Marta_Ares Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 oj Sylwia nie ladnie tak skarzyc:eviltong: :mad: :mad: sliczne rysunki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='Marta_Ares']oj Sylwia nie ladnie tak skarzyc:eviltong: :mad: :mad: sliczne rysunki:loveu: :loveu: :loveu:[/quote]Ja jestem grzeczna :oops::oops: :eviltong::eviltong: Dziękujemy ;) Quote
olifka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Marta_Ares']oj Sylwia nie ladnie tak skarzyc:eviltong: :mad: :mad: sliczne rysunki:loveu: :loveu: :loveu:[/quote] Właśnie Sylwia:evil_lol::mad: [quote name=':: FiGa ::']Grzeczna... :mdleje: Ja pije? HEREZJE!!!!! Na stos z nią!!![/quote] A co nie jestem? Ja przeciez taki aniołek:evil_lol: Z kim że niby na stos? Ze niby ze mną? Mówiłam że się upiłaś.... Dlatego sie tak denerwujesz:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina']Właśnie Sylwia:evil_lol::mad: A co nie jestem? Ja przeciez taki aniołek:evil_lol: Z kim że niby na stos? Ze niby ze mną? Mówiłam że się upiłaś.... Dlatego sie tak denerwujesz:evil_lol:[/quote]Gdzie z tą pałą!!! :-o:-o Aniołek... :diabloti: A te różki to taki nowy model aureolki hmm? :razz::razz: Ja nie pije... od... od.. :hmmmm: Quote
olifka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Gdzie z tą pałą!!! :-o:-o Aniołek... :diabloti: A te różki to taki nowy model aureolki hmm? :razz::razz: Ja nie pije... od... od.. :hmmmm:[/quote] Na skarżypytę:diabloti: Sama wymyśliłam:evil_lol: Od 2 minut:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina']Na skarżypytę:diabloti: Sama wymyśliłam:evil_lol: Od 2 minut:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Albowiem napisane jest: nie będziesz dawał po ryju bliźniemu swemu, jak nie ma powodu. A nie ma. Poza tym, jakiego ryja dajesz bliźniemu swemu... albo coś w tym stylu... mądre słowa... :modla: A pisze tak w księdze wyjścia... albo wejścia... strona dwudziesta ósma, werset czwarty, sura dwunasta... Zresztą nieważne, nie o to się rozchodzi. Rozchodzi się mianowicie o to, iż, proszę ja ciebie, zasadniczo... to znaczy chciałam powiedzieć, że muszę stwierdzić stanowczo... Sssuchaj, Oliw... ja wiem... nie... bo ja, to wieszsz... znaszy się... no wieszsz, Oliw, znaszy... rozumiesz... [FONT="][/FONT] :drinking::drinking::drinking: Quote
:: FiGa :: Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Parzcie no kto do mnie przyszedł :mad: [IMG]http://i11.tinypic.com/5yhhyxd.jpg[/IMG] O nie, przyłapali mnie.. [IMG]http://i17.tinypic.com/6btjbeu.jpg[/IMG] Quote
olifka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Albowiem napisane jest: nie będziesz dawał po ryju bliźniemu swemu, jak nie ma powodu. A nie ma. Poza tym, jakiego ryja dajesz bliźniemu swemu... albo coś w tym stylu... mądre słowa... :modla: A pisze tak w księdze wyjścia... albo wejścia... strona dwudziesta ósma, werset czwarty, sura dwunasta... Zresztą nieważne, nie o to się rozchodzi. Rozchodzi się mianowicie o to, iż, proszę ja ciebie, zasadniczo... to znaczy chciałam powiedzieć, że muszę stwierdzić stanowczo... Sssuchaj, Oliw... ja wiem... nie... bo ja, to wieszsz... znaszy się... no wieszsz, Oliw, znaszy... rozumiesz... :drinking::drinking::drinking:[/quote] Tak, tak też Cię kocham:evil_lol: Może się położysz i prześpisz bo cos niewyraźnie dziś wyglądasz:shake: Quote
:: FiGa :: Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina']Tak, tak też Cię kocham:evil_lol: Może się położysz i prześpisz bo cos niewyraźnie dziś wyglądasz:shake:[/quote]Ja się szuje snakomicie :eviltong::eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Jak ja czasami kocham moją kuzynke za to że kupuje te porąbane gazety dla nastolatek :loveu: [IMG]http://i15.tinypic.com/4u2885z.jpg[/IMG] Powieszę sobie to nad łóżkiem chyba :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [IMG]http://i10.tinypic.com/6b1a5w1.jpg[/IMG] A ten powiesze sobie... :hmmmm: Quote
olifka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Łaaaaaa:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Wyślij mi to, Wyślij!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Marta_Ares Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 ahhh swietne plakaty, ale ja bym wolala ze Scofildem:eviltong: a kociulec czego tam szukal:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina']Łaaaaaa:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Wyślij mi to, Wyślij!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu:[/quote]Jeszcze czego :eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='Marta_Ares']ahhh swietne plakaty, ale ja bym wolala ze Scofildem:eviltong: a kociulec czego tam szukal:evil_lol:[/quote]Wyżerał karme dla pędzli :mad: Mówisz o czymś takim? :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: [IMG]http://i15.tinypic.com/4r9075e.jpg[/IMG] Quote
Marta_Ares Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 swietny!!!! dlaczego ja nie kupuje tych gazetek....:angryy: Quote
:: FiGa :: Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='Marta_Ares']swietny!!!! dlaczego ja nie kupuje tych gazetek....:angryy:[/quote]A masz gooopiutką kuzynke która je kupuje? :evil_lol::evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Jak tam psiaki? A własnie Ty szkolisz Fige klikerem....?:cool3: Quote
:: FiGa :: Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='Rybka_39']Jak tam psiaki? A własnie Ty szkolisz Fige klikerem....?:cool3:[/quote]Kliker mamy od niedawna, niestety nie za dużo mogę zrobić z 5-letnim psem. Jak narazie targetujemy, łaciata robi duże postępy :multi: Quote
Rybka_39 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Krowcie sa madre:loveu: Nie przesadzaj ja szkoliłam klkerem 12letniego ONa i super nam szło. Zapisz się na szkoleniowe: [url]http://www.szkoleniepsow.fora.pl/[/url] :cool3: Zaraz to te wszystkie psyTwoje co sa ich fotki na poczatku, czy tylko Figa twoja? Quote
:: FiGa :: Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='Rybka_39']Krowcie sa madre:loveu: Nie przesadzaj ja szkoliłam klkerem 12letniego ONa i super nam szło. Zapisz się na szkoleniowe: [URL]http://www.szkoleniepsow.fora.pl/[/URL] :cool3: Zaraz to te wszystkie psyTwoje co sa ich fotki na poczatku, czy tylko Figa twoja?[/quote]Krówcie owszem - mądre są, ale z ONkami nie mają szans konkurować, to uparte stworzenia :diabloti: Na tym forum próbowałam rejestrowac się 2 razy - jednak mail aktywacyjny mi nie przyszedł, zrezygnowałam :shake: Ale czytam, czytam i jeszcze raz czytam.... Kieruje się wskazówkami podanymi na tym forum ;) Quote
Rybka_39 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 To może napisz do PJacka admina forum, mi tez nie przyszedł meil aktywcyjny, i musiał mnie dodać ręcznie. Pod jakim nickiem sie rejestrowałaś?;) Quote
:: FiGa :: Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 O ile dobrze pamiętam był to nick Sylwia&Figa ;) Lece na specerek :bye: Quote
Rybka_39 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 ee tam, nie ma bardziej niesfornego paskuda od mojej bokserki:cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina']Tak, tak też Cię kocham:evil_lol: Może się położysz i prześpisz bo cos niewyraźnie dziś wyglądasz:shake:[/quote] To Wy... Ten teges? :-o Jak ja sie ciesze, ze moja siostra te badziewy kupuje, raz trafil sie w Bravo chyba taki suuuper plakacik Scofielda uaaa :loveu: Nawet mi go dala hihi :multi: edit/ o przepraszam, w Popcornie, w Bravo byl Jack Sparrow :loveu: Quote
Recommended Posts