Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nerul']UUU kurde czego Ilona mi nic niepowiedziala ze Figowa przyjeżdża? :mad: Złe dzieciątko złe, fe :diabloti: Figa a co z miedzynarowodą- z zeszłego roku akcja nieoze sie powtorzyc :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]To było na poprzednich wakacjach ;) A może 2 lata temu? :hmmmm: Sama nie wiem ;)

A międzynarodówka? Nie wiem czy w ogóle na nią pojadę ;)

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Wiesz myślę że Figowce to tez wymierający gatunek, bo drugiej takiej goooopiej wredoty świat nie widział :cool3:

W żadnych gazetach tego pisać nie musieli :shake: Ja to mam udokumentowane :diabloti:

Ot co! :evil_lol:[/quote]
Aaa to witam w klubie gatunków wymierających, aczkolwiek zaszytem jest, że takie cudne Istoty są w naszym posiadaniu (albo my w ich, jak kto woli):loveu::loveu:

O Jessu, jak to sie stalo, ze ja nie widzialam tych zdjęc? :roflt::roflt:
[URL]http://i16.tinypic.com/89gugk6.jpg[/URL]
Azulec dzikus, Figowa nam pewnie do dzisiaj nie wybaczyla tego spotkania. :placz:

Posted

[quote name='luzia']Wiesz gdzie jest Ubieszyn?? :diabloti:[/quote]Żartujesz? :-o No pewnie, że wiem! Kurcze to rzut beretem od nas :eviltong:
Kiedy się przeprowadziliści? I PO KIEGO GRZYBA PYTAM?! :mad::angryy:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Aaa to witam w klubie gatunków wymierających, aczkolwiek zaszytem jest, że takie cudne Istoty są w naszym posiadaniu (albo my w ich, jak kto woli):loveu::loveu:

O Jessu, jak to sie stalo, ze ja nie widzialam tych zdjęc? :roflt::roflt:
[URL]http://i16.tinypic.com/89gugk6.jpg[/URL]
Azulec dzikus, Figowa nam pewnie do dzisiaj nie wybaczyla tego spotkania. :placz:[/quote]Ja jestem jak najbardziej zaszczycona z posiadania tego nakrapianego kundelosa pod moim dachem :loveu::loveu:

Widocznie tak uważnie oglądałas zdjęcia z tego spotkania, które tu wklejałam :mad:

Figowa się pozbierała i urazów żadnych na psychice juz nie ma :evil_lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Żartujesz? :-o No pewnie, że wiem! Kurcze to rzut beretem od nas :eviltong:
Kiedy się przeprowadziliści? I PO KIEGO GRZYBA PYTAM?! :mad::angryy:[/quote]

NIe nie żartuje miesiąc wakacji w Ubieszynie spędziłam mam nawet fotki :eviltong:

Wiem że rzut beretem bo w grodzisku dolnym mam ciotkę :evil_lol:

Oj dawno to jeszcze babcia moja :diabloti:
Bo siarkę w tbq znaleźli :shake:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Ja jestem jak najbardziej zaszczycona z posiadania tego nakrapianego kundelosa pod moim dachem :loveu::loveu:

Widocznie tak uważnie oglądałas zdjęcia z tego spotkania, które tu wklejałam :mad:

Figowa się pozbierała i urazów żadnych na psychice juz nie ma :evil_lol:[/quote]
I prawidłowo :p
Ogladalam, ale widocznie albo zapomnialam sobie, albo mi gdzieś przemknęło - akurat to, co zacytowalam :eviltong:

Biedna :-(

Posted

[quote name='luzia']NIe nie żartuje miesiąc wakacji w Ubieszynie spędziłam mam nawet fotki :eviltong:

Wiem że rzut beretem bo w grodzisku dolnym mam ciotkę :evil_lol:

Oj dawno to jeszcze babcia moja :diabloti:
Bo siarkę w tbq znaleźli :shake:[/quote]:mdleje: No to zgon... :lol:
:mad: :mad: I po co to? Miałabym dogomaniaczkeblisko siebie... bo najbliżej to Rzeszów - 55km :roll:, za długa droga, za duzo stresów... chociaż nie, mam też dogomaniaczkę dużo bliżej i.... ma 10lat...

[quote name='g_o_n_i_a']I prawidłowo :p
Ogladalam, ale widocznie albo zapomnialam sobie, albo mi gdzieś przemknęło - akurat to, co zacytowalam :eviltong:

Biedna :-([/quote]Tak się tłumacz :eviltong:

A Azulkowa to pewnie do dziś smieje z Figowej buraka :shake:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']:mdleje: No to zgon... :lol:
:mad: :mad: I po co to? Miałabym dogomaniaczkeblisko siebie... bo najbliżej to Rzeszów - 55km :roll:, za długa droga, za duzo stresów... chociaż nie, mam też dogomaniaczkę dużo bliżej i.... ma 10lat...

[/quote]

Zgon :multi: [SIZE=1]Nareszcie :eviltong: :diabloti:
[SIZE=2]
Niestety życie nie jest takie jaki chcemy :eviltong:
Ale masz coś od 10 letniej koleżanki :eviltong:
Ja mam 11 lat :evil_lol:
[/SIZE][/SIZE]

Posted

[quote name=':: FiGa ::']
Tak się tłumacz :eviltong:

A Azulkowa to pewnie do dziś smieje z Figowej buraka :shake:[/quote]
:razz:
Azula to nie taka wieśniara, bez przesady :shake:

Posted

[quote name='luzia']Zgon :multi: [SIZE=1]Nareszcie :eviltong: :diabloti:
[SIZE=2]
Niestety życie nie jest takie jaki chcemy :eviltong:
Ale masz coś od 10 letniej koleżanki :eviltong:
Ja mam 11 lat :evil_lol:
[/SIZE][/SIZE][/quote]:obrazic:
Szczeóglnie moje - zawsze na opak :shake:
Ja? No cos ty... :lol:
Ja też - ale żeby sie z rok młodsza spotykać... taka gówniara :evil_lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']:razz:
Azula to nie taka wieśniara, bez przesady :shake:[/quote]Alez ja o tym wiem :p I dlatego z Figowej wieśniary ma polewkę, bo to takie zacofane :eviltong:

[quote name='agaciaaa']Jak mogłaś zasnąć na randce??!! :cool3:

[COLOR=Blue] ale sie rozgadałyście :shake: :mad:[/COLOR]

[URL]http://i9.tinypic.com/6peacqw.jpg[/URL] Figa sie kamufluje :loveu:[/quote]:oops::oops: Bywa no... :eviltong:
[COLOR=Blue]
Tak tak.. ale jak dobrze wiesz, to nie ja! To nie jest moja wina... :evil_lol:[/COLOR]

Pewnie, to były manewry, sledzenie kota, tępienie zła i takie tam :eviltong:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']:obrazic:
Szczeóglnie moje - zawsze na opak :shake:
Ja? No cos ty... :lol:
Ja też - ale żeby sie z rok młodsza spotykać... taka gówniara :evil_lol:[/quote]

:diabloti:

Nie przejmuj się ja też tak mam :-(

No ja myślę :mad:

Ale ja serio mówię w grudniu kończę 11 :oops:

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]witaj Figulcowa :multi:
szukałam Waszej galerii a ona na pierwszej stronie :evil_lol::evil_lol:
zamiast tyle gadać dawaj foty :eviltong:[/B][/I][/quote]Cześć Kasiu :multi: Dawałam juz dziś foty :eviltong::eviltong: Ale może jeszcze kilka dam później ;)

[quote name='luzia']:diabloti:

Nie przejmuj się ja też tak mam :-(

No ja myślę :mad:

Ale ja serio mówię w grudniu kończę 11 :oops:[/quote]:mad:

Ja się nie przejmuję, ja olewam i żyję do przodu :evil_lol: A jak jest naprawde źle to mam przy sobie osóbkę, na którą zawsze mogę liczyć :loveu:

Luzia, a czy ja mówię nieserio? :eviltong:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']:oops::oops: Bywa no... :eviltong:
[COLOR=Blue]
Tak tak.. ale jak dobrze wiesz, to nie ja! To nie jest moja wina... :evil_lol:[/COLOR]

Pewnie, to były manewry, sledzenie kota, tępienie zła i takie tam :eviltong:[/quote]

No w sumie to nic wielkiego... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nie, wcale :mad:

Tępienie zła :evil_lol::evil_lol:

Posted

:mad:

Ja się nie przejmuję, ja olewam i żyję do przodu :evil_lol: A jak jest naprawde źle to mam przy sobie osóbkę, na którą zawsze mogę liczyć :loveu:

Luzia, a czy ja mówię nieserio? :eviltong:[/quote]

Nie boję się :eviltong:

A no wiesz :diabloti:

Tak ciekawe że w podstawówce przerabia się Pana Tadzia :evil_lol:
Wydało się :diabloti:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Alez ja o tym wiem :p I dlatego z Figowej wieśniary ma polewkę, bo to takie zacofane :eviltong:
[/quote]
Kiedy tu nie chodzi o rzekome zacofanie Figowej tylko o wredność Azowej - ja wiem, ze to jest bestyja, ale żeby śmiać się z innego ginącego gatunku rośliny, kiedy jest sie w podobnej sytuacji? To nie w stylu Azulca :shake:

Posted

[quote name='agaciaaa']No w sumie to nic wielkiego... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nie, wcale :mad:

Tępienie zła :evil_lol::evil_lol:[/quote]Pewnie że nie :lol: Co tam zasnąć.. jeszcze jakby to ktoś godny uwagi był... :eviltong:

No nieee :oops:

A to Ty nie wiedziałaś, że w wolnych chwilach Figa zakłada czerwoną pelerynkę i tępi zło, walczy z siłami ciemności itp? :evil_lol:

[quote name='luzia']Nie boję się :eviltong:

A no wiesz :diabloti:

Tak ciekawe że w podstawówce przerabia się Pana Tadzia :evil_lol:
Wydało się :diabloti:[/quote]Nie boisz sie mojej wykałaczki? :shake:

A bo ja chodze to szkoły dla dzieciaków z przerośniętym mózgiem :eviltong:

Posted

Nie boisz sie mojej wykałaczki? :shake:

A bo ja chodze to szkoły dla dzieciaków z przerośniętym mózgiem :eviltong:[/quote]

Nie :diabloti:

To ja chodzę do tej z za małym :evil_lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Kiedy tu nie chodzi o rzekome zacofanie Figowej tylko o wredność Azowej - ja wiem, ze to jest bestyja, ale żeby śmiać się z innego ginącego gatunku rośliny, kiedy jest sie w podobnej sytuacji? To nie w stylu Azulca :shake:[/quote]Tak tak, w takim razie Azowa rozpacza nad jej zacofaniem, współczuje i modli się do oR o spokojną starość dla burakowatej koleżanki ze wsi Grodzisko.. :lol::eviltong:

Posted

[URL]http://i9.tinypic.com/87iw03a.jpg[/URL] waleczne zwierzaki:loveu:

[quote name=':: FiGa ::']Cześci dzieki :multi:
Kiedy naprawisz galeryjke Dianki? :mad:[/quote]
Nie naprawie, bo nie widze w tym sensu.