Jump to content
Dogomania

Czarny Wyzeł Magnum- za niedlugi czas stuknie rok/wreszcie w swoim domu:)

Recommended Posts

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety tak się złożyło, że ja dysponowałam czasem tylko do poludnia....pan po południu...wekend w zaden sposób nie mogę:shake:...więc zostaje nam kontakt w przyszłym tyg.

postaram się załatwić to tak aby było dobrze.....
jakbyco to się panu przypomnę;)

Posted

[quote name='tanitka']żeby się nie rozmyślił, bardzo proszę...[/QUOTE]

się nie rozmyśłił.....:razz: pan się właśnie przypomniał ....że nadal bardzo chce, w piątek się spotkamy w hoteliku choć państwo by już bez oglądania chcieli....ale musimy mieć spokojnie czas na wizytę adopcyjną a to dopiero w wekend niestety....

Posted

[quote name='dominikabankert']jedź do domu Maguś i bądź kochany, ja tylko na marginesie powiem do Ciebie Kanna ze Neska znalazła domek i mieszka we Wrocławiu:loveu:[/QUOTE]

gratulacje:cool3:

Posted

niestety dalej nam się przeciąga.....

spotkania nie było......sama nie wiem co o tym sądzić....

pan poprosił o przełożenie ze względów zawodowych.....

Posted

ja sadze ze jakby nie chciał zeby doszło do tego spotkania to by się nie odzywał także nie traćmy nadziei.Co do Hesi to mysłałam ze to bedzie kwestia kilku tygodni jak mała znajdzie dom, bo przecież szczeniory ,,szybko" się adoptuja a tu nic:(

Posted

dzięki za pocieszenie drogie ciotki...:-(

co do Hesi to już zupełnie nie rozumiem....szczeniaki zawsze są w centrum zainteresowania a Heśka nie...a ten cudaczek naprawdę zasługuje na dobry , ciepły domek....

Posted

jeśli chodzi o Hesię, to nie kwestia ilości zainteresowanych, ale kwestia jakości. PO nia tez zadzowni ten jeden wymarzony dom.
Magnum i Hesia znajda domy, znajdą te najlepsze!!!

Posted

sprawa wygląda tak..dom chętny , zaproponowałam ,ze mogę w takim razie z Magnusem zrobic wycieczkę do państwa...jak będzie oki to Magi zostanie jak nie to zwiewamy do wieliczki back....

i tu mamy znowu problem tym razem niestety z mojej strony, bo żeby całą rodzinkę zastać musiałabym być u państwa o 17..zważywszy że nie bardzo ma kto ze mną pojechać a nie znam tych okolic zupełnie, jeżdżenia po nocy się trochę boję....
troszkę daleko to dla mnie jak na wieczór...
dla mnie to prawie 200 km w obie strony ....koszt też cholerny...:oops:

nie bardzo wiem jak to rozwiązać