Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Boje się że mógłby tego nie przeżyc :eviltong:[/quote]

Ty sie martw o siebie :eviltong: ja bym sie martwiła, jakbym miała takie sny :evil_lol:
A tak a propo, chyba czas iść spać... :razz:

Posted

[quote name='agaciaaa']Ty sie martw o siebie :eviltong: ja bym sie martwiła, jakbym miała takie sny :evil_lol:
A tak a propo, chyba czas iść spać... :razz:[/quote]To ja chyba nie bede wspominac o tym snie w którym gonił mnie toster :siara:

Dobrze to Ty juz idź, zaraz do Ciebie tam dołączę :evil_lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']To ja chyba nie bede wspominac o tym snie w którym gonił mnie toster :siara:

Dobrze to Ty juz idź, zaraz do Ciebie tam dołączę :evil_lol:[/quote]

Lepiej nie :evil_lol:

Nie wyganiaj mnie, to dopiero plany ;)

Posted

[quote name='agaciaaa']Lepiej nie :evil_lol:

Nie wyganiaj mnie, to dopiero plany ;)[/quote]Posiedzisz jeszcze ze mną? :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Zakochałam się... Zobaczcie jak on się porusza... BOGOWIE TEN FACET WPROST EMANUJE <CENZURA> :evil_lol:

[IMG]http://images.wikia.com/nonsensopedia/images/f/f1/Lolc10a7mm8.gif[/IMG]

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Posiedzisz jeszcze ze mną? :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Zakochałam się... Zobaczcie jak on się porusza... BOGOWIE TEN FACET WPROST EMANUJE <CENZURA> :evil_lol:

[/quote]

Tak, ale tylko troszeczke ;)

Matko, ale śmiesznie sie rusza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Samturia']a ten toster z chlebem w środku? :lol:[/quote]Śniło mi się że piekłam własnie tosty i nagle on zaczął mnie gonić. Drzwi na podwórko były w salonie.. po tym jak wybiegłam z domu wpadłam do basenu, [SIZE=1]kij wie skad on sie tam wziął[/SIZE], a toster za mną.. wtedy jadzikowa stojąca na brzegu powiedziała mi żebym uważała by toster nie wpadł za mną bo mnie porazi..

Za duzo jem przed snem :lol:

Posted

[quote name='Samturia']haha niezłe to.. widzialam gdzies to z muzyką do "barbie girl" :evil_lol:[/quote]Nie smiej się, to moja nowa miłość... :loveu:

[quote name='agaciaaa']Tak, ale tylko troszeczke ;)

Matko, ale śmiesznie sie rusza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]:buzi:

:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Przed chwilką koleżanka wysłała mi cos takiego:

[QUOTE] Masz cztery litry krwi Godryka. Dolano do ciebie wody. Jakie jest teraz stężenie procentowe krwi Salazara w twojej krwi, jeżeli Albus nosi żółte stringi? Odpowiedź przestaw w postaci wykresu.
[COLOR=blue]No, kto wykona? Nagrody czekają!![/COLOR][/QUOTE]
Podchodze do tego z każdej strony i za nic nie moge zrozumiec o co w tym chodzi :lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Wiesz, naprawde przerażają mnie Twoje sny.. mam pytanie: czy od czasu tego snu boisz sie tostera? :evil_lol:[/quote]:roflt:
Na widok tostera buchałamm swego czasu smiechem, teraz już mi przeszło :diabloti:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']:roflt:
Na widok tostera buchałamm swego czasu smiechem, teraz już mi przeszło :diabloti:[/quote]

To znaczy że nie jest jeszcze z Tobą tak źle :evil_lol:

Teraz już serio idę spać, branoc :bye: