:: FiGa :: Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='agaciaaa']O matko, jakie Ty masz sny :-o :evil_lol: doradzam wizyte u psychologa :diabloti:[/quote]Boje się że mógłby tego nie przeżyc :eviltong: Quote
agaciaaa Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Boje się że mógłby tego nie przeżyc :eviltong:[/quote] Ty sie martw o siebie :eviltong: ja bym sie martwiła, jakbym miała takie sny :evil_lol: A tak a propo, chyba czas iść spać... :razz: Quote
:: FiGa :: Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='agaciaaa']Ty sie martw o siebie :eviltong: ja bym sie martwiła, jakbym miała takie sny :evil_lol: A tak a propo, chyba czas iść spać... :razz:[/quote]To ja chyba nie bede wspominac o tym snie w którym gonił mnie toster :siara: Dobrze to Ty juz idź, zaraz do Ciebie tam dołączę :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name=':: FiGa ::']To ja chyba nie bede wspominac o tym snie w którym gonił mnie toster :siara: Dobrze to Ty juz idź, zaraz do Ciebie tam dołączę :evil_lol:[/quote] Lepiej nie :evil_lol: Nie wyganiaj mnie, to dopiero plany ;) Quote
Samturia Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 a ten toster z chlebem w środku? :lol: Quote
:: FiGa :: Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='agaciaaa']Lepiej nie :evil_lol: Nie wyganiaj mnie, to dopiero plany ;)[/quote]Posiedzisz jeszcze ze mną? :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zakochałam się... Zobaczcie jak on się porusza... BOGOWIE TEN FACET WPROST EMANUJE <CENZURA> :evil_lol: [IMG]http://images.wikia.com/nonsensopedia/images/f/f1/Lolc10a7mm8.gif[/IMG] Quote
Samturia Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 haha niezłe to.. widzialam gdzies to z muzyką do "barbie girl" :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Posiedzisz jeszcze ze mną? :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zakochałam się... Zobaczcie jak on się porusza... BOGOWIE TEN FACET WPROST EMANUJE <CENZURA> :evil_lol: [/quote] Tak, ale tylko troszeczke ;) Matko, ale śmiesznie sie rusza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='Samturia']a ten toster z chlebem w środku? :lol:[/quote]Śniło mi się że piekłam własnie tosty i nagle on zaczął mnie gonić. Drzwi na podwórko były w salonie.. po tym jak wybiegłam z domu wpadłam do basenu, [SIZE=1]kij wie skad on sie tam wziął[/SIZE], a toster za mną.. wtedy jadzikowa stojąca na brzegu powiedziała mi żebym uważała by toster nie wpadł za mną bo mnie porazi.. Za duzo jem przed snem :lol: Quote
:: FiGa :: Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='Samturia']haha niezłe to.. widzialam gdzies to z muzyką do "barbie girl" :evil_lol:[/quote]Nie smiej się, to moja nowa miłość... :loveu: [quote name='agaciaaa']Tak, ale tylko troszeczke ;) Matko, ale śmiesznie sie rusza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]:buzi: :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Przed chwilką koleżanka wysłała mi cos takiego: [QUOTE] Masz cztery litry krwi Godryka. Dolano do ciebie wody. Jakie jest teraz stężenie procentowe krwi Salazara w twojej krwi, jeżeli Albus nosi żółte stringi? Odpowiedź przestaw w postaci wykresu. [COLOR=blue]No, kto wykona? Nagrody czekają!![/COLOR][/QUOTE] Podchodze do tego z każdej strony i za nic nie moge zrozumiec o co w tym chodzi :lol: Quote
agaciaaa Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Wiesz, naprawde przerażają mnie Twoje sny.. mam pytanie: czy od czasu tego snu boisz sie tostera? :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='agaciaaa']Wiesz, naprawde przerażają mnie Twoje sny.. mam pytanie: czy od czasu tego snu boisz sie tostera? :evil_lol:[/quote]:roflt: Na widok tostera buchałamm swego czasu smiechem, teraz już mi przeszło :diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name=':: FiGa ::']:roflt: Na widok tostera buchałamm swego czasu smiechem, teraz już mi przeszło :diabloti:[/quote] To znaczy że nie jest jeszcze z Tobą tak źle :evil_lol: Teraz już serio idę spać, branoc :bye: Quote
:: FiGa :: Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Branoc :bye: Czekaj tam na mnie :evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 dzisiaj jak zwykle nocne czuwanie ;):evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Nie chce mi sie lulu to co mam robic :evil_lol: Buszuje po dogo ;) Quote
:: FiGa :: Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Eeee tam wole posiedziec :evil_lol: Nie wiem tylko jak ja sie z powrotem przestawie na wstawanie o 5 :evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 bydzie good 8-) tylko musisz szybciej się zacząć przestawiać, bo już 2 dziś :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Taaa bedzie terapia wstrząsowa :evil_lol: Jednego dnia [jutro] wstane po 12, a w pon o 5 :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 No to zostałam sama :siara: Quote
:: FiGa :: Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Dobra spadam spac :evil_lol: :bye: Quote
Recommended Posts