Kasia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Jak Figulcowa łapka? Dalej kuleje? Sylwuś głowa do góry ;) każdy z Nas się kłóci z rodzicami, nie Ty jedna...wierz mi. I nie żebym się wymądrzała, broń Boże!!!! I nie smuć się, idą święta nie warto spędzać ich w smutnej i pełnej napięcia atmosferze...Przesyłamy uściski :calus: Quote
olifka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Przejdzie im :) Zobaczysz ;) Jak łapka? Lepiej? Quote
:: FiGa :: Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Dziękuję wszystkim :buzi: Poszłam lulu, obudzila mnie mama, przeprosiła za zajście.. i okazało się że miała w tym interes bo miałam jej pomóc piec placki :roll: Znalazłam sobie wspaniały poprawiacz humoru :diabloti: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=56801&page=1[/url] Polecam na doła :evil_lol: Quote
Ewa&kumpel Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [CENTER][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=Navy] Na stole święcone, a obok baranek, [/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=3][COLOR=Navy] [/COLOR][/SIZE][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=Navy] Koszyczek pełny barwnych pisanek[/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=3][COLOR=Navy] [/COLOR][/SIZE][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=Navy] I tak znamienne w polskim krajobrazie[/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=3][COLOR=Navy] [/COLOR][/SIZE][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=Navy] W bukiecie srebrzyste, wiosenne bazie.[/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=3][COLOR=Navy] [/COLOR][/SIZE][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=Navy] Zielony barwinek, fiołki i żonkile[/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=3][COLOR=Navy] [/COLOR][/SIZE][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=Navy] - Barwami stroją uroczyste chwile.[/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=3][COLOR=Navy] [/COLOR][/SIZE][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=Navy] W dom polski wiosna wchodzi na spotkanie,[/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=3][COLOR=Navy] [/COLOR][/SIZE][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=Navy] Gdy wielkanocne na stole śniadanie. [/COLOR][/SIZE][/FONT] [RIGHT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=Navy]Ewa i Kumpelek[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/RIGHT] [/CENTER] Quote
:: FiGa :: Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='Ewa&kumpel'][CENTER][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=Navy] Na stole święcone, a obok baranek, [/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=3][COLOR=Navy] [/COLOR][/SIZE][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=Navy] Koszyczek pełny barwnych pisanek[/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=3][COLOR=Navy] [/COLOR][/SIZE][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=Navy] I tak znamienne w polskim krajobrazie[/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=3][COLOR=Navy] [/COLOR][/SIZE][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=Navy] W bukiecie srebrzyste, wiosenne bazie.[/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=3][COLOR=Navy] [/COLOR][/SIZE][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=Navy] Zielony barwinek, fiołki i żonkile[/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=3][COLOR=Navy] [/COLOR][/SIZE][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=Navy] - Barwami stroją uroczyste chwile.[/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=3][COLOR=Navy] [/COLOR][/SIZE][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=Navy] W dom polski wiosna wchodzi na spotkanie,[/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=3][COLOR=Navy] [/COLOR][/SIZE][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=Navy] Gdy wielkanocne na stole śniadanie. [/COLOR][/SIZE][/FONT] [RIGHT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=Navy]Ewa i Kumpelek[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/RIGHT] [/CENTER] [/quote]Dziękuję Ewo :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 A własnie :lol: Łapka Figowej jest ok, przynajmniej tak mi sie wydaje. Zaraz po tym incydencie wzięłam ją na recę i biegiem do domu. Położyłam ją na podłodze, zmacałam i uff nie jest złamana :) Ale bardzo sie wystraszyłam bo gdy ją niosłam to łapka wisiała tak bezwładnie :placz: Teraz Figowa chodzi utykając. Nie wiem co jej sie stało, może nadwyręzyła sobie miesień? :hmmmm: Quote
Marta_Ares Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Witam. Co z łapką?? a co do rodzicow to u mnie tez bardzo czesto sa o cos wojny... tylko ze moi nie potrafia przeprosic zawsze uwazaja ze to moja wina...:cool1: wpadlismy tez zlozyc zyczenia: [IMG]http://images22.fotosik.pl/88/0625c866404173b9.jpg[/IMG] Quote
:: FiGa :: Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Cześć wszystkim ;) Ja tam Wam mija sobota? Ja wstałam lewą nogą, spadłam ze schodów i zdarłam kolano :-P Ładnie zaczęłam dzień , prawda? Dziękujemy Martuś :buzi: Quote
dbsst Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images20.fotosik.pl/187/ae00615b6f28553f.jpg[/IMG][/URL][/quote] aaaaaaaaaaaaa mistrz hahahhahahahahah super czad komando :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czesc [FONT=Fixedsys]fig[/FONT]larna Quote
Marta_Ares Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Cześć wszystkim ;) Ja tam Wam mija sobota? Ja wstałam lewą nogą, spadłam ze schodów i zdarłam kolano :-P Ładnie zaczęłam dzień , prawda?[/quote] nie ma to jak udany poczatek dnia:evil_lol: :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='dbsst']aaaaaaaaaaaaa mistrz hahahhahahahahah super czad komando :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czesc [FONT=Fixedsys]fig[/FONT]larna[/quote]Chciałaś powiedzieć że Czab jest koczi? :cool3: [quote name='Marta_Ares']nie ma to jak udany poczatek dnia:evil_lol: :evil_lol:[/quote]Oj taaa :lol: Moja babcia zawsze powtarzała że początek dni decyduje o tym jaki będzie cały dzień... :-o Ja się chyba położe spać :lol: No ale i tak jest ryzyko że spadnę z łóżka :evil_lol: Quote
maartucha Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [CENTER][CENTER][U][IMG]http://www.madzik.pl/wielkanoc/wielkanoc.gif[/IMG] [IMG]http://republika.pl/blog_tg_400292/660862/tr/kuiken41.gif[/IMG][/U] [/CENTER] [RIGHT][FONT=Book Antiqua][SIZE=4] [/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=LemonChiffon]Wielkanoc pachnie wiosna...[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][COLOR=Orange][SIZE=4]to pora tak radosna,[/SIZE][/COLOR][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=Yellow] pelna pisanek kolorowych[/COLOR] [/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=YellowGreen]i prezentow zajaczkowych.[/COLOR] [/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=SeaGreen]Na stole bazie i cukrowy baranek[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=Olive] i[/COLOR][COLOR=Olive] mnostwo wody w dyngusowy poranek.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=Olive][COLOR=YellowGreen][I]Zyczy:[/I] [B]Martussia i Toficzek[/B][/COLOR] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [LEFT][CENTER][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=Olive][IMG]http://www.madzik.pl/wielkanoc/linia.gif[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [/LEFT] [/CENTER] [/RIGHT] [/CENTER] Quote
:: FiGa :: Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [B]maartucha [/B]witamy w naszych skromnych progach :multi: i dziekujemy za tak znienawidzone przeze mnie życzonka :loveu: :evil_lol: Zabije Was za to kiedyś :mad: Quote
Tina.Sara Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 cześć... nie mam talentu do składania życzeń :eviltong: no ale.. WESOŁEGO I PUCHATEGO KURCZACZKA i ogólnie wszystkiego naj :buzi: Quote
:: FiGa :: Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='Tina.Sara']cześć... nie mam talentu do składania życzeń :eviltong: no ale.. WESOŁEGO I PUCHATEGO KURCZACZKA i ogólnie wszystkiego naj :buzi:[/quote]No i takie życzonka lubię najbardziej :sweetCyb: Bez kaczków i kurów :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name=':: FiGa ::']No i takie życzonka lubię najbardziej :sweetCyb: Bez kaczków i kurów :evil_lol:[/quote] i kiełbas, jajek, zajączków :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Marta_Ares Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 witam ponownie moge Ci zlozyc jeszcze raz zyczenia:evil_lol: :evil_lol: Quote
Carolcia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [IMG]http://www.imagemule.com/uploads/obraz-189LHOK.jpg[/IMG] jakie sliczne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:.No ja tez nie najlepej zaczelam dzien:razz: Quote
maartucha Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name=':: FiGa ::'][B]maartucha [/B]witamy w naszych skromnych progach :multi: i dziekujemy za tak znienawidzone przeze mnie życzonka :loveu: :evil_lol: Zabije Was za to kiedyś :mad:[/quote] :evil_lol::evil_lol: Ledwo zagladnelam a juz krzyczy :P CO za babsko no :mad::mad: POzdrawiam i bede zagladac :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='Tina.Sara']i kiełbas, jajek, zajączków :cool3: :cool3: :cool3:[/quote]babek, koszyczków i pisanek... :mad::angryy::angryy::angryy: [quote name='Marta_Ares']witam ponownie moge Ci zlozyc jeszcze raz zyczenia:evil_lol: :evil_lol:[/quote]:mad: Jeśli wkleisz różowego kłóika to możesz :evil_lol: [quote name='Carolcia'][IMG]http://www.imagemule.com/uploads/obraz-189LHOK.jpg[/IMG] jakie sliczne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:.No ja tez nie najlepej zaczelam dzien:razz:[/quote]Też wyrżnęłaś na schodach? :evil_lol::evil_lol: Dziękuję :loveu: [quote name='maartucha']:evil_lol::evil_lol: Ledwo zagladnelam a juz krzyczy :P CO za babsko no :mad::mad: POzdrawiam i bede zagladac :loveu:[/quote]Rygor musi być! A co :diabloti: Ja was tez za chwilunie znajdę :cool3: Teraz mnie gonią dopieczenie placków :placz::placz: Quote
g_o_n_i_a Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [I]Bry dzien Drogie Panie :kiss_2::Rose: Obie widać powariowałyście - Kropek kuleje, bo wczoraj ganiał za kotem, a sama Pańcia po schodach zjechała. :shake: Oj Wy paskudnice :calus: Żeby to się wiecej nie powtórzyło! :x :placz: Fotki z poprzednich stron cudniaste, nie wiedzialam, ze Figowa ma taką mafię... :cool1: [/I] [I]A kwiatuski śliczne :loveu: [/I] [I][img]http://www.imagemule.com/uploads/obraz-189LHOK.jpg[/img][/I] [I]Trzymajcie się cieplutko :buzi: WESOŁYCH ŚWIĄT! [/I] [I][img]http://images20.fotosik.pl/204/4e4c76c2d8aa152d.jpg[/img][/I] Quote
Dalmatynkaa Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 A ja chce nowe fotki :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Rinuś Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [B][COLOR=RoyalBlue]czeeśśśććć;) albo nie widze albo nie wiem ale nie napisałaś jak czuje się dzisiaj Figowa:)[/COLOR][/B] Quote
olifka Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Mi też dzień najmilej nie minął... :( I o tym co dzisiaj widziałam wolę jak najszybciej zapomnieć :( Ale teraz humorek sie poprawia bo Łajpisia domek znalazła :) Dobrze że z Figusiową łapką już lepiej. I proszę o nowe fotencje :) Quote
:: FiGa :: Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='g_o_n_i_a'][I]Bry dzien Drogie Panie :kiss_2::Rose: Obie widać powariowałyście - Kropek kuleje, bo wczoraj ganiał za kotem, a sama Pańcia po schodach zjechała. :shake: Oj Wy paskudnice :calus: Żeby to się wiecej nie powtórzyło! :x :placz: Fotki z poprzednich stron cudniaste, nie wiedzialam, ze Figowa ma taką mafię... :cool1: [/I] [I]A kwiatuski śliczne :loveu: [/I] [I]Trzymajcie się cieplutko :buzi: WESOŁYCH ŚWIĄT! [/I] [/quote]Witaj muminku :calus: My z Figową to takie ofiary losu jestesmy:loveu:, co poradzisz :hmmmm: Dziękujemy za pochwały :multi: I karteczkę :loveu::loveu: [quote name='Dalmatynkaa']A ja chce nowe fotki :placz: [/quote]:mad: A wiesz co ja chce? Nowy aparat :razz: Jesteś w stanie to życzenie spełnić? :cool3: [quote name='Rinuś'][B][COLOR=RoyalBlue]czeeśśśććć;) albo nie widze albo nie wiem ale nie napisałaś jak czuje się dzisiaj Figowa:)[/COLOR][/B][/quote]Figowa kuleje ale staje na tę łapę wiec nic powaznego sie nie stało :p [quote name='Sznaucerka-Balbina']Mi też dzień najmilej nie minął... :( I o tym co dzisiaj widziałam wolę jak najszybciej zapomnieć :( Ale teraz humorek sie poprawia bo Łajpisia domek znalazła :) Dobrze że z Figusiową łapką już lepiej. I proszę o nowe fotencje :)[/quote]Mi dzień minął... :hmmmm: Od rana robiłam sałatki i piekłam placki, teraz mam chwilkę dla siebie więc oglądam mecza :placz: Żałuję że oglądam mecza :mad::mad: Quote
Recommended Posts