Jump to content
Dogomania

Czarny Wyzeł Magnum- za niedlugi czas stuknie rok/wreszcie w swoim domu:)

Recommended Posts

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dominikabankert']:oops:jeny miało być pocieszam a nie ciesze . Jaka ja dziś roztargniona jestem.Pocieszam Cie Kanna.Pieski będa zdrowe i zawsze będa krok bliżej do znalezienia swoich domków:)[/QUOTE]

dzięki...trzymajcie proszę kciuki za jutrzejszy dzień......

Posted

prosba: kastracja Magnuma, sterylizacja Ory, morfologi 3 psow<Magnum, Ora, Pimpek>, odrobaczanie kilkukrotne kosztowalo nas ok 900 zlociszy , a zbliza sie koniec miesiaca i oplaty hotelowe- pliss o wsparcie

Posted

fakt faktem jest, ze bez wsparcia finasowego nie bedziemy wstanie brac tyle psow, jezeli dochodza badania,ewentualnie leczenie i kastracja, telefony, jezdzenie w odwiedziny, przywiezienie z dalszych miejsc, nawet nie chce sobie przypominac ile kasy poszlo przez ostatnie dwa, trzy miesiace

jeden, dwa sa na nasze mozliwosci- kwestia tez jak dlugo bedzie psa trzeba pokazywac, oglaszac
a kolejne wyzly czekaja:( o [URL]http://www.jelenia.schronisko.net/adopcja-id-61158.html[/URL] prosze jakie cudo
i takich jeszcze kilka moglabym umiescic:(

tak posmuce dzisiaj:(

Posted

no ja wiem o tym ze nie da sie finansowo wspomoc wszystkich wyzłow.prawda jest to ze ci co maja malo to daja a ci co by mogli dawac to maja takie akcje zazwyczaj w nosie.Sliczna ta sunia jest z Jeleniej.Ati zobacz moze ten wątek ktory podalam wyzej , moze akurat jakis wyzel bedzie mial szczescie.dom po wyzelku...

Posted

troszkę sobie dziś pospacerowaliśmy z czarnulkiem....słodziak jeden....tuli ten swój olbrzymi łeb, wpycha go w ręce..żal patrzeć jak wraca do boksu......

a kastracją wszystko w najlepszym porządku....zadnych komplikacji....tylko ten domek...

ech:-(

Posted

dziękujemy Dominiko:loveu:

a na marginesie powiem, że Maniek (Atos teraz) ma się wyśmienicie...z kotami za pan brat..jeden mu już na głowę wchodzi...i to dosłownie.....
w przyszłym tyg. b ędziemy sie odwiedzać....

Posted

To super , ja nie smiałam pytac co u Mania a pani M tzn ta od neudanego tymczasu odmowila 2 domkow dla Mania odstraszajac ludzi wlasnie tym ze poluje na koty :angryy: teraz na tymczasie ma yorka.Osobiście dla mnie zawsze bedzie Maniusiem;)

Posted

Maniusiem zostać nie mógł, bo kilku znajomych nosi to imię..i to sąsiadów:cool3:...dlatego został przechrzszczony na swojego poprzednika....a koty to dachowce....same przylaźłe do domu...więć tym większa radość państwa bowiem poprzedni wyżełek kochał koty i chadzał z nimi na spacery...

Posted

[quote name='kanna']zi,mno...u nas -9..... kiedy pomyślę o tych bezwłosych , drżących z zimna ,bez pełnej michy....
dlaczego w schronach pracują ludzie bez sumienia?[/QUOTE]

w olkuszu jest 6 miesieczny szczeniak, czarny z bialym krawatem, uszka dluzsze
siersc bardzo bardzo krotka, trafil z cieplego domu do budy, widac to tez po siersci bo ladna choc krociutenka
czy przezyje?
jest bardzo wystraszony sytuacja, nie bardzo chce jesc
czeka na wywoz do bielska