Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Agaciu? Tylko cola? :mad:

Bierz przykład z koteczka :roflt:[/quote]

no nie chciałam Cie znowu do zła namawiać :evil_lol: musisz jutro wstać do szkoły :eviltong:

ale skoro tak to :chlup::chlup::chlup::drinking::drinking::popcorn::beerchug:

Starczy bo padne :evil_lol:

[quote name='Sznaucerka-Balbina']Agacia to porządna dziewczyna:diabloti: Nie to co...t..[/quote]

Jak trzeba to porządna :evil_lol: Ale czasem :chlup::chlup::chlup:

[SIZE=1]ja przynajmniej moge to robić legalnie :eviltong:[/SIZE]

Posted

[quote name='Samturia']ooo nie... ty tyle Sylwia ni pij... bo jutro do SZKOŁY nie wstaniesz :evil_lol:[/quote]Nawe sie nie bede kłaśc :diabloti: Więc nie bedzie problemu ze wstawaniem :evil_lol:

[quote name='agaciaaa']no nie chciałam Cie znowu do zła namawiać :evil_lol: musisz jutro wstać do szkoły :eviltong:

ale skoro tak to :chlup::chlup::chlup::drinking::drinking::popcorn::beerchug:

Starczy bo padne :evil_lol:

Jak trzeba to porządna :evil_lol: Ale czasem :chlup::chlup::chlup:

[SIZE=1]ja przynajmniej moge to robić legalnie :eviltong:[/SIZE][/quote]Agaciu sprowadzasz mnie na złą drogę :evil_lol: Mnie, grzecznego gothusia. A FE! :evil_lol:

Nooo tak juz lepiej :drinking:

:roflt: :roflt:
To takie wirtualne chlanie to nielegalne jest? :evil_lol::diabloti:

Ja tez bede mogła, za 4 miechy o :eviltong:

Posted

[quote name='Sznaucerka-Balbina']:diabloti:[/quote]Mi kazesz przystopować... zapomniałaś? Ucze sie od mistrza kochanie :diabloti: Ty zaczęłas :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Agaciu sprowadzasz mnie na złą drogę :evil_lol: Mnie, grzecznego gothusia. A FE! :evil_lol:

Nooo tak juz lepiej :drinking:

:roflt: :roflt:
To takie wirtualne chlanie to nielegalne jest? :evil_lol::diabloti:

Ja tez bede mogła, za 4 miechy o :eviltong:[/quote]

Jaaaaaa????? To Ty tu jesteś złym gothusiem :diabloti:

A czy ja wiem, czy Ty przypadkiem serio teraz nie chlasz? :evil_lol: zresztą wirtualnie też nie możesz :evil_lol: ja Ci zabraniam :diabloti:

To za 4 miechy sie napijemy :drink1:

Posted

[quote name='agaciaaa']Jaaaaaa????? To Ty tu jesteś złym gothusiem :diabloti:

A czy ja wiem, czy Ty przypadkiem serio teraz nie chlasz? :evil_lol: zresztą wirtualnie też nie możesz :evil_lol: ja Ci zabraniam :diabloti:

To za 4 miechy sie napijemy :drink1:[/quote]E tam zaraz zUym :shake: Masz lewe informacje kochana :eviltong:

A czy ja byłabym zdolna do tego? <maślane oczka> Przepraszam proszę Pana, poprawię się :oops:

Zrobimy balange na dogo :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Samturia']Taa... jak tak szumi w główce to spać się nie chce :D[/quote]Zgadzam się :evil_lol::evil_lol:

To może... siup? :lol:

<rozgląda się czy Agatki nie ma w pobliżu>

:drinking:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']E tam zaraz zUym :shake: Masz lewe informacje kochana :eviltong:

A czy ja byłabym zdolna do tego? <maślane oczka> Przepraszam proszę Pana, poprawię się :oops:

Zrobimy balange na dogo :evil_lol::evil_lol:[/quote]

A co, może dobrym? Nie ma dobrych gothusiów, gothusie to samo zuo :evil_lol:

Chłopie... :mad: Ty mi tu nie przeginaj, bo Cie tosterem poszczuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Noooo :diabloti: ale czemu na dogo, nie zaprosisz do siebie? :diabloti:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Mi kazesz przystopować... zapomniałaś? Ucze sie od mistrza kochanie :diabloti: Ty zaczęłas :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Pfff przepraszzam bardzo ale to ty zaczełaś jeszcze na PŚ z Martyną!!:diabloti:

Posted

[quote name='agaciaaa']A co, może dobrym? Nie ma dobrych gothusiów, gothusie to samo zuo :evil_lol:

Chłopie... :mad: Ty mi tu nie przeginaj, bo Cie tosterem poszczuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Noooo :diabloti: ale czemu na dogo, nie zaprosisz do siebie? :diabloti:[/quote]Nie nie nie :placz::placz::placz: Jestem dobhhhrym mhhhrocznym ómarłym gothusiem :loveu::loveu:

TOSTER :scared:

A chcesz przyjechac do mnie? :cool3::cool3::cool3:
[quote name='Sznaucerka-Balbina']Pfff przepraszzam bardzo ale to ty zaczełaś jeszcze na PŚ z Martyną!!:diabloti:[/quote]Z Martyną to my juz w żłobku zaczęłysmy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']WIDZEEE!!!!!! :mad: :mad: :mad:[/quote]
ŁA!! :crazyeye: Zamknij oczy! Agacia nie patrz!!!
[quote name='Sznaucerka-Balbina']A tak w ogóle to ja się od brata nauczyłam:eviltong:[/quote]A sid... a on na takiego grzecznego wyglądał :evil_lol: :roflt:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Nie nie nie :placz::placz::placz: Jestem dobhhhrym mhhhrocznym ómarłym gothusiem :loveu::loveu:

TOSTER :scared:

A chcesz przyjechac do mnie? :cool3::cool3::cool3:[/quote]

Chciałabyś :eviltong:

Co Ci sie dzisiaj śniło?? :diabloti:

Jasne, bardzo chętnie :diabloti: najlepiej na rowerze :diabloti: