Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

z tego co wiem to tak :roll: Ale musiała bym sprawdzić.....:roll:

Zawsze mam problemy z tym kto jakie psiaki ogłasza :oops: Musze sobie to uporządkować.....

Posted

A dużo osób przychodzi do was do schroniska zaadoptować psiaka czy raczej większość domków musicie szukać same?

Jeżeli przychodzą odpowiedzialni ludzie to może warto by było przedstawić Pakusia jakieś rodzince??
Powiedzieć że jest prawie wyszkolony i już 4 lata czeka na dom...:roll:

Posted

[quote name='Mysia_']z tego co wiem to tak :roll: Ale musiała bym sprawdzić.....:roll:

Zawsze mam problemy z tym kto jakie psiaki ogłasza :oops: Musze sobie to uporządkować.....[/quote]
Mysia zapamietaj złotą zasade "Jak ciocia Pianka wystawia psy na allegro to sa one tam póki domu nie znajda. Pianka nie zapomina o swoich podpiecznych":diabloti:

Posted

[quote name='Pianka']Mysia zapamietaj złotą zasade "Jak ciocia Pianka wystawia psy na allegro to sa one tam póki domu nie znajda. Pianka nie zapomina o swoich podpiecznych":diabloti:[/quote]

coś tak czułam :evil_lol:

Posted

[quote name='magdyska25']Bo dogomaniacy są zapsieni po same uszy ;)
Czy Pakuś ma może allegro??[/quote]
Oj nie tylko zapsieni, ale też zakoceni. Na mojej kanapie dla mnie już nie ma miejsca. :cool3: Pako doczeka się swojego domku. Bardzo ładny piesek!

Posted

ja się za normalna nie uważam :diabloti:

Tak w ogóle bez jaj..... Ale teraz w ta sobote chyba ma być w końcu ten egzamin... Ja już zdurniałam i nic nie wiem :shake:

Posted

Jak egzamin????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Przeciez miala byc jeszcze jedna lekcja....podsumowanie....mieli nam powiedziec jak to bedzie wygladac!!Nie....ej no....bo mnie ostatnio nie bylo jak byłam chora i nie wiem co było ostatnio i jak ja na ten egzamin przyjde jak taki debil:(Mamusiu..pokazesz mi w piatek w schronisku co było na tych ostatnich zajeciach?przy okazji troche pocwiczymy;)