Czekoladowa Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 daria 1990,a kiedy wystawiasz??Którego dnia?? Jakbyś potrzebowała pomocy to ja wystawiam mojego yorka 4 grudnia i zawsze mogłabym zwrócić uwagę na błędy.Chyba,że masz jakieś doświadczenie w wystawach i nie potrzebujesz porad ;] Quote
daria1990 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 wystawiam w niedzielę, 5 grudnia moja niunia ma jakie 75 cm w kłebie a ja wzrostu mam 1,5 m;) doświadczenia zero, jedynie oczytana jestem, fakt, że sunie szkolę od małego, ale to jeszcze z nią rożnie bywa:) stać generalnie ładnie mi stoi, ale boję się, że jak np sędzia podejdzie bedzie chciała się pieścić:D no, żeby wiedzieć co jeszcze trzeba popracować to muszę ten debiut zaliczyć:) planuję więcej wystaw:) ale dziękuję za chęci:) pewnie specjalista błędów sporo by u nas znalazł:) a skąd jesteś? Quote
Czekoladowa Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Ja jestem z Poznania,ale mam rodzinę koło Legnicy i tam się przenocuje. Jak chcesz to pytaj się o wszystko ;) Na jakich planujesz być wystawach?? Quote
daria1990 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 nie wiem jeszcze na razie jeszcze nie mam prawka i raczej na bliskich mnie myślę o głogowie jeszcze , na pewno jelenia, moj odzdział;) generalnie najgorsze jest to, że po prostu nie mam z kim ćwiczyć, wiadomo, żę pies do domowników inaczej:) to samo z ząbkami, nie ugryzie ale nieraz łeb chce odwrócić:) młoda jeszce rok ma, ale charakterna. Quote
Czekoladowa Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Ta w Głogowie to jest międzynarodowa.Ja może będę.Ja biorę wszystkie wystawy w okolicy śląska,wrocławia i poznań.Jakbyś chciała mogłabym Ci wystawić psa w Głogowie za darmo.Tylko byśmy musiały się umówić,żebym mogła poćwiczyć. Quote
daria1990 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 a zajmujesz się handlingiem? jesli sobie nie będę radzić to chętnie:) no chyba, żę mi się tak spodoba :D Ups, trochu tu offujemy :) Quote
Czekoladowa Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Tak,ale to raczej moja pasja,hobby:].Wielkość nie ma znaczenia.Lubię duże pieski i małe.Wystawiasz tylko jednego psa???Bo widzę,że masz więcej. Quote
daria1990 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 mam tylko tę z rodowodem:( moje berny są bez papierów, kiedys uległam przekonaniu durnemu, że to tylko papierek:/ masz może stronkę? Lubie oglądac wystawoe foty;) Quote
Czekoladowa Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Nie ma co się przejmować,bez też są śliczne.Czyli to twoja pierwsza wystawa?? Quote
daria1990 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 tak:) Czekoladowa:) masz może gg? bo nas moderatorzy zaraz jeszcze pogonią( choc tu na dogo i tak bałaganik) Quote
betka-sp Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 no..za chwile powinny byc listy wystawców...dzwoniłam wczoraj i juz konczyli ;) daria1990...jak maz dozka to będziesz gdzieś koło nas wystawiać ;) Quote
daria1990 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 mam anatoliana. jest na A w drugiej grupie, więc pewnie piewsze będziemy;) Quote
daria1990 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Betka-sp mogłabyś mi przesłać liste z 2 grupy jak będzie? na maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] ewentualnie tu wstawić? bo mi pliki tekstowe nie otwierają się z neta:/ Quote
Darianna Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 to zacieram łapki... dajcie znać jak zobaczycie że już jest stawka :D Quote
betka-sp Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='daria1990']Betka-sp mogłabyś mi przesłać liste z 2 grupy jak będzie? na maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] ewentualnie tu wstawić? bo mi pliki tekstowe nie otwierają się z neta:/[/QUOTE] OKi ;) sama czatujewięc jak tylko będzie stawka to wkleję;) ja sie tylko modlę, zeby do tej pory snieg nie zasypał dróg....bo jazda na NR jest masakryczna....trzeba przez Kłodzko wtedy jechac żeby po tych skarpach gdzieś sie nie stoczyć...:shake: Quote
daria1990 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Dzięki, nie strasz kochana:/ tym śniegiem:( bo ja i tam musze sobie transport jeszcze znaleść, bo tato zrobił niespodziankę wziąl urlop i zarezerwował hotel w Turcji i rodzice jadą:/ więc jeszcze szukam Quote
betka-sp Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='daria1990']Dzięki, nie strasz kochana:/ tym śniegiem:( bo ja i tam musze sobie transport jeszcze znaleść, bo tato zrobił niespodziankę wziąl urlop i zarezerwował hotel w Turcji i rodzice jadą:/ więc jeszcze szukam[/QUOTE] niestety..nie po drodzę mam bo bym cie zabrała;) a z ta droga to serio....ci co jeżdzili juz na NR wiedzą, że przez Wałbrzych tam sie nawet latem fatalnie jedzie....ciągłe serpentyny....mało hamulców nie spalilismy jak zjezdzaliśmy w góry ;) więc po sliskim i nie daj boze sniegu w wogóle tej trasy nie widzę ..... Quote
daria1990 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 juz dali info dla wystawców, pewnie zarazlista będzie. no ja właśnie będę od strony jeleniej góry jechać, tak jakby od niemiec:/ Quote
dorota07 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='betka-sp']niestety..nie po drodzę mam bo bym cie zabrała;) a z ta droga to serio....ci co jeżdzili juz na NR wiedzą, że przez Wałbrzych tam sie nawet latem fatalnie jedzie....ciągłe serpentyny....mało hamulców nie spalilismy jak zjezdzaliśmy w góry ;) więc po sliskim i nie daj boze sniegu w wogóle tej trasy nie widzę .....[/QUOTE] wystawcy z okolic Wrocławia to tylko polecam trasę na Kłodzko...jest dogodna obwodnica więc do centrum nie wjeżdża się a to 15-20 minut drogi od Kłodzka ...nawet przy śnieżnej pogodzie droga jest do przejechania (nie ma serpentyn ) Quote
Alusia Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 A jak wygląda to czasowo - opcja Wrocław-Kłodzkoa-Słupiec ? W sensie ile tam tak mniej-więcej jedzie pociąg ? I może ktoś ma jakieś fajne godziny odjazdu tego pociągu z PKP Głównego bo na PKP mają mega bajzel i nie wszystkie podane przez nich pociągi jeżdżą... (Ach ta nasza cuuudna kolej) Quote
daria1990 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 ciesz się, że wogle masz połączenie:) ode mnie z lubania jedzie jeden, którym bym na sedziowanie nie zdążyła:) na szczeście udało mi się załatwić transport:) Quote
dexterka Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Z tego co pamietam to pociag z wroclawia do klodzka jedzie jakies 1,5h a pks z klodzka do slupca ok 20-30min:) godzin polaczen niestety nie znam Quote
Agonia Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 SZUKAM TRANSPORTU NA 4.11 (SOBOTA) Krk/Katowice 1 osoba + srednia suka oczywiscie dokladam sie do kosztow przejazdu itp PILNE!!!!!! Quote
daria1990 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 jeju kiedy wreście liste wystawców dadzą:( jajko znoszę:) Quote
Recommended Posts