Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bry bry :cool3:

[quote name='agaciaaa']No niestety, kawałek jest.

Dobrze, że je wzięłaś.. ech z kotami jeszcze gorzej niż z psami. Ludzie ich nie pilnują, a potem topią jak się kociaki urodzą... :shake:

Idę już spać, dobranoc :bye:[/quote]Ty masz wielu dogomaniaków u siebie :cool3: Ja najbliżsżych mam 50 km od nas :placz:

Koty jest trudniej dopilnować :(
[quote name='wiq']znów 2 strony :mdleje::evil_lol:

ale co zrobić, że te baby tak gadają?..
też nad tym nie panuję:evil_lol:

najeżona Ruda bombowska:loveu:

bulliki też:loveu:

a odpowiedzialność ludzka... :pissed:[/quote]Bry :lol:
Róznica jest jednak taka że u Was jest tak praktycznie przez cały czas :evil_lol: A u nas sporadysznie :eviltong:
Dziekujemy :multi:
[quote name='Sznaucerka-Balbina']:mad::mad:

On Ciebie też:evil_lol:

To juz wsiada w pociąg i jedzie:evil_lol: Ale najpierw na kase od ciebie czeka:evil_lol:

A tak w ogóle to Doberek:diabloti:[/quote]Niemam :niewiem: Prze... zgubiłam ostatnie pieniądze :placz:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo'][URL]http://i14.tinypic.com/6377ww6.jpg[/URL]

Czemu się nie zdziwiłam, że na łóżeczku, na miejscu panci :cool3: :loveu:

Dzień dobry dziewuchy! :loveu:[/quote]Czasami łaiata położy się od ściany :mad: A w nocy znienacka wyprostuje łapy - ja spadam z łózka :evil_lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Bry bry :cool3:

Ty masz wielu dogomaniaków u siebie :cool3: Ja najbliższych mam 50 km od nas :placz: [/quote]

Cześć :)

W jakim sensie u siebie? Chyba raczej w Białymstoku, jak już. A do Białego mam jakieś 40 km, więc mniej więcej tyle samo co Ty :)

Posted

[quote name='agaciaaa']Cześć :)

W jakim sensie u siebie? Chyba raczej w Białymstoku, jak już. A do Białego mam jakieś 40 km, więc mniej więcej tyle samo co Ty :)[/quote]
Buu to też nieciekawie :lol:
Ale my mimo wszystko byłysmy na spotkaniu dogomaniaków w Rzeszowie 2 razy ;)

Posted

a tu znowu tleeeee nagadane:eviltong: czy wy nie macie co w domu robic, z psem na spacer sie przejsc a nie przed kompem :mad: :diabloti: :diabloti:

zblizamy sie do 600... i bedzie IMPREZA:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Bry bry :cool3:

Ty masz wielu dogomaniaków u siebie :cool3: Ja najbliżsżych mam 50 km od nas :placz:

Niemam :niewiem: Prze... zgubiłam ostatnie pieniądze :placz:
[/quote]
A Martyna nie mieszka gdzies tak obok ciebie?

Heniek jest obrazony!:evil_lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Buu to też nieciekawie :lol:
Ale my mimo wszystko byłysmy na spotkaniu dogomaniaków w Rzeszowie 2 razy ;)[/quote]

Noo to fajnie :p dawaj jakieś fotki!

Posted

[quote name='Marta_Ares']a tu znowu tleeeee nagadane:eviltong: czy wy nie macie co w domu robic, z psem na spacer sie przejsc a nie przed kompem :mad: :diabloti: :diabloti:

zblizamy sie do 600... i bedzie IMPREZA:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:[/quote]Ze psem byłam :eviltong: Pada deszcz :eviltong:

[quote name='Sznaucerka-Balbina']A Martyna nie mieszka gdzies tak obok ciebie?

Heniek jest obrazony!:evil_lol:[/quote]Martyna tez mieszka spory kawałek od nas :shake:

No cooo! :placz: CO ja tylko nim żyje czy jak? :placz: Porzycz mu :cool3:

[quote name='agaciaaa']Noo to fajnie :p dawaj jakieś fotki![/quote]Zrobiam kilka fotek, ale nie wyszły :lol:

[quote name='Tina.Sara']Niedługo 600 strona :evil_lol:[/quote]Ano ano :razz:

Posted

[quote name='Marta_Ares']hehe a u nas slonce swieci:eviltong: :eviltong: i goraco, ja bylam od rana na zakupach przy czym dzielnie towarzyszyl mi Ares:evil_lol:[/quote]Ja też chce :placz:
Nie boisz sie Aresika pod sklepem zostaiwc? :razz:

[quote name='agaciaaa']Taaaaa, zawsze tak mówisz :shake: dawaj!!![/quote]Sama zobaczysz :eviltong:

Posted

[quote name='Marta_Ares']okej:multi: :multi:

w sumie to nie powinnam bo bede prowadzic samochod, o 16.00 mam jazde z bardzo przystojnym instruktorem:evil_lol: :evil_lol:[/quote]Robisz prawko? :cool3::cool3: Ja teeeeeż ce :placz::placz:

Mam nadzieje że ja tez kiedys bede miec przystojnego instruktora :eviltong::eviltong: