Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marta_Ares']oj Sylwia nie ladnie tak skarzyc:eviltong: :mad: :mad:

sliczne rysunki:loveu: :loveu: :loveu:[/quote]Ja jestem grzeczna :oops::oops:
:eviltong::eviltong:

Dziękujemy ;)

Posted

[quote name='Marta_Ares']oj Sylwia nie ladnie tak skarzyc:eviltong: :mad: :mad:

sliczne rysunki:loveu: :loveu: :loveu:[/quote]
Właśnie Sylwia:evil_lol::mad:

[quote name=':: FiGa ::']Grzeczna... :mdleje: Ja pije? HEREZJE!!!!! Na stos z nią!!![/quote] A co nie jestem? Ja przeciez taki aniołek:evil_lol: Z kim że niby na stos? Ze niby ze mną? Mówiłam że się upiłaś.... Dlatego sie tak denerwujesz:evil_lol:

Posted

[quote name='Sznaucerka-Balbina']Właśnie Sylwia:evil_lol::mad:

A co nie jestem? Ja przeciez taki aniołek:evil_lol: Z kim że niby na stos? Ze niby ze mną? Mówiłam że się upiłaś.... Dlatego sie tak denerwujesz:evil_lol:[/quote]Gdzie z tą pałą!!! :-o:-o

Aniołek... :diabloti: A te różki to taki nowy model aureolki hmm? :razz::razz:
Ja nie pije... od... od.. :hmmmm:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Gdzie z tą pałą!!! :-o:-o

Aniołek... :diabloti: A te różki to taki nowy model aureolki hmm? :razz::razz:
Ja nie pije... od... od.. :hmmmm:[/quote]
Na skarżypytę:diabloti:

Sama wymyśliłam:evil_lol:
Od 2 minut:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Sznaucerka-Balbina']Na skarżypytę:diabloti:

Sama wymyśliłam:evil_lol:
Od 2 minut:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Albowiem napisane jest: nie będziesz dawał po ryju bliźniemu swemu, jak nie ma powodu. A nie ma. Poza tym, jakiego ryja dajesz bliźniemu swemu... albo coś w tym stylu... mądre słowa... :modla:
A pisze tak w księdze wyjścia... albo wejścia... strona dwudziesta ósma, werset czwarty, sura dwunasta... Zresztą nieważne, nie o to się rozchodzi. Rozchodzi się mianowicie o to, iż, proszę ja ciebie, zasadniczo... to znaczy chciałam powiedzieć, że muszę stwierdzić stanowczo...
Sssuchaj, Oliw... ja wiem... nie... bo ja, to wieszsz... znaszy się... no wieszsz, Oliw, znaszy... rozumiesz... [FONT=&quot][/FONT] :drinking::drinking::drinking:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Albowiem napisane jest: nie będziesz dawał po ryju bliźniemu swemu, jak nie ma powodu. A nie ma. Poza tym, jakiego ryja dajesz bliźniemu swemu... albo coś w tym stylu... mądre słowa... :modla:
A pisze tak w księdze wyjścia... albo wejścia... strona dwudziesta ósma, werset czwarty, sura dwunasta... Zresztą nieważne, nie o to się rozchodzi. Rozchodzi się mianowicie o to, iż, proszę ja ciebie, zasadniczo... to znaczy chciałam powiedzieć, że muszę stwierdzić stanowczo...
Sssuchaj, Oliw... ja wiem... nie... bo ja, to wieszsz... znaszy się... no wieszsz, Oliw, znaszy... rozumiesz... :drinking::drinking::drinking:[/quote]
Tak, tak też Cię kocham:evil_lol: Może się położysz i prześpisz bo cos niewyraźnie dziś wyglądasz:shake:

Posted

[quote name='Sznaucerka-Balbina']Tak, tak też Cię kocham:evil_lol: Może się położysz i prześpisz bo cos niewyraźnie dziś wyglądasz:shake:[/quote]Ja się szuje snakomicie :eviltong::eviltong:

Posted

Jak ja czasami kocham moją kuzynke za to że kupuje te porąbane gazety dla nastolatek :loveu:

[IMG]http://i15.tinypic.com/4u2885z.jpg[/IMG]

Powieszę sobie to nad łóżkiem chyba :loveu:

Posted

Łaaaaaa:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Wyślij mi to, Wyślij!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Sznaucerka-Balbina']Łaaaaaa:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Wyślij mi to, Wyślij!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu:[/quote]Jeszcze czego :eviltong::eviltong::eviltong:

[quote name='Marta_Ares']ahhh swietne plakaty, ale ja bym wolala ze Scofildem:eviltong:

a kociulec czego tam szukal:evil_lol:[/quote]Wyżerał karme dla pędzli :mad:

Mówisz o czymś takim? :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
[IMG]http://i15.tinypic.com/4r9075e.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Rybka_39']Jak tam psiaki?
A własnie Ty szkolisz Fige klikerem....?:cool3:[/quote]Kliker mamy od niedawna, niestety nie za dużo mogę zrobić z 5-letnim psem. Jak narazie targetujemy, łaciata robi duże postępy :multi:

Posted

Krowcie sa madre:loveu:
Nie przesadzaj ja szkoliłam klkerem 12letniego ONa i super nam szło.
Zapisz się na szkoleniowe:
[url]http://www.szkoleniepsow.fora.pl/[/url]
:cool3:
Zaraz to te wszystkie psyTwoje co sa ich fotki na poczatku, czy tylko Figa twoja?

Posted

[quote name='Rybka_39']Krowcie sa madre:loveu:
Nie przesadzaj ja szkoliłam klkerem 12letniego ONa i super nam szło.
Zapisz się na szkoleniowe:
[URL]http://www.szkoleniepsow.fora.pl/[/URL]
:cool3:
Zaraz to te wszystkie psyTwoje co sa ich fotki na poczatku, czy tylko Figa twoja?[/quote]Krówcie owszem - mądre są, ale z ONkami nie mają szans konkurować, to uparte stworzenia :diabloti:
Na tym forum próbowałam rejestrowac się 2 razy - jednak mail aktywacyjny mi nie przyszedł, zrezygnowałam :shake: Ale czytam, czytam i jeszcze raz czytam.... Kieruje się wskazówkami podanymi na tym forum ;)

Posted

[quote name='Sznaucerka-Balbina']Tak, tak też Cię kocham:evil_lol: Może się położysz i prześpisz bo cos niewyraźnie dziś wyglądasz:shake:[/quote]
To Wy... Ten teges? :-o

Jak ja sie ciesze, ze moja siostra te badziewy kupuje, raz trafil sie w Bravo chyba taki suuuper plakacik Scofielda uaaa :loveu: Nawet mi go dala hihi :multi:

edit/ o przepraszam, w Popcornie, w Bravo byl Jack Sparrow :loveu: