dominikabankert Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Ati bardzo dziekuje za wiadomość, boże czy zawsze trzeba mieć ze wszystkim pod góre:angryy: ale mam nadzieje ze pan sie nie rozmysli....takze kciuków nie puszczam Quote
Ati Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 ja mysle , ze jak bedzie chcial, to nie odpusci, tylko sie umowi po raz kolejny Quote
kanna Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 niestety tak się złożyło, że ja dysponowałam czasem tylko do poludnia....pan po południu...wekend w zaden sposób nie mogę:shake:...więc zostaje nam kontakt w przyszłym tyg. postaram się załatwić to tak aby było dobrze..... jakbyco to się panu przypomnę;) Quote
dominikabankert Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 ja bede pana molestować na odległość:evil_lol: Quote
kanna Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 [quote name='dominikabankert']ja bede pana molestować na odległość:evil_lol:[/QUOTE] wiedziałam , ze na Ciebie mogę liczyć :diabloti: Quote
tanitka Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 żeby się nie rozmyślił, bardzo proszę... Quote
kanna Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 [quote name='tanitka']żeby się nie rozmyślił, bardzo proszę...[/QUOTE] się nie rozmyśłił.....:razz: pan się właśnie przypomniał ....że nadal bardzo chce, w piątek się spotkamy w hoteliku choć państwo by już bez oglądania chcieli....ale musimy mieć spokojnie czas na wizytę adopcyjną a to dopiero w wekend niestety.... Quote
Ati Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Magnumik, trzymam kciuki , za twoje przyszle zycie Quote
dominikabankert Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 w tym małopolskim to sami dobrzy ludzie mieszkaja ........[quote name='Ati']Magnumik, trzymam kciuki , za twoje przyszle zycie[/QUOTE] Quote
dominikabankert Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 jedź do domu Maguś i bądź kochany, ja tylko na marginesie powiem do Ciebie Kanna ze Neska znalazła domek i mieszka we Wrocławiu:loveu: Quote
kanna Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 [quote name='dominikabankert']jedź do domu Maguś i bądź kochany, ja tylko na marginesie powiem do Ciebie Kanna ze Neska znalazła domek i mieszka we Wrocławiu:loveu:[/QUOTE] gratulacje:cool3: Quote
dominikabankert Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 dzis piątek...dla Magiego wielki dzień...oby sobie towarzystwo przypadło do gustu..... Quote
kanna Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 niestety dalej nam się przeciąga..... spotkania nie było......sama nie wiem co o tym sądzić.... pan poprosił o przełożenie ze względów zawodowych..... Quote
tanitka Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 szkoda bardzo, ale może rzeczywiście to tylko kwestia czasu? Quote
kanna Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 też mam taką nadzieję, pan jest osobą , która pracuje na " dyżurach" i dlatego tak bardzo ma ograniczony czas i zastępstwa.... Quote
dominikabankert Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 ja sadze ze jakby nie chciał zeby doszło do tego spotkania to by się nie odzywał także nie traćmy nadziei.Co do Hesi to mysłałam ze to bedzie kwestia kilku tygodni jak mała znajdzie dom, bo przecież szczeniory ,,szybko" się adoptuja a tu nic:( Quote
kanna Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 dzięki za pocieszenie drogie ciotki...:-( co do Hesi to już zupełnie nie rozumiem....szczeniaki zawsze są w centrum zainteresowania a Heśka nie...a ten cudaczek naprawdę zasługuje na dobry , ciepły domek.... Quote
tanitka Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 jeśli chodzi o Hesię, to nie kwestia ilości zainteresowanych, ale kwestia jakości. PO nia tez zadzowni ten jeden wymarzony dom. Magnum i Hesia znajda domy, znajdą te najlepsze!!! Quote
Ati Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 cos tam slychac o kolejnym spotkaniu z Panem zainteresowanym Magnumikiem? Quote
kanna Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 sprawa wygląda tak..dom chętny , zaproponowałam ,ze mogę w takim razie z Magnusem zrobic wycieczkę do państwa...jak będzie oki to Magi zostanie jak nie to zwiewamy do wieliczki back.... i tu mamy znowu problem tym razem niestety z mojej strony, bo żeby całą rodzinkę zastać musiałabym być u państwa o 17..zważywszy że nie bardzo ma kto ze mną pojechać a nie znam tych okolic zupełnie, jeżdżenia po nocy się trochę boję.... troszkę daleko to dla mnie jak na wieczór... dla mnie to prawie 200 km w obie strony ....koszt też cholerny...:oops: nie bardzo wiem jak to rozwiązać Quote
tanitka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 może ktoś znalazłby się chetny , zeby pojechać z Tobą ? na paliwo jakoś wspomożemy ;) Quote
Recommended Posts