Quote
:: FiGa :: Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='agaciaaa']już wsiadam na rower.. oj zapomniałam, nie mam roweru :evil_lol::evil_lol: :handy::handy::handy: wciągło mnie!! :scared: :evil_lol:[/quote]To łap hulajnoge :eviltong::eviltong: :handy::handy::handy: Łaaaa jakie to ppiękne jest!! :handy::handy: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Nioo :diabloti: ja uciekam spać branoc ciotki :buzi: Quote
diabelkowa Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 karaluchy... pod poduchy...:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='_ChiQuiTa_']nooo jesteś genialna :multi: wezmę Cię na mojego pomocnika ;) Pamiętliwi aż do bólu heh :diabloti: Hmmmm :handy:...hmmm...... a no rzeczywiście :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :handy::handy:[/quote]Dobrze :multi: A co będzie moim zadaniem? :evil_lol: Taaaa... zalazłam za skórę raz.. i będę sie pilnować by to sie nie powtórzyło :lol: Przerażacie mnie :evil_lol: [quote name='agaciaaa']następną wciągło :scared:[/quote]:handy: [quote name='_ChiQuiTa_']oł jeaaaa :evil_lol:[/quote]:handy: [quote name='diabelkowa']Boze ale z was gaduly ;p[/quote]:handy: Ale to nie ja, to one.. :diabloti: [quote name='_ChiQuiTa_']Nioo :diabloti: ja uciekam spać branoc ciotki :buzi:[/quote]Branoc dzieciaku :loveu: Quote
Recommended Posts