_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Hehe moja mama tak samo zamotana jest jak nie powiem co:diabloti: a no nie pisz ja i tak już wiem co robić :diabloti::D:D:D Quote
:: FiGa :: Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Osz kurcze :D Plan działania ustalony.. :lol: Tylko po tym wszystkim nie zostaw tych umów na biurku, ojj byłoby ciekawie :D:D Quote
:: FiGa :: Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']tee... zeżarły by mi ?[/quote]Zeżarła to by Cie mama gyby te umowe znalazła :evil_lol: Czy raczej nie miałaby nic przeciwko? :lol: :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Powiem, ze w prezencie dostałam :D A umowy schowam :) do szufladki :D i tak mi nikt nie grzebie :) Quote
:: FiGa :: Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Dobra ściema nie jest zła :D:D:D Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 No właśnie tak się zastanawiałam gdzie Cię wcięło :P a popatrz mi nie zamula hehehe :D:D ciekawe jeszcze jak długo .... to jest podejrzane... zaraz pewnie mnie wywali.... Quote
:: FiGa :: Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 A wcięło mnie bo kuzyn u mnie nocuje i cos miał sprawdzić na necie, musiałam zejść... a teraz mi patrzy burak przez ramie jak piszę.. :evil_lol: ała... a teraz w łeb za tego buraka dostałam... :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 A no i dobrze :diabloti: lej ją ile wlezie :D (mam nadzieje że to przeczyta) :D:D:D Quote
:: FiGa :: Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Smieje się, kazał Cię pozdrowic i zwalił mnie z krzesełka.... czym zawiniłam takim debilem [zaraz za to oberwe :lol:] Quote
agaciaaa Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Co wy tu jeszcze robicie??? Spać!!! :mad: Dobranoc :bye: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Ojej :) nawzajem :) Eyyy !!! kuzynie !!! słyszysz?? ona znowu Cię obrażą !!! ja nie chcę nic mówić, ale tym razem bym Cię przez okno wyrzuciła :D:D a tak na marginesie mam romans mały do Ciebie :D:D Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='agaciaaa']Co wy tu jeszcze robicie??? Spać!!! :mad: Dobranoc :bye:[/quote] E taam :) noc jeszcze młoda :) Quote
:: FiGa :: Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Romans? Ale że do kogo? Do mnie czy Damiana? :D:D:D Quote
:: FiGa :: Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Branoc Agatko :buzi: Dziecko me drogie :calus: Quote
agaciaaa Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Branoc Agatko :buzi: Dziecko me drogie :calus:[/quote] ja dziecko? :-o ja stara d*** jestem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no ale niech Ci będzie, dobranoc :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Romans? Ale że do kogo? Do mnie czy Damiana? :D:D:D[/quote] Hmmm na razie do Ciebie nad Damianem jeszcze pomyślę :diabloti: [SIZE=1]a więc :) zrobisz mi nowy avatar? z łaski swojej ?:p[/SIZE] Quote
:: FiGa :: Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name='agaciaaa']ja dziecko? :-o ja stara d*** jestem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no ale niech Ci będzie, dobranoc :loveu:[/quote]Och, przepraszam Pana :roflt: Branoc :calus: Quote
:: FiGa :: Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Hmmm na razie do Ciebie nad Damianem jeszcze pomyślę :diabloti: [SIZE=1]a więc :) zrobisz mi nowy avatar? z łaski swojej ?:p[/SIZE][/quote]Jaaaaaa? Avatar? :-o A jaki? :lol: Z tego co pamiętam tyo ty mi mielonko avatary robiłas kiedys :lol::lol: Kochana, on ma troche psychike wygiętą nie tam gdzie trzeba, z nim trzeba ostrożnie... :lol: Widziałaś to... [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7789836&posted=1#post7789836[/url] Bo wiesz on tu juz jakieś aluzje snuje... :mad::mad: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 A no robiłam robiłam, ale wiesz co... w tajemnicy Ci powiem że strasznie mi się nie chce i czasu nie mam xD aluzje? że niby co :>:>:> Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7789836&posted=1#post7789836"]http://www.dogomania.pl/forum/showth...=1#post7789836[/URL] widziałam :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: normalnie śmiech na sali :D Ale Twój kuzyn ma wybujałą wyobraźnię :D Quote
:: FiGa :: Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']A no robiłam robiłam, ale wiesz co... w tajemnicy Ci powiem że strasznie mi się nie chce i czasu nie mam xD aluzje? że niby co :>:>:>[/quote]Osz tyyyyy :mad: Mielonka! Bedziesz się biednymi wieśniakami wyręczać? O nieeeee! :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 No co Ty ! Nawet mi to przez myśl nie przeszło, żeby się Tobą wyręczać :P:P [SIZE=1][COLOR=Yellow] psyyyt.... a kuzyn ile lat ma?:))):)):):):)[/COLOR][/SIZE] Quote
:: FiGa :: Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7789836&posted=1#post7789836"]http://www.dogomania.pl/forum/showth...=1#post7789836[/URL] widziałam :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: normalnie śmiech na sali :D Ale Twój kuzyn ma wybujałą wyobraźnię :D[/quote]Wiesz przed chwilką kazał mi się wylogowywać, wpadł na pomysł że sie tu zarejestruje.... :siara: Ja mu dam! :x Damianku! Mówiłam Ci to już i powtórzę tu na forum - jeśli to zrobisz i się dowiem, a sie dowiem, to zamieszczę tu doskonale wiesz które zdjęcie, a wiem że bardzo byś tego nie chciał :diabloti: A aluzje... a jakie moga być aluzje co do tamtego mielonko? On ma w łebku puk i nic na to nie poradzimy... no eutanazja jeszcze została :diabloti: Quote
Recommended Posts