Jump to content
Dogomania

Czarny Wyzeł Magnum- za niedlugi czas stuknie rok/wreszcie w swoim domu:)

Recommended Posts

Posted

a widziałyście kiesdyś chude lody?....przecież on nie sorbet.....:evil_lol:

czasami tak bywa, że pies może być grubaskiem i jednocześnie być niedożywionym...
widziałam to niejednokrotnie...
co poniektóre schroniska karmią odpadami , które składają się np, z samego tłuszczu ...żadnych składników odżywczych .....olkusz słynął z tego..tego rodzaju odpady są rozdawane za darmo w ubojniach...jeśłi się tego nie pozbędą to muszą to oddać za pieniądze do bakutilu...

nie wiem, czy w wypadku czarnucha tak jest.....ale objętość jego brzuszka mnie dziwi...

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dominikabankert']czyli Magnumik może mieć syndrom afrykańskiego brzucha:( Ale na pewno bedzie wszystko ok.I tak wygrał los na loterii , ze wzięłyście go pod swoje skrzydła wyżłomaniaczki:)[/QUOTE]

wzieły[B]śmy....[/B]:evil_lol: jakby nie patrzeć to uczestniczysz już w tym "procederze"....:evil_lol:

Posted

Agata nadjae morsem ze schronu w NW Targu, i z warunki dno, piekny pointer w rude laty czeka na ratunek , i masa szczeniat w totalnie kiepskim stanie i warunkach:(
eh, az mam skreto-scisk zoladka

Posted

[quote name='dominikabankert']Magnumik , jutro prześle na Ciebie pieniążki , w końcu facet musi być przy kasie:)[/QUOTE]

dwa ogromne liźnięcia jęzorem:loveu:

Posted

[quote name='dominikabankert']ależ mnie ten jezor obślinił:)[/QUOTE]
przyzwyczjaj się;)

magnum w piątek będzie miał pobraną krew ...zrobimy wszystkie badania , żeby mieć pewnośc co do kastracji

spacer dziś znowu był odlotowy....on latał, ja po 3 km nieżyłam.....potrzebne mi są środki na wzmocnienie...koniaczek??:cool3:

Posted

magnumik miał robione badania w piątek...niestety wyjeżdżałam i po wyniki zadzowonię jutro....

w zeszły tyg. zadzwoniła pani, ale chciała " czystego" ( rasowo ) psa...zaproponowałam kąpiel....po niej każdy jest czysty:evil_lol:

Posted

dobre skojarzenie Dominiko:evil_lol:...jutri sprawdzę ale z pewnością jest na koncie...

Ati ...Dominika wspomogła Magnum kwotą 140 zł...zapisz prosze

:loveu::loveu::loveu: