kanna Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 a widziałyście kiesdyś chude lody?....przecież on nie sorbet.....:evil_lol: czasami tak bywa, że pies może być grubaskiem i jednocześnie być niedożywionym... widziałam to niejednokrotnie... co poniektóre schroniska karmią odpadami , które składają się np, z samego tłuszczu ...żadnych składników odżywczych .....olkusz słynął z tego..tego rodzaju odpady są rozdawane za darmo w ubojniach...jeśłi się tego nie pozbędą to muszą to oddać za pieniądze do bakutilu... nie wiem, czy w wypadku czarnucha tak jest.....ale objętość jego brzuszka mnie dziwi... Quote
dominikabankert Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 czyli Magnumik może mieć syndrom afrykańskiego brzucha:( Ale na pewno bedzie wszystko ok.I tak wygrał los na loterii , ze wzięłyście go pod swoje skrzydła wyżłomaniaczki:) Quote
kanna Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='dominikabankert']czyli Magnumik może mieć syndrom afrykańskiego brzucha:( Ale na pewno bedzie wszystko ok.I tak wygrał los na loterii , ze wzięłyście go pod swoje skrzydła wyżłomaniaczki:)[/QUOTE] wzieły[B]śmy....[/B]:evil_lol: jakby nie patrzeć to uczestniczysz już w tym "procederze"....:evil_lol: Quote
dominikabankert Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Ja to tylko duchowo Was wspieram i czasem parę groszy dorzucę.Szkoda , ze nie mieszkam koło Ciebie Kanna to byś miała pomocnika jak mało kto:) Quote
kanna Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Dominiko a zapytaj Ati gdzie mieszka...:evil_lol: Quote
Ati Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Agata nadjae morsem ze schronu w NW Targu, i z warunki dno, piekny pointer w rude laty czeka na ratunek , i masa szczeniat w totalnie kiepskim stanie i warunkach:( eh, az mam skreto-scisk zoladka Quote
tanitka Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 pointer...? ...... a są jakieś materiały poglądowe? Quote
dominikabankert Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Magnumik , jutro prześle na Ciebie pieniążki , w końcu facet musi być przy kasie:) Quote
kanna Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 [quote name='dominikabankert']Magnumik , jutro prześle na Ciebie pieniążki , w końcu facet musi być przy kasie:)[/QUOTE] dwa ogromne liźnięcia jęzorem:loveu: Quote
kanna Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 [quote name='dominikabankert']ależ mnie ten jezor obślinił:)[/QUOTE] przyzwyczjaj się;) magnum w piątek będzie miał pobraną krew ...zrobimy wszystkie badania , żeby mieć pewnośc co do kastracji spacer dziś znowu był odlotowy....on latał, ja po 3 km nieżyłam.....potrzebne mi są środki na wzmocnienie...koniaczek??:cool3: Quote
dominikabankert Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Martwię się o ten jego brzuszek.Idę kąpać mojego wyżła bo odrażającym zapachem się w lesie uraczył.Będzie jazda pod prysznicem bo nie znosi tego Quote
kanna Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 no dziś miał lekką biegunkę..troszkę jasnawą:roll: Quote
dominikabankert Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 może coś zjadł niewłaściwego.Ale wiem , ze jasny kał może wskazywać na problemy trzustkowe.Miejmy nadzieje , ze krew będzie w porządku Quote
dominikabankert Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 ?????co tak cicho u Magnuma? I co miał robione te badania? Quote
kanna Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 magnumik miał robione badania w piątek...niestety wyjeżdżałam i po wyniki zadzowonię jutro.... w zeszły tyg. zadzwoniła pani, ale chciała " czystego" ( rasowo ) psa...zaproponowałam kąpiel....po niej każdy jest czysty:evil_lol: Quote
dominikabankert Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Dobrze jej powiedziałaś :evil_lol: Jeszcze bym dodała że termin ,,czysta rasa'' ostatnio w Niemczech był używany i to jakiś czas temu.Mam nadzieje ze moja kasa dla Magnum doszła zawsze cuś;) Quote
kanna Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 dobre skojarzenie Dominiko:evil_lol:...jutri sprawdzę ale z pewnością jest na koncie... Ati ...Dominika wspomogła Magnum kwotą 140 zł...zapisz prosze :loveu::loveu::loveu: Quote
kanna Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 dzwonił pan wet...wyniki magnuma są bardzo ładne...uff...:multi: kastracja wstępnie umówiona więc na środę....umieram ze strachu.... Quote
kanna Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 no teraz to już podwójnie....i Ora i mag..... nikt nie pocieszy??:glaszcze: Quote
dominikabankert Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 jak to się nie cieszy...cieszy się cieszy szczególnie ze brzuszek Magnuma zdrowy jest Quote
Recommended Posts