Jump to content
Dogomania

Czarny Wyzeł Magnum- za niedlugi czas stuknie rok/wreszcie w swoim domu:)

Recommended Posts

Posted

i znowu mnie przeciągnął po sniegu.....:diabloti:

zaszła w nim pewna zmiana...ma chłopak dylemat....kiedyś jak wyłaził z boksu to w oczach miał szał...biegać ...biegać ....biegać..
teraz jak ten osiolek to biegać to miziać....i tak lata we w te i z powrotem...a jak te 35 kg się w galopie przytuli to:huh:

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dominikabankert']to fajnie ze ,,zafonisz", jakie fajne wyrażenie.Dzis w końcu zostało mi wytłumaczone ze Tż to nie znaczy twoj mąż tylko towarzysz życia:evil_lol:[/QUOTE]

i w dodatku może się kojarzyć zarówno z człekiem i psem:diabloti:

Posted

całkiem dobrze.......no i mamy kolejną zmianę....moagnum zamienił się w chodzącą baryłkę:evil_lol:......przez gotowane jedzonko tyje....a w mrozy psy w boksach dostają tłuste, ciepłe i mięsne zarełko.....w dodatku zeby mu się nie nudziło ma do obgdyzania wielkie wołowe kości....

i kto nam pokocha grubasa:-o.....

Posted

Magnum ty uciekaj do jakiegoś domku bo ta pogoda nieznośna jest.Może w tym domku bedzie akwarium to bedziesz miał co robić:evil_lol:, tylko biedne rybki znerwicowane przez ciebie bedą.A glonojad głodny bo do szyby sie nie przyczepi z obawy przed twoim nochalem:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

jeszcze jedna wyzelka 5 miesieczna Dziunka [URL="http://www.dogomania.pl/threads/199995-M%C5%82odziutka-wy%C5%BCe%C5%82ka-szuka-domu%21%21%21?p=16089031#post16089031"]http://www.dogomania.pl/threads/199995-M%C5%82odziutka-wy%C5%BCe%C5%82ka-szuka-domu%21%21%21?p=16089031#post16089031[/URL] potrzebuje pomocy

Posted

[quote name='dominikabankert']nie umiem wytrzymac bez tego wątku.....Czarnulku może juz ktos się zastanawia czy dać ci domek nie trać nadziei........[/QUOTE]

on się miewa znakomicie....ja dziś utonęłam w błocie....zrobił dziś ze mnie shreka podczas kąpieli błotnej......już nie tylko reaguje na imię ale na... łobuzie, rozbójniku, małpo zielona i ....ożesztywmordęjeża......

za każdym razem przybiega jak na rozkaz.....

a wolontariuszki w hotelu przezwały do ...."lambada"....bo zanim pójdzie na spacer to tańczy na tylnych łapach w boksie i jak to agamika trafnie stwierdziła w..."wyginam smiało ciało":evil_lol:

Posted

wczoraj wieczorem było mi smutno..nikt nie zadzwonił o Magnusa....niemądrzy ludzie myślałam....ale dziś z samego rana zadzwonił pan....jutro o godz. 10.30 jesteśmy umówieni w hoteliku na pierwsze spotkanie .....

wszystkie kciuki w pogotowiu:mad:

domek z ogródkiem pod krk. ,domek po zmarłym psiaku....