BBeta Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 [url]http://i15.tinypic.com/86j43fb.jpg[/url] Śnieg na nosie :loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Cześć :multi: Miło nam, że się podoba :multi: My tez dziś u Was byłyśmy i podziwiałyśmy tę minkę Azulkowej, ale nie odzywałysmy się :oops: [/quote] Łee tam od razu podziwiać - jak ni ma co. To tylko mój Azowiec pospolity. :razz: Gdzież mojej Krówce do Figowej... :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 [quote name='BBeta'][URL]http://i15.tinypic.com/86j43fb.jpg[/URL] Śnieg na nosie :loveu::loveu:[/quote]Równiez to uwielbiam :loveu: Ale u figowej marnie to widać, u Kaji albo u psiaków o ciemnej sierści to dopiero... mrrrau :loveu::loveu: [quote name='g_o_n_i_a']Łee tam od razu podziwiać - jak ni ma co. To tylko mój Azowiec pospolity. :razz: Gdzież mojej Krówki do Figowej... :loveu:[/quote] Jaki pospolity :loveu: Takie minki to tylko ona potrafi :loveu::loveu: Do Figowej? Gdzież Figowej do Azy!! :modla: Z resztą, już na ten temat było mówione :eviltong: Azula przebija ją charakterkiem, rozkłada Figową na łopatki ;) Quote
g_o_n_i_a Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Jaki pospolity :loveu: Takie minki to tylko ona potrafi :loveu::loveu: Do Figowej? Gdzież Figowej do Azy!! :modla: Z resztą, już na ten temat było mówione :eviltong: Azula przebija ją charakterkiem, rozkłada Figową na łopatki ;)[/quote] Azula to przecież azowiec pospolity - taka roślinka - bardzo rzadki gatunek. :razz: Nie wiedziałaś?! :-o O Jessu. :evil_lol: A Ty sobie mów co chcesz, ja wiem swoje. ;) I nie bede mowic, kto tu kogo rozklada na łopatki. :-o Quote
agaciaaa Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 [quote name=':: FiGa ::']To zrobisz zdjęcia pojutrze :eviltong: :mad: :mad: Poznałabym od razu... i zrobiła sobie buty z delikwenta :diabloti::mad: [/quote] Pojutrze też zapomne :evil_lol: Nooo ciekawa jestem tych butów :diabloti: A dlaczego Ty jeszcze nie śpisz? :cool3: :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Azula to przecież azowiec pospolity - taka roślinka - bardzo rzadki gatunek. :razz: Nie wiedziałaś?! :-o O Jessu. :evil_lol: A Ty sobie mów co chcesz, ja wiem swoje. ;) I nie bede mowic, kto tu kogo rozklada na łopatki. :-o[/quote]No właśnie - rzadki i jedyny w swoim rodzaju, rozkładający na łopatki Figowce:cool3: Nie wiedziałaś? :-o O Jessu. :evil_lol: :eviltong: A ja bedę - Aza, Fige :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 [quote name='agaciaaa']Pojutrze też zapomne :evil_lol: Nooo ciekawa jestem tych butów :diabloti: A dlaczego Ty jeszcze nie śpisz? :cool3: :diabloti:[/quote]Nie zapomnisz, juz ja o to zadbam :diabloti::evil_lol: Aż się chyba pofatyguję i gościa zapytam skąd je ma :evil_lol: Wiesz co? Spłyń :eviltong::diabloti: Czytam Pana Tadeusza, szybko nie skończę :eviltong: i między wierszami lookam sobie na dogo :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 [quote name=':: FiGa ::']No właśnie - rzadki i jedyny w swoim rodzaju, rozkładający na łopatki Figowce:cool3: Nie wiedziałaś? :-o O Jessu. :evil_lol: :eviltong: A ja bedę - Aza, Fige :diabloti:[/quote] Zgadzam się, bo azowców w Polsce baaardzo niewiele :razz:, w zasadzie ciężko powiedzieć, gdzie mogą być inne azowce i czy w ogole Azula to nie ostatni przedstawiciel gatunku. :eviltong: Mówisz, ze azowce rozkładają na łopatki figowce?! :-o A skąd masz takie info? W jakiej gazecie to pisali? :razz: Chciałabym zobaczyć foto, jeśli mozna - to musiał być historyczny moment :evil_lol: :shake: Figa, Azę Quote
:: FiGa :: Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Zgadzam się, bo azowców w Polsce baaardzo niewiele :razz:, w zasadzie ciężko powiedzieć, gdzie mogą być inne azowce i czy w ogole Azula to nie ostatni przedstawiciel gatunku. :eviltong: Mówisz, ze azowce rozkładają na łopatki figowce?! :-o A skąd masz takie info? W jakiej gazecie to pisali? :razz: Chciałabym zobaczyć foto, jeśli mozna - to musiał być historyczny moment :evil_lol: :shake: Figa, Azę[/quote]Wiesz myślę że Figowce to tez wymierający gatunek, bo drugiej takiej goooopiej wredoty świat nie widział :cool3: W żadnych gazetach tego pisać nie musieli :shake: Ja to mam udokumentowane :diabloti: [IMG]http://i16.tinypic.com/89gugk6.jpg[/IMG] [IMG]http://i8.tinypic.com/733486f.jpg[/IMG] [IMG]http://i3.tinypic.com/6wparza.jpg[/IMG] Ot co! :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Nie zapomnisz, juz ja o to zadbam :diabloti::evil_lol: Aż się chyba pofatyguję i gościa zapytam skąd je ma :evil_lol: Wiesz co? Spłyń :eviltong::diabloti: Czytam Pana Tadeusza, szybko nie skończę :eviltong: i między wierszami lookam sobie na dogo :eviltong:[/quote] Zobaczymy :cool3: Zapytaj :diabloti: Nie umiem pływać :shake: w przerwach na dogo... chyba odwrotnie :evil_lol: jak dogo busy, to zaglądasz do książki :evil_lol::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 [quote name='agaciaaa']Zobaczymy :cool3: Zapytaj :diabloti: Nie umiem pływać :shake: w przerwach na dogo... chyba odwrotnie :evil_lol: jak dogo busy, to zaglądasz do książki :evil_lol::evil_lol:[/quote] Zobaczymy :evil_lol: "Eeeee... stary... hmmm... słuchaj, skąd masz te zajebiaszcze buciki" :evil_lol: a on na to " :eek2:" a zaraz potem ":scared:" Bardzo dobrze mi idzie :siara: Jestem w połowie, a przerabiamy go jutro :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 Czy Wy też widzicie te reklamy? :mad: Co jest? :mad: Quote
emdziolek Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 [COLOR=DarkOrange][B]HEjka kochanie:loveu: Jest juz późno:D chodźmy do łóżeczka:diabloti: Nie zapomnij białoczarej:evil_lol: we czwórke lepiej sie spi:evil_lol: Kc :loveu: Ohh jesteś moim narkotykiem!:evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
:: FiGa :: Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 Już lecę Emi :evil_lol: Czekaj na mnie :evil_lol: Tfu! Na nas :diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Zobaczymy :evil_lol: "Eeeee... stary... hmmm... słuchaj, skąd masz te zajebiaszcze buciki" :evil_lol: a on na to " :eek2:" a zaraz potem ":scared:" Bardzo dobrze mi idzie :siara: Jestem w połowie, a przerabiamy go jutro :evil_lol:[/quote] Zobaczymy :evil_lol: ale co? :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: nie będzie tak źle.. bądź twarda, zrób to :diabloti: Połowa.. nie jest źle :lol: [quote name=':: FiGa ::']Czy Wy też widzicie te reklamy? :mad: Co jest? :mad:[/quote] "Linki sponsorowane"...:roll: no cóż.. jeśli dzięki temu dogo będzie szybciej działać, to musimy to jakoś przeboleć :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 [quote name='agaciaaa']Zobaczymy :evil_lol: ale co? :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: nie będzie tak źle.. bądź twarda, zrób to :diabloti: Połowa.. nie jest źle :lol: "Linki sponsorowane"...:roll: no cóż.. jeśli dzięki temu dogo będzie szybciej działać, to musimy to jakoś przeboleć :cool3:[/quote]Zobaczycie co :eviltong: Teee, może lepiej niee, bo co bedzie jak się chłopak drugiego dna dopatrzy? Rzuci sie z mostu biedny :lol: "Ćwierć godziny wrzał hałas, gdy nad tłum wrzeszczący, Ze środka głów, wyskoczył w góre słup błyszczący: Był to rapier..." Z każdym kolejnym słowem dociera do mnie że coraz mnie z tego rozumiem :hmmmm: Przeboleję, ale proszę by w tych reklamach cały czas takie cacka pokazywali jak np tamten ścigacz :loveu: Quote
agaciaaa Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Zobaczycie co :eviltong: Teee, może lepiej niee, bo co bedzie jak się chłopak drugiego dna dopatrzy? Rzuci sie z mostu biedny :lol: "Ćwierć godziny wrzał hałas, gdy nad tłum wrzeszczący, Ze środka głów, wyskoczył w góre słup błyszczący: Był to rapier..." Z każdym kolejnym słowem dociera do mnie że coraz mnie z tego rozumiem :hmmmm: Przeboleję, ale proszę by w tych reklamach cały czas takie cacka pokazywali jak np tamten ścigacz :loveu:[/quote] :eviltong: najwyżej będziesz go miała na sumieniu :evil_lol: kocham Pana Tadzia :loveu: :evil_lol: już nie ma :evil_lol: może będzie następnym razem :evil_lol: Ide spać, dobranoc :bye: Quote
:: FiGa :: Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 Nie chce go mieć na sumieniu bo on dobrze w piłke gra :evil_lol: I waśnie podczas gry zwróciłam uwage na te krówkowe bootki :evil_lol: Nie znosze pana tadzia :mad: Obyy bo to pikny okaz był :loveu: BMW :loveu: Branoc proszem pana :buzi: Quote
:: FiGa :: Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 A ja dalej z Panem tadziem sie morduję :shake: Zostało mi 80 stron, nadrobie to jutro :siara: Mam dzieś :mad: Quote
:: FiGa :: Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 No to.... [IMG]http://i1.tinypic.com/6kqf984.jpg[/IMG] BRANOC :bye: :buzi: Quote
Pianka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Witam:cool3: [url]http://i9.tinypic.com/73c4x2c.jpg[/url] śliczności:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
emdziolek Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Już lecę Emi :evil_lol: Czekaj na mnie :evil_lol: Tfu! Na nas :diabloti:[/QUOTE] [B][COLOR="DarkOrange"]czekałam a was nie bylo:eviltong: kochanie dopuszczasz sie zdrady:mad:?? Jestem in de szkul,jak wroce to pogadamy:diabloti:[/COLOR][/B] Quote
Luzia Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Witamy :cool3: Mam pytanko w jakim ty Grodzisku mieszkasz?? :razz: Quote
agaciaaa Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 cześć :multi: jak tam randka z tadziem? :evil_lol: śliczna Ruda :loveu::loveu::loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Sieeemanko :buzi: [url]http://i15.tinypic.com/86j43fb.jpg[/url] :loveu: [url]http://i1.tinypic.com/6kqf984.jpg[/url] :loveu: Uwielbiam Twoje futrzaki :iloveyou: A jak tam u Was leci ;> i co to za randevu ??:D:diabloti: Quote
Recommended Posts