:: FiGa :: Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Vilena napisał(a):A tam... gadasz... dobrze wyglądasz :lol: A ":lol:" na koncu utwierdza mnie w przekonaniu ze mam racje :evil_lol: Wazne ze drugiemu od prawej to nie przeszkadzalo :megagrin: Quote
Vilena Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 :: FiGa :: napisał(a):A ":lol:" na koncu utwierdza mnie w przekonaniu ze mam racje :evil_lol: Wazne ze drugiemu od prawej to nie przeszkadzalo :megagrin: ":lol:" to znaczy, że się mylisz! :p A to chłopak Twój czy coś? :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Vilena napisał(a):":lol:" to znaczy, że się mylisz! :p A to chłopak Twój czy coś? :diabloti: Mi to wygladalo na niepewnosc :evil_lol: Ale dobrze, nie bede sie spierac o glupia emotke. I tak wiem swoje :evil_lol: Jeszcze nie :diabloti: :roflt: Quote
WeronikaM Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 :: FiGa :: napisał(a):: I doopa mnie boli :placz: no na początku trochę boli :lol: i kolana tez czasem :D ale szczęście niesamowite jak już umiesz cały stok 4km przejechać bez upadku :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Jestem spaczona :lol: Ale bede dobra dziewczynka i dam wam Figusie :lol: I jej nosek, bo wczedniej byl Marcelowy :lol: Quote
WeronikaM Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 http://img830.imageshack.us/img830/443/dsc5546.jpg :loveu: ślicznota, uwielbiam ten wzorek rogza :lol: Quote
:: FiGa :: Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 [quote name='WeronikaM']http://img830.imageshack.us/img830/443/dsc5546.jpg :loveu: ślicznota, uwielbiam ten wzorek rogza :lol: Sliczona taka ma mine na slowa "Krowa zejdz z lozka" :evil_lol: Tez mam sentyment do tego wzorka :loveu: Quote
WeronikaM Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Sliczona taka ma mine na slowa "Krowa zejdz z lozka" :evil_lol: Tez mam sentyment do tego wzorka :loveu: ja dziś na allegro kupilam fajny red dingo taniutko :loveu: Quote
agrazka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 zła pani, pieska wygania, a on taki niewinny i biedny :) Quote
baster i lusi Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 WSZYSTKIM CIOTECZKOM ZA ICH SERCE DLA PSIAKÓW. Kobieta - to piękny kwiat, to niedocenione zioło, które zajmuje cały świat, o którym się mówi wokoło. Mówi - nie znając istoty ciała, mówi - nie znając doliny duszy. Kobieta - to nie tylko kwiat, to kamień, co z czasem się kruszy Quote
Vilena Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name=':: FiGa ::']Jeszcze nie :diabloti: :roflt: Wyczuwam podstęp :megagrin: :megagrin: :megagrin: http://img830.imageshack.us/img830/443/dsc5546.jpg Super to zdjęcie! Kochana Figula, miziaczki od cioci Paulinki :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 [quote name='WeronikaM']ja dziś na allegro kupilam fajny red dingo taniutko :loveu:Pokazesz jak juz do was przysla :cool3: [quote name='agrazka']zła pani, pieska wygania, a on taki niewinny i biedny :)Ten niewinny i biedny piesek zaczal rozkladac poduszki na sofie na czesci pierwsze.... dlatego pancia powiedziala "Krowa zostaw i zejdz".... metamorfoza w jednej chwili :lol: [quote name='baster i lusi']WSZYSTKIM CIOTECZKOM ZA ICH SERCE DLA PSIAKÓW. Kobieta - to piękny kwiat, to niedocenione zioło, które zajmuje cały świat, o którym się mówi wokoło. Mówi - nie znając istoty ciała, mówi - nie znając doliny duszy. Kobieta - to nie tylko kwiat, to kamień, co z czasem się kruszy Dziekuje pieknie :loveu: [quote name='Vilena']Wyczuwam podstęp :megagrin: :megagrin: :megagrin: http://img830.imageshack.us/img830/443/dsc5546.jpg Super to zdjęcie! Kochana Figula, miziaczki od cioci Paulinki :loveu: To ja jestem ofiara podstepu, nie odwrotnie :placz: ALe... Nie narzekam :grins: I buziaczki od Figuli :calus: :calus: Quote
Vilena Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name=':: FiGa ::']I buziaczki od Figuli :calus: :calus:[/QUOTE] Dziękuję :multi: Quote
WeronikaM Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='figa']Pokazesz jak juz do was przysla :cool3:[/QUOTE] pewnie :kiss_2: Quote
nicnasile Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name=':: FiGa ::']Mi to wygladalo na niepewnosc :evil_lol: Ale dobrze, nie bede sie spierac o glupia emotke. I tak wiem swoje :evil_lol: Jeszcze nie :diabloti: :roflt:[/QUOTE] :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: skądś to znam ;-) Quote
:: FiGa :: Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [quote name='WeronikaM']pewnie :kiss_2:[/QUOTE]Wiec wielkie oczekiwanie :multi: [quote name='nicnasile']:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: skądś to znam ;-)[/QUOTE]Hmmmm :diabloti: "Skads to znam" odnosi sie do emotki czy do "jeszcze nie"? :evil_lol: BO teraz jest "juz chyba taaak" :evil_lol: Quote
sunshine Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Figa full relax...to ona jednak umie być spokojna:P Quote
nicnasile Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 to "jeszcze nie" znam ;-) jak idzie nie jedzenie slodyczy?? ja od niedzieli nie jem, jest dobrze :-) Quote
:: FiGa :: Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [quote name='Chantell']Fiiigusia :loveU:[/QUOTE]Hej hej Chantell :) [quote name='sunshine']Figa full relax...to ona jednak umie być spokojna:P[/QUOTE]Ostanio tylko to potrafi :diabloti: [quote name='nicnasile']to "jeszcze nie" znam ;-) jak idzie nie jedzenie slodyczy?? ja od niedzieli nie jem, jest dobrze :-)[/QUOTE] Jestem ssssssspaczoooona :evil_lol: CHodze i usmiecham sie do ludzi.... taka glupota, a jednak... :evil_lol: Dzis mam 6 dzien i nie jest tak zle ;) Przylaczasz sie do mnie? :cool3: Quote
nicnasile Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 to usmiechanie sie tez skads znam ;-) jeszcze lepsze jest smianie sie do...telefonu :-) zawsze sie ze mnie smieja znajomi, jak dostane smsa i mam banana na twarzy :-) tzn ja slodyczy nie jem bo wielki post, ale postanowilam juz od niedzieli nie jesc, tym sposobem mam juz 4 dzien bez, dobrze mi idzie. to takie swego rodzaju sprawdzenie siebie :-) przy okazji da sie schudnac, tak tak, przed swietami Bożego Narodzenia udało mi się to, choć po prostu zrezygnowłam tylko ze slodyczy, tylko i az! :-) Quote
:: FiGa :: Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [quote name='nicnasile']to usmiechanie sie tez skads znam ;-) jeszcze lepsze jest smianie sie do...telefonu :-) zawsze sie ze mnie smieja znajomi, jak dostane smsa i mam banana na twarzy :-) tzn ja slodyczy nie jem bo wielki post, ale postanowilam juz od niedzieli nie jesc, tym sposobem mam juz 4 dzien bez, dobrze mi idzie. to takie swego rodzaju sprawdzenie siebie :-) przy okazji da sie schudnac, tak tak, przed swietami Bożego Narodzenia udało mi się to, choć po prostu zrezygnowłam tylko ze slodyczy, tylko i az! :-)[/QUOTE] Taaaa.... U mnie do tego jeszcze czerwone policzki :evil_lol: I chichot :megagrin: Ja odkad nie jem slodyczy zaczelam jesc wiecej innych rzeczy. Wiec nie wiem czy schudne. Raczej nie ;) Z reszta po tej ostatniej zalamce chcialam przytyc i mi sie udalo :) Quote
Luzia Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name=':: FiGa ::'] Luzia, Ty kotku dobrze wiesz co u nas ^^ Tak? :crazyeye: O kurcze sory nie wiedziałam :diabloti: Jaki szaliczek :razz: http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/188849_1697375192996_1196367927_31547789_6019396_n.jpg [quote name=':: FiGa ::'] Wygladam jak burak jak jestem nie pomalowana ale w doopie mam :evil_lol: I doopa mnie boli :placz: Daj pomasuję :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='Luzia']Tak? :crazyeye: O kurcze sory nie wiedziałam :diabloti: Jaki szaliczek :razz: http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/188849_1697375192996_1196367927_31547789_6019396_n.jpg Daj pomasuję :loveu::diabloti: Bez niego z domu nie wychodze :loveu: To nastepny szaliczek, poprzedni odszedl na emeryture :lol: Tu tez sie nie kryjemy? :evil_lol: Dobsz, chodz, pomasuj :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts