Jump to content
Dogomania

Czarny Wyzeł Magnum- za niedlugi czas stuknie rok/wreszcie w swoim domu:)

Recommended Posts

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dominikabankert']w srode przeleje 100zł wiecej nie dam rady:( jeny niech magi i hesia się w końcu ruszą i nie chce zapeszać ale szykuje mi sie DS dla tej suni z Piły....Pani domu zakochana w małej potrzebna zgoda pana domu i jade po mała....[/QUOTE]
mocno trzymam kciuki.......

Posted

sprawa wygląda tak..jak nie ma reklam to wstawiają nasze psy......
przed świętami cud ,żeby zdobyć miejsce w gazecie....kolejka stoi.....

mam wielką nadzieję, ze zaraz po świętach najpierw magnus a zaraz po nim Heśka będą miały swoje 5 min.....

Posted

[quote name='dominikabankert']Wpłaciłam dzis 130zł dla Magusia na konto Kanny i Tobie Ati 20zł[/QUOTE]

jutro powiem Magnusowi, jaki ma zajefajny fan-klub:loveu:....się chlopak ucieszy...

Dominiko dzwoniła pani od mańka-Atosa....chyba lekko powariowali na jego punkcie....
z psiakiem nie rozstają się ani na chwilę, przez godzinę musiałam słuchać ochów i achów....a przecież to tylko " zwykły wyżeł":evil_lol:

Posted

[quote name='dominikabankert']Kanna już Ci mówiłam że jesteś wyżłowym aniołkiem.Niech chłopak ma wspaniały dom po tych wszystkich latach sterczenia na łańcuchu przy połamanej budzie i rzucania mu samych g....do jedzenia.Ciesze sie bardzo!!!!![/QUOTE]
Domikiko dobrze , że mnie nie znasz bo ja dużo więcej mam wspólnego z czarownicą:evil_lol:

Posted

dziś w nocy buło znowu -20....byłam dziś u magmiego zobaczyć jak biedaczysko żyje....

no i co zobaczyłam ...chłopak w takie mrozy zamiast w budzie śpi...na budzie...gorąco mu mu cholera w kubraczku czy co?....

zmartwienie....bo w budzie bezpieczniej przy takich temp. ...
z samego rana psy , które są na zewnątrz dostają ciepłe gotowane jedzonko....
był spacerek, bieganko po zaspach......

tęskni nam chłopak za człowiekiem.....:-(

Posted

:(:(:(:( ja już nie wiem co z tymi ludźmi.Cholera ja mam takie duże osiedle a tylko ja mam wyżła i jedni obok maja jamnika.I na tym koniec.Juz sto razy pytalam czy nie chcieliby wziasc jakiegos psa to tylko słysze: chyba zartujesz takiego duzego jak wy macie to nie to za duzo roboty , trzeba z nim chodzić...

Posted

nie ktoś tylko ja...mam jego siostrzyczkę w domu.....ale chłopak butny i startuje do samców.....

lata to to lata i nagle bęc w Ciebie ...ty leżysz w sniegu i zastanawiasz co się stało...a to tylko Magnumik się do ciebie przytula:loveu:

Posted

tatiano, widziałaś może fotkę, bandy psów na kanapie, którą onegdaj zamieściła Ati?...

3 suczki i 3 psy....sześć dziatek w komplecie....

kolejny grozi mi rozwodem:evil_lol:

Posted

[quote name='dominikabankert']Wow 6 psów....jestem pod wrażeniem Aniu! ja też chce tyle psiaków i męża:evil_lol:[/QUOTE]

upór kochana, tylko upór i konsekwencja...... kochaj mnie z nimi albo wcale.....:diabloti:

Posted

[QUOTE]tatiano, widziałaś może fotkę, bandy psów na kanapie, którą onegdaj zamieściła Ati?...

3 suczki i 3 psy....[/QUOTE]
a no jasna sprawa, jak mogłam zapomnieć tę piękną kanapę z całą zawartością zasiadających rezydentów!!!