Ati Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 [URL]http://allegro.pl/magnum-wyzel-mix-adopcja-pies-i1366119635.html[/URL] Quote
Ati Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 zbliza sie polowa miesiaca, trzeba sie ostro zabierac za zbieranie kasy na magnumowy hotel, kiesa pusta Quote
dominikabankert Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 w srode przeleje 100zł wiecej nie dam rady:( jeny niech magi i hesia się w końcu ruszą i nie chce zapeszać ale szykuje mi sie DS dla tej suni z Piły....Pani domu zakochana w małej potrzebna zgoda pana domu i jade po mała.... Quote
kanna Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 [quote name='dominikabankert']w srode przeleje 100zł wiecej nie dam rady:( jeny niech magi i hesia się w końcu ruszą i nie chce zapeszać ale szykuje mi sie DS dla tej suni z Piły....Pani domu zakochana w małej potrzebna zgoda pana domu i jade po mała....[/QUOTE] mocno trzymam kciuki....... Quote
kanna Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 mocz w normie....od 2 dni troszkę mniej już siusia...ale mamy oko na niego..... Quote
Ati Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 sa jakies szanse dla Magnuma i Hesi na ogloszenia w gazetach krakowskich? Quote
kanna Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 sprawa wygląda tak..jak nie ma reklam to wstawiają nasze psy...... przed świętami cud ,żeby zdobyć miejsce w gazecie....kolejka stoi..... mam wielką nadzieję, ze zaraz po świętach najpierw magnus a zaraz po nim Heśka będą miały swoje 5 min..... Quote
dominikabankert Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Wpłaciłam dzis 130zł dla Magusia na konto Kanny i Tobie Ati 20zł Quote
kanna Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 [quote name='dominikabankert']Wpłaciłam dzis 130zł dla Magusia na konto Kanny i Tobie Ati 20zł[/QUOTE] jutro powiem Magnusowi, jaki ma zajefajny fan-klub:loveu:....się chlopak ucieszy... Dominiko dzwoniła pani od mańka-Atosa....chyba lekko powariowali na jego punkcie.... z psiakiem nie rozstają się ani na chwilę, przez godzinę musiałam słuchać ochów i achów....a przecież to tylko " zwykły wyżeł":evil_lol: Quote
dominikabankert Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Kanna już Ci mówiłam że jesteś wyżłowym aniołkiem.Niech chłopak ma wspaniały dom po tych wszystkich latach sterczenia na łańcuchu przy połamanej budzie i rzucania mu samych g....do jedzenia.Ciesze sie bardzo!!!!! Quote
kanna Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 [quote name='dominikabankert']Kanna już Ci mówiłam że jesteś wyżłowym aniołkiem.Niech chłopak ma wspaniały dom po tych wszystkich latach sterczenia na łańcuchu przy połamanej budzie i rzucania mu samych g....do jedzenia.Ciesze sie bardzo!!!!![/QUOTE] Domikiko dobrze , że mnie nie znasz bo ja dużo więcej mam wspólnego z czarownicą:evil_lol: Quote
kanna Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 dziś w nocy buło znowu -20....byłam dziś u magmiego zobaczyć jak biedaczysko żyje.... no i co zobaczyłam ...chłopak w takie mrozy zamiast w budzie śpi...na budzie...gorąco mu mu cholera w kubraczku czy co?.... zmartwienie....bo w budzie bezpieczniej przy takich temp. ... z samego rana psy , które są na zewnątrz dostają ciepłe gotowane jedzonko.... był spacerek, bieganko po zaspach...... tęskni nam chłopak za człowiekiem.....:-( Quote
dominikabankert Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 :(:(:(:( ja już nie wiem co z tymi ludźmi.Cholera ja mam takie duże osiedle a tylko ja mam wyżła i jedni obok maja jamnika.I na tym koniec.Juz sto razy pytalam czy nie chcieliby wziasc jakiegos psa to tylko słysze: chyba zartujesz takiego duzego jak wy macie to nie to za duzo roboty , trzeba z nim chodzić... Quote
tanitka Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 niedość, ze leniwi to jeszcze bez serca :( dzięki Bogu nie wszyscy są tacy. Magnuma też ktoś pokocha! Quote
kanna Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 nie ktoś tylko ja...mam jego siostrzyczkę w domu.....ale chłopak butny i startuje do samców..... lata to to lata i nagle bęc w Ciebie ...ty leżysz w sniegu i zastanawiasz co się stało...a to tylko Magnumik się do ciebie przytula:loveu: Quote
tanitka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 skoro nie masz samca, ale dziewczynę, to Magnumik nie zmieści się pod Twój daszek? :) Quote
kanna Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 tatiano, widziałaś może fotkę, bandy psów na kanapie, którą onegdaj zamieściła Ati?... 3 suczki i 3 psy....sześć dziatek w komplecie.... kolejny grozi mi rozwodem:evil_lol: Quote
dominikabankert Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Wow 6 psów....jestem pod wrażeniem Aniu! ja też chce tyle psiaków i męża:evil_lol: Quote
kanna Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [quote name='dominikabankert']Wow 6 psów....jestem pod wrażeniem Aniu! ja też chce tyle psiaków i męża:evil_lol:[/QUOTE] upór kochana, tylko upór i konsekwencja...... kochaj mnie z nimi albo wcale.....:diabloti: Quote
dominikabankert Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 teraz to już wiem ze jestes czarownica a raczej taka wiedzma (biedny mąż):evil_lol:[quote name='kanna']upór kochana, tylko upór i konsekwencja...... kochaj mnie z nimi albo wcale.....:diabloti:[/QUOTE] Quote
kanna Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 ale wiedźma to komplement drogie panie.... słowo wiedźma znaczy tyle...to ta " która wie".... zmaczy się mądra nieprzeciętnie:evil_lol: Quote
dominikabankert Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 a z ciekawości można wiedziec bo juz dawno chcialam sie Ciebie spytać jakie pieski oprocz Diunki posiadasz? bo tylko ja widziałam.... Quote
tanitka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [QUOTE]tatiano, widziałaś może fotkę, bandy psów na kanapie, którą onegdaj zamieściła Ati?... 3 suczki i 3 psy....[/QUOTE] a no jasna sprawa, jak mogłam zapomnieć tę piękną kanapę z całą zawartością zasiadających rezydentów!!! Quote
Ati Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 [IMG]http://photoobox.com/images/1oszpi94r0leavkwf4cx.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts