Samturia Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 ooo nie... ty tyle Sylwia ni pij... bo jutro do SZKOŁY nie wstaniesz :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Agaciu? Tylko cola? :mad: Bierz przykład z koteczka :roflt:[/quote] no nie chciałam Cie znowu do zła namawiać :evil_lol: musisz jutro wstać do szkoły :eviltong: ale skoro tak to :chlup::chlup::chlup::drinking::drinking::popcorn::beerchug: Starczy bo padne :evil_lol: [quote name='Sznaucerka-Balbina']Agacia to porządna dziewczyna:diabloti: Nie to co...t..[/quote] Jak trzeba to porządna :evil_lol: Ale czasem :chlup::chlup::chlup: [SIZE=1]ja przynajmniej moge to robić legalnie :eviltong:[/SIZE] Quote
:: FiGa :: Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name='Samturia']ooo nie... ty tyle Sylwia ni pij... bo jutro do SZKOŁY nie wstaniesz :evil_lol:[/quote]Nawe sie nie bede kłaśc :diabloti: Więc nie bedzie problemu ze wstawaniem :evil_lol: [quote name='agaciaaa']no nie chciałam Cie znowu do zła namawiać :evil_lol: musisz jutro wstać do szkoły :eviltong: ale skoro tak to :chlup::chlup::chlup::drinking::drinking::popcorn::beerchug: Starczy bo padne :evil_lol: Jak trzeba to porządna :evil_lol: Ale czasem :chlup::chlup::chlup: [SIZE=1]ja przynajmniej moge to robić legalnie :eviltong:[/SIZE][/quote]Agaciu sprowadzasz mnie na złą drogę :evil_lol: Mnie, grzecznego gothusia. A FE! :evil_lol: Nooo tak juz lepiej :drinking: :roflt: :roflt: To takie wirtualne chlanie to nielegalne jest? :evil_lol::diabloti: Ja tez bede mogła, za 4 miechy o :eviltong: Quote
olifka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Kujonica :evil_lol: OLIWIA ODEZWAŁAŚ SIE W NIENAJLEPSZYM MOMENCIE:diabloti:x5 [/quote] I wszystko jasne:evil_lol: :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina']:diabloti:[/quote]Mi kazesz przystopować... zapomniałaś? Ucze sie od mistrza kochanie :diabloti: Ty zaczęłas :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Agaciu sprowadzasz mnie na złą drogę :evil_lol: Mnie, grzecznego gothusia. A FE! :evil_lol: Nooo tak juz lepiej :drinking: :roflt: :roflt: To takie wirtualne chlanie to nielegalne jest? :evil_lol::diabloti: Ja tez bede mogła, za 4 miechy o :eviltong:[/quote] Jaaaaaa????? To Ty tu jesteś złym gothusiem :diabloti: A czy ja wiem, czy Ty przypadkiem serio teraz nie chlasz? :evil_lol: zresztą wirtualnie też nie możesz :evil_lol: ja Ci zabraniam :diabloti: To za 4 miechy sie napijemy :drink1: Quote
Samturia Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Taa... jak tak szumi w główce to spać się nie chce :D Quote
:: FiGa :: Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name='agaciaaa']Jaaaaaa????? To Ty tu jesteś złym gothusiem :diabloti: A czy ja wiem, czy Ty przypadkiem serio teraz nie chlasz? :evil_lol: zresztą wirtualnie też nie możesz :evil_lol: ja Ci zabraniam :diabloti: To za 4 miechy sie napijemy :drink1:[/quote]E tam zaraz zUym :shake: Masz lewe informacje kochana :eviltong: A czy ja byłabym zdolna do tego? <maślane oczka> Przepraszam proszę Pana, poprawię się :oops: Zrobimy balange na dogo :evil_lol::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name='Samturia']Taa... jak tak szumi w główce to spać się nie chce :D[/quote]Zgadzam się :evil_lol::evil_lol: To może... siup? :lol: <rozgląda się czy Agatki nie ma w pobliżu> :drinking: Quote
agaciaaa Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name=':: FiGa ::']E tam zaraz zUym :shake: Masz lewe informacje kochana :eviltong: A czy ja byłabym zdolna do tego? <maślane oczka> Przepraszam proszę Pana, poprawię się :oops: Zrobimy balange na dogo :evil_lol::evil_lol:[/quote] A co, może dobrym? Nie ma dobrych gothusiów, gothusie to samo zuo :evil_lol: Chłopie... :mad: Ty mi tu nie przeginaj, bo Cie tosterem poszczuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Noooo :diabloti: ale czemu na dogo, nie zaprosisz do siebie? :diabloti: Quote
olifka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Mi kazesz przystopować... zapomniałaś? Ucze sie od mistrza kochanie :diabloti: Ty zaczęłas :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Pfff przepraszzam bardzo ale to ty zaczełaś jeszcze na PŚ z Martyną!!:diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Zgadzam się :evil_lol::evil_lol: To może... siup? :lol: <rozgląda się czy Agatki nie ma w pobliżu> :drinking:[/quote] WIDZEEE!!!!!! :mad: :mad: :mad: Quote
olifka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 A tak w ogóle to ja się od brata nauczyłam:eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name='agaciaaa']A co, może dobrym? Nie ma dobrych gothusiów, gothusie to samo zuo :evil_lol: Chłopie... :mad: Ty mi tu nie przeginaj, bo Cie tosterem poszczuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Noooo :diabloti: ale czemu na dogo, nie zaprosisz do siebie? :diabloti:[/quote]Nie nie nie :placz::placz::placz: Jestem dobhhhrym mhhhrocznym ómarłym gothusiem :loveu::loveu: TOSTER :scared: A chcesz przyjechac do mnie? :cool3::cool3::cool3: [quote name='Sznaucerka-Balbina']Pfff przepraszzam bardzo ale to ty zaczełaś jeszcze na PŚ z Martyną!!:diabloti:[/quote]Z Martyną to my juz w żłobku zaczęłysmy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wiq Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 to co, witaj szkoło? :diabloti: uwaga, toster! :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name='agaciaaa']WIDZEEE!!!!!! :mad: :mad: :mad:[/quote] ŁA!! :crazyeye: Zamknij oczy! Agacia nie patrz!!! [quote name='Sznaucerka-Balbina']A tak w ogóle to ja się od brata nauczyłam:eviltong:[/quote]A sid... a on na takiego grzecznego wyglądał :evil_lol: :roflt: Quote
:: FiGa :: Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name='wiq']to co, witaj szkoło? :diabloti: uwaga, toster! :evil_lol:[/quote]Witaj witaj :drinking: CO?! GDZIE?! <ucieka wrzeszcząc: Mwaaa!> Quote
agaciaaa Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Nie nie nie :placz::placz::placz: Jestem dobhhhrym mhhhrocznym ómarłym gothusiem :loveu::loveu: TOSTER :scared: A chcesz przyjechac do mnie? :cool3::cool3::cool3:[/quote] Chciałabyś :eviltong: Co Ci sie dzisiaj śniło?? :diabloti: Jasne, bardzo chętnie :diabloti: najlepiej na rowerze :diabloti: Quote
emdziolek Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [B][COLOR=DarkOrange]Aaaaa ALIENI!!:eek2: POrywają mnie!! ... .... ...... ..... ZOstawili ale każą iść spać:diabloti: DObranoc:loveu:[/COLOR][/B] Quote
Samturia Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Noo... jak sie tyle pije to potem sie śnia... TOSTERY! :drinking: Quote
agaciaaa Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name=':: FiGa ::']ŁA!! :crazyeye: Zamknij oczy! Agacia nie patrz!!![/quote] WIELKI BRAT PATRZY!!! a raczej wielka agacia :evil_lol: Quote
wiq Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 twe gothyckie czary powinny unicestwić toster! :evil_lol: Quote
olifka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name=':: FiGa ::']ŁA!! A sid... a on na takiego grzecznego wyglądał :evil_lol: :roflt:[/quote] :roflt: Pozory mylą:diabloti: Quote
olifka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Z Martyną to my juz w żłobku zaczęłysmy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Więc co na mnie skarżysz??:evil_lol: Quote
Recommended Posts