Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Cześć :multi: Miło nam, że się podoba :multi: My tez dziś u Was byłyśmy i podziwiałyśmy tę minkę Azulkowej, ale nie odzywałysmy się :oops:
[/quote]
Łee tam od razu podziwiać - jak ni ma co. To tylko mój Azowiec pospolity. :razz: Gdzież mojej Krówce do Figowej... :loveu:

Posted

[quote name='BBeta'][URL]http://i15.tinypic.com/86j43fb.jpg[/URL]

Śnieg na nosie :loveu::loveu:[/quote]Równiez to uwielbiam :loveu: Ale u figowej marnie to widać, u Kaji albo u psiaków o ciemnej sierści to dopiero... mrrrau :loveu::loveu:

[quote name='g_o_n_i_a']Łee tam od razu podziwiać - jak ni ma co. To tylko mój Azowiec pospolity. :razz: Gdzież mojej Krówki do Figowej... :loveu:[/quote]
Jaki pospolity :loveu: Takie minki to tylko ona potrafi :loveu::loveu:
Do Figowej? Gdzież Figowej do Azy!! :modla: Z resztą, już na ten temat było mówione :eviltong: Azula przebija ją charakterkiem, rozkłada Figową na łopatki ;)

Posted

[quote name=':: FiGa ::']
Jaki pospolity :loveu: Takie minki to tylko ona potrafi :loveu::loveu:
Do Figowej? Gdzież Figowej do Azy!! :modla: Z resztą, już na ten temat było mówione :eviltong: Azula przebija ją charakterkiem, rozkłada Figową na łopatki ;)[/quote]
Azula to przecież azowiec pospolity - taka roślinka - bardzo rzadki gatunek. :razz: Nie wiedziałaś?! :-o O Jessu. :evil_lol:
A Ty sobie mów co chcesz, ja wiem swoje. ;) I nie bede mowic, kto tu kogo rozklada na łopatki. :-o

Posted

[quote name=':: FiGa ::']To zrobisz zdjęcia pojutrze :eviltong:

:mad: :mad: Poznałabym od razu... i zrobiła sobie buty z delikwenta :diabloti::mad: [/quote]

Pojutrze też zapomne :evil_lol:

Nooo ciekawa jestem tych butów :diabloti:

A dlaczego Ty jeszcze nie śpisz? :cool3: :diabloti:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Azula to przecież azowiec pospolity - taka roślinka - bardzo rzadki gatunek. :razz: Nie wiedziałaś?! :-o O Jessu. :evil_lol:
A Ty sobie mów co chcesz, ja wiem swoje. ;) I nie bede mowic, kto tu kogo rozklada na łopatki. :-o[/quote]No właśnie - rzadki i jedyny w swoim rodzaju, rozkładający na łopatki Figowce:cool3: Nie wiedziałaś? :-o O Jessu. :evil_lol: :eviltong:

A ja bedę - Aza, Fige :diabloti:

Posted

[quote name='agaciaaa']Pojutrze też zapomne :evil_lol:

Nooo ciekawa jestem tych butów :diabloti:

A dlaczego Ty jeszcze nie śpisz? :cool3: :diabloti:[/quote]Nie zapomnisz, juz ja o to zadbam :diabloti::evil_lol:

Aż się chyba pofatyguję i gościa zapytam skąd je ma :evil_lol:

Wiesz co? Spłyń :eviltong::diabloti:
Czytam Pana Tadeusza, szybko nie skończę :eviltong: i między wierszami lookam sobie na dogo :eviltong:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']No właśnie - rzadki i jedyny w swoim rodzaju, rozkładający na łopatki Figowce:cool3: Nie wiedziałaś? :-o O Jessu. :evil_lol: :eviltong:

A ja bedę - Aza, Fige :diabloti:[/quote]
Zgadzam się, bo azowców w Polsce baaardzo niewiele :razz:, w zasadzie ciężko powiedzieć, gdzie mogą być inne azowce i czy w ogole Azula to nie ostatni przedstawiciel gatunku. :eviltong:
Mówisz, ze azowce rozkładają na łopatki figowce?! :-o A skąd masz takie info? W jakiej gazecie to pisali? :razz: Chciałabym zobaczyć foto, jeśli mozna - to musiał być historyczny moment :evil_lol:

:shake: Figa, Azę

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Zgadzam się, bo azowców w Polsce baaardzo niewiele :razz:, w zasadzie ciężko powiedzieć, gdzie mogą być inne azowce i czy w ogole Azula to nie ostatni przedstawiciel gatunku. :eviltong:
Mówisz, ze azowce rozkładają na łopatki figowce?! :-o A skąd masz takie info? W jakiej gazecie to pisali? :razz: Chciałabym zobaczyć foto, jeśli mozna - to musiał być historyczny moment :evil_lol:

:shake: Figa, Azę[/quote]Wiesz myślę że Figowce to tez wymierający gatunek, bo drugiej takiej goooopiej wredoty świat nie widział :cool3:

W żadnych gazetach tego pisać nie musieli :shake: Ja to mam udokumentowane :diabloti:
[IMG]http://i16.tinypic.com/89gugk6.jpg[/IMG]

[IMG]http://i8.tinypic.com/733486f.jpg[/IMG]

[IMG]http://i3.tinypic.com/6wparza.jpg[/IMG]

Ot co! :evil_lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Nie zapomnisz, juz ja o to zadbam :diabloti::evil_lol:

Aż się chyba pofatyguję i gościa zapytam skąd je ma :evil_lol:

Wiesz co? Spłyń :eviltong::diabloti:
Czytam Pana Tadeusza, szybko nie skończę :eviltong: i między wierszami lookam sobie na dogo :eviltong:[/quote]

Zobaczymy :cool3:

Zapytaj :diabloti:

Nie umiem pływać :shake: w przerwach na dogo... chyba odwrotnie :evil_lol: jak dogo busy, to zaglądasz do książki :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Zobaczymy :cool3:

Zapytaj :diabloti:

Nie umiem pływać :shake: w przerwach na dogo... chyba odwrotnie :evil_lol: jak dogo busy, to zaglądasz do książki :evil_lol::evil_lol:[/quote]
Zobaczymy :evil_lol:

"Eeeee... stary... hmmm... słuchaj, skąd masz te zajebiaszcze buciki" :evil_lol: a on na to " :eek2:" a zaraz potem ":scared:"

Bardzo dobrze mi idzie :siara: Jestem w połowie, a przerabiamy go jutro :evil_lol:

Posted

[COLOR=DarkOrange][B]HEjka kochanie:loveu:
Jest juz późno:D chodźmy do łóżeczka:diabloti:
Nie zapomnij białoczarej:evil_lol: we czwórke lepiej sie spi:evil_lol:

Kc :loveu:

Ohh jesteś moim narkotykiem!:evil_lol:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Zobaczymy :evil_lol:

"Eeeee... stary... hmmm... słuchaj, skąd masz te zajebiaszcze buciki" :evil_lol: a on na to " :eek2:" a zaraz potem ":scared:"

Bardzo dobrze mi idzie :siara: Jestem w połowie, a przerabiamy go jutro :evil_lol:[/quote]

Zobaczymy :evil_lol: ale co? :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol: nie będzie tak źle.. bądź twarda, zrób to :diabloti:

Połowa.. nie jest źle :lol:

[quote name=':: FiGa ::']Czy Wy też widzicie te reklamy? :mad: Co jest? :mad:[/quote]

"Linki sponsorowane"...:roll: no cóż.. jeśli dzięki temu dogo będzie szybciej działać, to musimy to jakoś przeboleć :cool3:

Posted

[quote name='agaciaaa']Zobaczymy :evil_lol: ale co? :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol: nie będzie tak źle.. bądź twarda, zrób to :diabloti:

Połowa.. nie jest źle :lol:

"Linki sponsorowane"...:roll: no cóż.. jeśli dzięki temu dogo będzie szybciej działać, to musimy to jakoś przeboleć :cool3:[/quote]Zobaczycie co :eviltong:

Teee, może lepiej niee, bo co bedzie jak się chłopak drugiego dna dopatrzy? Rzuci sie z mostu biedny :lol:

"Ćwierć godziny wrzał hałas, gdy nad tłum wrzeszczący,
Ze środka głów, wyskoczył w góre słup błyszczący:
Był to rapier..."
Z każdym kolejnym słowem dociera do mnie że coraz mnie z tego rozumiem :hmmmm:

Przeboleję, ale proszę by w tych reklamach cały czas takie cacka pokazywali jak np tamten ścigacz :loveu:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Zobaczycie co :eviltong:

Teee, może lepiej niee, bo co bedzie jak się chłopak drugiego dna dopatrzy? Rzuci sie z mostu biedny :lol:

"Ćwierć godziny wrzał hałas, gdy nad tłum wrzeszczący,
Ze środka głów, wyskoczył w góre słup błyszczący:
Był to rapier..."
Z każdym kolejnym słowem dociera do mnie że coraz mnie z tego rozumiem :hmmmm:

Przeboleję, ale proszę by w tych reklamach cały czas takie cacka pokazywali jak np tamten ścigacz :loveu:[/quote]

:eviltong:

najwyżej będziesz go miała na sumieniu :evil_lol:

kocham Pana Tadzia :loveu: :evil_lol:

już nie ma :evil_lol: może będzie następnym razem :evil_lol:

Ide spać, dobranoc :bye:

Posted

Nie chce go mieć na sumieniu bo on dobrze w piłke gra :evil_lol: I waśnie podczas gry zwróciłam uwage na te krówkowe bootki :evil_lol:
Nie znosze pana tadzia :mad:
Obyy bo to pikny okaz był :loveu: BMW :loveu:

Branoc proszem pana :buzi:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Już lecę Emi :evil_lol: Czekaj na mnie :evil_lol: Tfu! Na nas :diabloti:[/QUOTE]
[B][COLOR="DarkOrange"]czekałam a was nie bylo:eviltong: kochanie dopuszczasz sie zdrady:mad:??
Jestem in de szkul,jak wroce to pogadamy:diabloti:[/COLOR][/B]

Posted

Sieeemanko :buzi:

[url]http://i15.tinypic.com/86j43fb.jpg[/url] :loveu:
[url]http://i1.tinypic.com/6kqf984.jpg[/url] :loveu:

Uwielbiam Twoje futrzaki :iloveyou:
A jak tam u Was leci ;> i co to za randevu ??:D:diabloti: