:: FiGa :: Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']:multi::multi::multi::multi::multi: I'm so sorry :shake: Od jutra to się zmieni specjalnie for ju :D:evil_lol:[/quote]Mam nadzieje że się uda :calus: :eviltong::eviltong: A dziekuję bardzo, będzie mi bardzo miło :oops::multi::multi::sweetCyb: [quote name='_ChiQuiTa_'][URL]http://i22.tinypic.com/vgsgvm.jpg[/URL] ajajaja padam na twarz :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: A jak ich sobie tak puszczasz to nie spierniczają gdzie pieprz rośnie jak poczują wolność??[/quote]Wydarłam z szafy moją stara bluzę i one bardzo lubią w niej siedzieć ;) Położyłam ja na trawie i cały czas w niej siedziały :loveu: Wiesz te ciurki są porozmieszczane po DT, sa oswajane i dopieszczane, nie boja sie człowieka tak jak te ogony z zoologów :shake: Quote
:: FiGa :: Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']świetne siom :) A np. zdarza im się np. spać na kolanach? w rękawie? :D wiem zadaje dużo głupich pytań ale chce wiedzieć jak najwięcej nim takie się u mnie zjawią :)[/quote]Ja puszczałam je na łóżku, kładłam się tam i je obserwowałam. 2 ciurki pokręciły sie chwilke i zasnęły właśnie w rękawie ;) A jeden podejrzewam że ma ADHD bo cały czas wariuje ;) :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name=':: FiGa ::'][COLOR=Red]Mam nadzieje że się uda :calus: :eviltong::eviltong: A dziekuję bardzo, będzie mi bardzo miło :oops::multi::multi::sweetCyb:[/COLOR] [COLOR=Blue] Wydarłam z szafy moją stara bluzę i one bardzo lubią w niej siedzieć ;):loveu: Wiesz te ciurki są porozmieszczane po DT, sa oswajane i dopieszczane, nie boja sie człowieka tak jak te ogony z zoologów :shake: Położyłam ja na trawie i cały czas w niej siedziały[/COLOR] [/quote] [COLOR=Red]No zobaczymy jutro jak mi wyjdzie :D Ale obiecuję postaram się :)[/COLOR] [COLOR=Blue]Niooo to bardzo dobrze :) W takim razie bez obaw można puszczać je na trawkę? ale jak teraz uda mi się je zdobyć to do lata będę znała je jak własną kieszeń :)[/COLOR] Quote
:: FiGa :: Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Lucek i Malfred, jak zwykle 3mają sie razem, ułożyły sie do spania... a Sevuś of course zajety był w tym czasie wywalaniem ściółki z klatki :evil_lol: [IMG]http://i21.tinypic.com/1442pf5.jpg[/IMG] Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 ojoj jak śpiochają :loveu: nie no Sylwia ale mnie rozpieszczasz :D:D:D Ja przywiozę od babci taką klatkę plastikową to mi nie będą rozwalać na wszystkie strony i nikt się nie będzie rzucał :) Bo klatka dla chomika sądzę, ze będzie za mała :):):) Quote
:: FiGa :: Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'][COLOR=Red]No zobaczymy jutro jak mi wyjdzie :D Ale obiecuję postaram się :)[/COLOR] [COLOR=Blue]Niooo to bardzo dobrze :) W takim razie bez obaw można puszczać je na trawkę? ale jak teraz uda mi się je zdobyć to do lata będę znała je jak własną kieszeń :)[/COLOR][/quote]Trzymam za słowo :mad: No do końca bez obaw to nie :diabloti: Ale raczej mi nie uciekały [pomijając Seva, bo on to wiecznie wycieczki sobie robił], ale w tym czasie na trawce miałam 5 szczurów i nie było problemu z uciekaniem [poza Sevem :lol:] Quote
agaciaaa Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [url]http://i21.tinypic.com/2wpjg5w.jpg[/url] cudo :loveu: Jak Ty je odróżniasz? :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'][COLOR=Red]No zobaczymy jutro jak mi wyjdzie :D Ale obiecuję postaram się :)[/COLOR] [COLOR=Blue]Niooo to bardzo dobrze :) W takim razie bez obaw można puszczać je na trawkę? ale jak teraz uda mi się je zdobyć to do lata będę znała je jak własną kieszeń :)[/COLOR][/quote]Trzymam za słowo :mad: No do końca bez obaw to nie :diabloti: Ale raczej mi nie uciekały [pomijając Seva, bo on to wiecznie wycieczki sobie robił], ale w tym czasie na trawce miałam 5 szczurów i nie było problemu z uciekaniem [poza Sevem :lol:] Quote
:: FiGa :: Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Wiesz co jeszcze w nich kocham? To, że cały czas rozdają całusy :evil_lol: [IMG]http://i23.tinypic.com/6j2cth[/IMG] [IMG]http://i24.tinypic.com/11kb1tu.jpg[/IMG] [IMG]http://i24.tinypic.com/ofahdd.jpg[/IMG] [IMG]http://i23.tinypic.com/10sde2b.png[/IMG] [quote name='agaciaaa'] [URL]http://i21.tinypic.com/2wpjg5w.jpg[/URL] cudo :loveu: Jak Ty je odróżniasz? :cool3: [/QUOTE]Po zachowaniu ;) Sev to wariat, Malfred to spokojny typ, a Lucek jest po środku i zawsze trzyma sie z Malfredem ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Nie no ja zaraz narobie na krjesło... :loveu: normalnie jestem zakochana:iloveyou: Quote
:: FiGa :: Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']ojoj jak śpiochają :loveu: nie no Sylwia ale mnie rozpieszczasz :D:D:D Ja przywiozę od babci taką klatkę plastikową to mi nie będą rozwalać na wszystkie strony i nikt się nie będzie rzucał :) Bo klatka dla chomika sądzę, ze będzie za mała :):):)[/quote]Cóz, im wiecej ich na fotkach widzisz tym bardziej bedziesz sie o nie starac, a ja sie z tego jak najbardziej ciesze :evil_lol::multi: Klatka po chomiku może byc za mała, ale jeśli często wypuszcza sie je by sobie pobiegały i mają duzo ruchu to klatka nie musi mieć bóg wie jakich rozmiarów :) Quote
:: FiGa :: Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Nie no ja zaraz narobie na krjesło... :loveu: normalnie jestem zakochana:iloveyou:[/quote]I o to mi chodziło :evil_lol::evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Cóz, im wiecej ich na fotkach widzisz tym bardziej bedziesz sie o nie starac, a ja sie z tego jak najbardziej ciesze :evil_lol::multi: Klatka po chomiku może byc za mała, ale jeśli często wypuszcza sie je by sobie pobiegały i mają duzo ruchu to klatka nie musi mieć bóg wie jakich rozmiarów :)[/quote] [quote name=':: FiGa ::']I o to mi chodziło :evil_lol::evil_lol: [/QUOTE] No i udało Ci się :D Teraz nie spocznę dopóki w moim domu nie będzie 2 małych, pięknych wacików z czerwonymi gałami :loveu::loveu::loveu: A kaltkę przywioze od babci taką fajną :) nawet spora i co najwazniejsze plastykowa :razz: Quote
:: FiGa :: Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Moja koleżanka załozyła się z kolega z klasy o mecz i przegrała, a przedmiotem zakładu był ananas :) Poszłysmy dziś do biedronki, ananasa nie było :hmmmm: Kolega który wygrał ananasa ma ksywke Zając, więc ja zaproponowałam by zamiast wydawać 5zł na ananasa, którego z reszta nie było, lepiej kupic koledze marchew w tej samej cenie :evil_lol: Biedronke mamy 2 kroki od szkoły, więc wyobraźcie sobie miny uczniów którzy widzieli jak 3kg marchwi kupujemu :evil_lol: Wpadłyśmy z tym do szkoły, dorwałysmy Zająca, dałysmy mu wygraną a on o dziwo ucieszył się jak dziecko :D Chodził po szokle i rozdawał marchewki nauczycielom, z okazji Dnia Nauczyciela, "taki bonusik od Zająca".... dzieki tym marchewkom na zadnej lekcji nas dzis nie pytano, wpieprzalismy marchewki... :evil_lol: Ale teraz jak zobacze marchewkę to puszcze pawia, mam dość :lol: Quote
:: FiGa :: Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']No i udało Ci się :D Teraz nie spocznę dopóki w moim domu nie będzie 2 małych, pięknych wacików z czerwonymi gałami :loveu::loveu::loveu: A kaltkę przywioze od babci taką fajną :) nawet spora i co najwazniejsze plastykowa :razz:[/quote]Uch ciesze się niezmiernie :multi: A Twoja mam nie bedzie miec nic przeciwko temu? :lol: Moi nie byli zadowoleni... :roll: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 To, ze przywlekłam znowu coś do domu to się nie zdziwią, ale ze to u nas zostanie to pewnie będą jakieś ale hehe... no ale cóz... nie bardzo mnie to interesuje :D będa na moim biórku i karmione będą też przezemnie :) Quote
:: FiGa :: Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Będziesz musiała namówić rodziców juz wczesniej, będą musieli podpisac umowe adopcyjna... ja musiałam męczyć sie z odzicami 2 tygodnie :mad: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 a ja nie mogę jej podpisać? albo ja za mamę ;> Quote
:: FiGa :: Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 :evil_lol: Będziesz musiała tez zwedzić nr dowodu :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Mi tez w pewnym momencie chodzilo po glowie by podrobic tatka:siara:, ale głupia powiedziałam mu wczesniej ze umowe adopcyjna bedzie musial mi podpisac :wallbash: i musialam prosic 2 tyg :roll: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 He a widzisz, ja będę przebiegła i zwędzę numerek :D:D:D Quote
:: FiGa :: Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Fiu fiu, co ta dzisiejsza młodzież nie wyrabia :siara: Pod rodziców sie podszywa [dwoniłam kilka razy do szkoły jako własna mama by usprawiedliwić sobie godziny z których zwiałam :siara:], dowody wykrada... nu nu nu... :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Hahahaha i kto to mówi :D do szkoły jeszcze nie dzwoniłam ale za to prowadzę sobie zeszyt z usprawiedliwieniami :D:D:D:diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Ja do zeszytu dopisuje co najwyżej daty, na szczescie rodzice tak sie mna interesują jak ja baletem, także nie zauważają nawet że w miejscu jednej sa wpisane 3 inne :) Te Mielonka, to ja może nie bede juz nic pisac w sprawie tej umowy adopcyjnej, bo w razie czego to będzie współudział :evil_lol: Quote
Recommended Posts