:: FiGa :: Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name='emdziolek'][B][COLOR=DarkOrange]Aaaaa ALIENI!!:eek2: POrywają mnie!! ... .... ...... ..... ZOstawili ale każą iść spać:diabloti: DObranoc:loveu:[/COLOR][/B][/quote]Alienów się nie boję ;) Ale taki toster, to jest coś...! :scared: [quote name='agaciaaa']Chciałabyś :eviltong: Co Ci sie dzisiaj śniło?? :diabloti: Jasne, bardzo chętnie :diabloti: najlepiej na rowerze :diabloti:[/quote]Nie chciałabym, tak jest :cool3: Dzisiaj jesli nawet mi się cos sniło to nie pamiętam :eviltong: Najlepsze sny mam na lekcji historii :lol::eviltong: Albo hulajnogą :multi: Zapraszamy! :multi: [QUOTE]Noo... jak sie tyle pije to potem sie śnia... TOSTERY! :drinking:[/QUOTE]Nie nie nie :placz::placz::placz: Ja juz nie będe przyżekam!! :placz::placz: Quote
:: FiGa :: Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name='agaciaaa']WIELKI BRAT PATRZY!!! a raczej wielka agacia :evil_lol:[/quote]"Syla nie pij bo jak się dowiem.. a sie dowiem.." :lol: [quote name='wiq']twe gothyckie czary powinny unicestwić toster! :evil_lol:[/quote]O tym nie pomyslałam :hmmmm: [quote name='Sznaucerka-Balbina']:roflt: Pozory mylą:diabloti:[/quote]Świete słowa :eviltong: :roflt: [quote name='Sznaucerka-Balbina']Więc co na mnie skarżysz??:evil_lol:[/quote]Ja ja z tym skończyłam :obrazic: To wszystko przez was!! :placz: Quote
agaciaaa Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Nie chciałabym, tak jest :cool3: Dzisiaj jesli nawet mi się cos sniło to nie pamiętam :eviltong: Najlepsze sny mam na lekcji historii :lol::eviltong: Albo hulajnogą :multi: Zapraszamy! :multi:[/quote] Nie ma dobrych gothusiów :eviltong: To czekam na relacje z lekcji historii :diabloti: Hulajnoge oddałam bratu ciotecznemu :placz: a rower niedawno sprzedałam :placz: Quote
agaciaaa Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name=':: FiGa ::']"Syla nie pij bo jak się dowiem.. a sie dowiem.." :lol: [/quote] No dokładnie :mad: Quote
:: FiGa :: Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name='agaciaaa']Nie ma dobrych gothusiów :eviltong: To czekam na relacje z lekcji historii :diabloti: Hulajnoge oddałam bratu ciotecznemu :placz: a rower niedawno sprzedałam :placz:[/quote]Są są <macha rękami> Hahah napewno kiedyś jakies będą :evil_lol: Często budziłam się ze słowami "Jeszcze chwilke mamo" a cała klasa wyła ze smiechu.. nauczycielka ze złości :oops: Do czego ten alkohol doprowadza :shake: Rower sprzedała! No wiecie co... :shake::shake::shake: [quote name='agaciaaa']No dokładnie :mad:[/quote]Boje sie zasnąć... :placz: Teraz we snie będzie gonił mnie wielki browar bo nie bede chciała go wypić :placz: Quote
agaciaaa Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Są są <macha rękami> Hahah napewno kiedyś jakies będą :evil_lol: Często budziłam się ze słowami "Jeszcze chwilke mamo" a cała klasa wyła ze smiechu.. nauczycielka ze złości :oops: Do czego ten alkohol doprowadza :shake: Rower sprzedała! No wiecie co... :shake::shake::shake: Boje sie zasnąć... :placz: Teraz we snie będzie gonił mnie wielki browar bo nie bede chciała go wypić :placz:[/quote] :Jeszcze chwilke mamo"... :roflt:też sie zawsze strasznie nudziłam na historii :diabloti: ale nie aż tak :evil_lol: Jaki alkohol?? :diabloti: rower zepsuty był, i tak nim nie jeżdzilam, to sprzedałam, żeby mieć na piwo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hihi, już sobie wyobrażam Twój dzisiejszy sen :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name='agaciaaa']:Jeszcze chwilke mamo"... :roflt:też sie zawsze strasznie nudziłam na historii :diabloti: ale nie aż tak :evil_lol: Jaki alkohol?? :diabloti: rower zepsuty był, i tak nim nie jeżdzilam, to sprzedałam, żeby mieć na piwo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hihi, już sobie wyobrażam Twój dzisiejszy sen :diabloti:[/quote]Dla mnie historia to udręka, wolę ten czas wykorzystać inaczej i się wyspać... a że nasza nauczycielka wcale sie klasa nie interesuje tylko snuje wywody zza biurka to czemu mam nie próbować? :evil_lol: A piwo to nie alkohol? :eviltong: Hahahah... :scared: Quote
agaciaaa Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Dla mnie historia to udręka, wolę ten czas wykorzystać inaczej i się wyspać... a że nasza nauczycielka wcale sie klasa nie interesuje tylko snuje wywody zza biurka to czemu mam nie próbować? :evil_lol: A piwo to nie alkohol? :eviltong: Hahahah... :scared:[/quote] Masz racje :diabloti: też miałam taką nauczycielke :evil_lol: jeden chłopak zdawał mature z historii, więc siadał na pierwszą ławke i ona do niego nawijała całą lekcje. Co jakiś czas nas uspokajała, straszyła kartkówką, a tak to miała nas gdzieś :diabloti: na historii zawsze były wycieczki do sklepiku :evil_lol: Piwo to napój gazowany :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name='agaciaaa']Masz racje :diabloti: też miałam taką nauczycielke :evil_lol: jeden chłopak zdawał mature z historii, więc siadał na pierwszą ławke i ona do niego nawijała całą lekcje. Co jakiś czas nas uspokajała, straszyła kartkówką, a tak to miała nas gdzieś :diabloti: na historii zawsze były wycieczki do sklepiku :evil_lol: Piwo to napój gazowany :evil_lol:[/quote]Pani od historii zawsze wysyła mnie po kawę do kuchni, więc na wiekszosci lekcji mnie nie ma :evil_lol: Jedyny plus jest taki że pani od histy kocha psy, jej córka na weta poszła, świetna babka mimo wszystko :loveu: Ach no tak :evil_lol: A czysta jest podobna do coli, ino kolor inny :lol: Quote
agaciaaa Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Pani od historii zawsze wysyła mnie po kawę do kuchni, więc na wiekszosci lekcji mnie nie ma :evil_lol: Jedyny plus jest taki że pani od histy kocha psy, jej córka na weta poszła, świetna babka mimo wszystko :loveu: Ach no tak :evil_lol: A czysta jest podobna do coli, ino kolor inny :lol:[/quote] Psiarze fajni ludzie :loveu: A no dokładnie!!! :razz: Quote
Marta_Ares Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Przystopujcie troche:evil_lol: kiedy ja mam to wszytsko przeczytac 2 dni mnie nie bylo a tu tyle zaleglosci:crazyeye: Quote
:: FiGa :: Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name='agaciaaa']Psiarze fajni ludzie :loveu: A no dokładnie!!! :razz:[/quote]Niema niefajnych psiarzy :loveu: Bo pseudohodowce psiarzem bym nie nazwała :mad: Więc dlaczego nie pozwalasz mi napojów gazowanych pic :placz: [quote name='Marta_Ares']Przystopujcie troche:evil_lol: kiedy ja mam to wszytsko przeczytac 2 dni mnie nie bylo a tu tyle zaleglosci:crazyeye:[/quote]Oberzyj fotki na 700 stronce, czytac nikt Ci nie każe kochana :eviltong::loveu: Quote
agaciaaa Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Niema niefajnych psiarzy :loveu: Bo pseudohodowce psiarzem bym nie nazwała :mad: Więc dlaczego nie pozwalasz mi napojów gazowanych pic :placz: [/quote] Niedawno jakiś facet mnie zaczepił na ulicy, zaczął wypytywać o Sare, głaskać itp. stwierdził że uwielbia psy i sobie poszedł :diabloti: Pseudohodowca to pseudopsiarz :shake: Bo są niezdrowe :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name='agaciaaa']Niedawno jakiś facet mnie zaczepił na ulicy, zaczął wypytywać o Sare, głaskać itp. stwierdził że uwielbia psy i sobie poszedł :diabloti: Pseudohodowca to pseudopsiarz :shake: Bo są niezdrowe :evil_lol:[/quote]Lubie spotykac takich panów na ulicy :loveu: Ale nie lubie kiedy sa pijani :angryy: a u nas to niestety wiekszosc takich pod sklepami przesiaduje :angryy: :lol::lol::lol: I kto to mówi :eviltong::eviltong: Quote
agaciaaa Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Lubie spotykac takich panów na ulicy :loveu: Ale nie lubie kiedy sa pijani :angryy: a u nas to niestety wiekszosc takich pod sklepami przesiaduje :angryy: :lol::lol::lol: I kto to mówi :eviltong::eviltong:[/quote] Ja też lubie :loveu: Pijanych ignoruje i przyspieszam :evil_lol: Kto? Grzeczna dziewczynka :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name='agaciaaa']Ja też lubie :loveu: Pijanych ignoruje i przyspieszam :evil_lol: Kto? Grzeczna dziewczynka :diabloti:[/quote]Ewentualnie z buta.. :evil_lol: Grzeczna.. :roflt: Emm... ja juz chyba bede spadać.. :siara: Ronnie tam.. eemmm... czeka... nagi :diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Ewentualnie z buta.. :evil_lol: Grzeczna.. :roflt: Emm... ja juz chyba bede spadać.. :siara: Ronnie tam.. eemmm... czeka... nagi :diabloti:[/quote] Też można :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nawet bardzo grzeczna :razz: Haha :roflt:tak naprawde, to musisz sie wyspać, bo jutro do szkoły :diabloti: przyznaj sie :diabloti: DOBRANOCKA :bye: Quote
:: FiGa :: Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name='agaciaaa']Też można :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nawet bardzo grzeczna :razz: Haha :roflt:tak naprawde, to musisz sie wyspać, bo jutro do szkoły :diabloti: przyznaj sie :diabloti: DOBRANOCKA :bye:[/quote]Grzeczna to moge być ja, ale nie Ty! :eviltong: Pfff, zazdrosna jesteś i tyle :eviltong: Quote
agaciaaa Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Grzeczna to moge być ja, ale nie Ty! :eviltong: Pfff, zazdrosna jesteś i tyle :eviltong:[/quote] Grzeczny gothuś? :evil_lol: O co, o Twoje marzenia? :eviltong: Idź już spać, bo zaśpisz do szkoły :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name='agaciaaa']Grzeczny gothuś? :evil_lol: O co, o Twoje marzenia? :eviltong: Idź już spać, bo zaśpisz do szkoły :evil_lol:[/quote]Taki baaaaldzo gzecny :loveu::loveu: Nie, o moją rzeczywistość :evil_lol: Pozdrowić go od Ciebie? :eviltong: Jeszcze tu jestem :lol: Quote
agaciaaa Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Taki baaaaldzo gzecny :loveu::loveu: Nie, o moją rzeczywistość :evil_lol: Pozdrowić go od Ciebie? :eviltong: Jeszcze tu jestem :lol:[/quote] Baldzo :eviltong: :evil_lol: Taaaa jasne, pozdrów i przekaż całusa w czółko :evil_lol: To spadaj! Dobranoc!!! :mad: Quote
:: FiGa :: Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name='agaciaaa']Baldzo :eviltong: :evil_lol: Taaaa jasne, pozdrów i przekaż całusa w czółko :evil_lol: To spadaj! Dobranoc!!! :mad:[/quote]Wątpisz? :mad: O o o, nie pozwalaj sobie :eviltong: No dobra, przekaże :evil_lol::evil_lol: No to teraz już naprawdę, papa :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Jakby kto sie pytał to zdjęcia sa na stronie 700 ;) [IMG]http://i6.tinypic.com/4uswq49.jpg[/IMG] Na dobranoc ;) To ja spadam do mojego słoneczka :loveu: Ronnie, ach :loveu: :bye: Quote
agaciaaa Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Wątpisz? :mad: O o o, nie pozwalaj sobie :eviltong: No dobra, przekaże :evil_lol::evil_lol: No to teraz już naprawdę, papa :diabloti:[/quote] Wątpie :razz: Ty sobie nie pozwalaj na za dużo :eviltong: Dobranoc :bye: [url]http://i6.tinypic.com/4uswq49.jpg[/url] Figunia :loveu: :loveu: :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 I dobiły kurcze do tej 700 :diabloti: dobry :loveu: Quote
Recommended Posts