dominikabankert Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 :oops:jeny miało być pocieszam a nie ciesze . Jaka ja dziś roztargniona jestem.Pocieszam Cie Kanna.Pieski będa zdrowe i zawsze będa krok bliżej do znalezienia swoich domków:) Quote
kanna Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [quote name='dominikabankert']:oops:jeny miało być pocieszam a nie ciesze . Jaka ja dziś roztargniona jestem.Pocieszam Cie Kanna.Pieski będa zdrowe i zawsze będa krok bliżej do znalezienia swoich domków:)[/QUOTE] dzięki...trzymajcie proszę kciuki za jutrzejszy dzień...... Quote
kanna Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 już po...śpi teraz biedaczysko w czystym, ciepłym boksie w ocieplanym budynku....wszystko dobrze na razie:loveu:....p.Tomek dba ....:loveu: Quote
dominikabankert Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Mam nadzieje że Magnumik dobrze się czuje również dzisiaj..... Quote
Ati Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 prosba: kastracja Magnuma, sterylizacja Ory, morfologi 3 psow<Magnum, Ora, Pimpek>, odrobaczanie kilkukrotne kosztowalo nas ok 900 zlociszy , a zbliza sie koniec miesiaca i oplaty hotelowe- pliss o wsparcie Quote
dominikabankert Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 jakis tydzien temu wysłalam 140 zł teraz wiem ze to niewiele ale zawsze cos Quote
Ati Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Dominika mamy je odlozone na hotel dla Magnumika:)ale brakuje jeszcze pozostalej kwoty dla Magnuma i pimpuszka 660,-:( Quote
dominikabankert Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 dobra ta końcówkę jeszcze tzn 60zł biore na siebie w poniedziałek przeleje czyli razem na Magnum bedzie ode mnie 200zł w tym miesiacu.Chciałabym tak pomagać jak Wy ale ja nie mam stałej pracy niestety:( Quote
dominikabankert Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 [URL]http://www.dogomania.pl/threads/196498-przyjme-albo-adoptuje-wyzla[/URL] tu jest chyba jakis chetny pan na wyzla Quote
Ati Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 za wszystko dziekujemy, a psiuty machaja ogonkami:) Quote
Ati Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 fakt faktem jest, ze bez wsparcia finasowego nie bedziemy wstanie brac tyle psow, jezeli dochodza badania,ewentualnie leczenie i kastracja, telefony, jezdzenie w odwiedziny, przywiezienie z dalszych miejsc, nawet nie chce sobie przypominac ile kasy poszlo przez ostatnie dwa, trzy miesiace jeden, dwa sa na nasze mozliwosci- kwestia tez jak dlugo bedzie psa trzeba pokazywac, oglaszac a kolejne wyzly czekaja:( o [URL]http://www.jelenia.schronisko.net/adopcja-id-61158.html[/URL] prosze jakie cudo i takich jeszcze kilka moglabym umiescic:( tak posmuce dzisiaj:( Quote
dominikabankert Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 no ja wiem o tym ze nie da sie finansowo wspomoc wszystkich wyzłow.prawda jest to ze ci co maja malo to daja a ci co by mogli dawac to maja takie akcje zazwyczaj w nosie.Sliczna ta sunia jest z Jeleniej.Ati zobacz moze ten wątek ktory podalam wyzej , moze akurat jakis wyzel bedzie mial szczescie.dom po wyzelku... Quote
Ati Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 mam pewne podejrzenia zwiazane z ta oferta na e-wyzel.pl tez sie zglosil ze swoja propozycja:) Quote
tanitka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 nawet po polsku nie potrafi napisać ten gościu Quote
tanitka Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 dziewczyny bazarek dla Magnuma [URL]http://www.dogomania.pl/threads/196938-piękne-olejne-obrazy-psy-i-konie?p=15793790#post15793790[/URL] Quote
kanna Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 troszkę sobie dziś pospacerowaliśmy z czarnulkiem....słodziak jeden....tuli ten swój olbrzymi łeb, wpycha go w ręce..żal patrzeć jak wraca do boksu...... a kastracją wszystko w najlepszym porządku....zadnych komplikacji....tylko ten domek... ech:-( Quote
dominikabankert Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Ati poslalam ta końcówke 60 zl dzisiaj Quote
kanna Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 dziękujemy Dominiko:loveu: a na marginesie powiem, że Maniek (Atos teraz) ma się wyśmienicie...z kotami za pan brat..jeden mu już na głowę wchodzi...i to dosłownie..... w przyszłym tyg. b ędziemy sie odwiedzać.... Quote
dominikabankert Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 To super , ja nie smiałam pytac co u Mania a pani M tzn ta od neudanego tymczasu odmowila 2 domkow dla Mania odstraszajac ludzi wlasnie tym ze poluje na koty :angryy: teraz na tymczasie ma yorka.Osobiście dla mnie zawsze bedzie Maniusiem;) Quote
kanna Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Maniusiem zostać nie mógł, bo kilku znajomych nosi to imię..i to sąsiadów:cool3:...dlatego został przechrzszczony na swojego poprzednika....a koty to dachowce....same przylaźłe do domu...więć tym większa radość państwa bowiem poprzedni wyżełek kochał koty i chadzał z nimi na spacery... Quote
kanna Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 zi,mno...u nas -9..... kiedy pomyślę o tych bezwłosych , drżących z zimna ,bez pełnej michy.... dlaczego w schronach pracują ludzie bez sumienia? Quote
missieek Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 [quote name='kanna']zi,mno...u nas -9..... kiedy pomyślę o tych bezwłosych , drżących z zimna ,bez pełnej michy.... dlaczego w schronach pracują ludzie bez sumienia?[/QUOTE] w olkuszu jest 6 miesieczny szczeniak, czarny z bialym krawatem, uszka dluzsze siersc bardzo bardzo krotka, trafil z cieplego domu do budy, widac to tez po siersci bo ladna choc krociutenka czy przezyje? jest bardzo wystraszony sytuacja, nie bardzo chce jesc czeka na wywoz do bielska Quote
kanna Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 missieek..czekam na fotki czarnej z bielska....pilne ! Quote
Recommended Posts