Jump to content
Dogomania

Czarny Wyzeł Magnum- za niedlugi czas stuknie rok/wreszcie w swoim domu:)

Recommended Posts

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja już Tatiano z pól dnia dzwonię....nikt, kogo znam nie może mi pomóc w czwartek wieczorową porą...a w czwartek byłoby najlepiej bo będę w okolicy więc bym w zawodowe koszta wpuściła transport....
bochnia ie jest jakoś daleko od wieliczki..ale korek na tej trasie po południu sięga niebotycznych rozmiarów i godzinnych postojów i trzeba je umieć ominąć...i do tego trza mi człeka co w nocy mnie poprowadzi....
w sobotę to i ruch mniejszy i za dnia większych problemów dla siebie nie widzę, tylko, że jechać musiałabym specjalnie a z racji odległości
to i koszt transportu spory a zważcie , ze jadę na przeszpiegi i zawsze liczyć się z wycieczką tylko magnuma musimy....
z drugiej strony psa naprawdę chcą, i szkoda każdego dnia:shake:

Posted

no nie wiem jak to sie stało może czytam w twoich myślach:) kurcze jakbym sobie robótkę jakąś poszukała w Krakowie to zaraz tam przyjeżdźam mieszkać i bede twoja wyżłową pracownicą o każdej porze dnia i nocy:evil_lol:[quote name='kanna']no nawet postu nie zdążyłam napisać a ty Dominiko już jesteś:loveu:[/QUOTE]

Posted

wiesz zobowiazałam sie chociaz finansowo pomagać ale jak sie nie ma pracy to wiesz....:(jak odżyje finansowo to oczywiscie znow bede pomagac poki co pracujta tak dziewczyny dalej to w schroniskach w ogole wyzłowych nie bedzie [quote name='Ati']Dominiko, my i tak ci bardzo ci dziekujemy za kazda wplate[/QUOTE]

Posted

[quote name='dominikabankert']wiesz zobowiazałam sie chociaz finansowo pomagać ale jak sie nie ma pracy to wiesz....:(jak odżyje finansowo to oczywiscie znow bede pomagac poki co pracujta tak dziewczyny dalej to w schroniskach w ogole wyzłowych nie bedzie[/QUOTE]

mnie brak słów, :loveu: jesteś:loveu:

Posted

[quote name='dominikabankert']i ja trzymam i mam nadzieje ze ten dom wypali, możliwe ze zostane zbanowana przez dziewczyne której najwyraźniej za mało pomogłam takze w razie czego trzymajcie sie dziewczyny i wyciagajcie wyżłowate ze hej:)[/QUOTE]
nie kumam Dominiko:crazyeye:...

w telegraficznym skrócie o Magnusie...
dziś były odwiedzinki...ludzie bardzo mili, bez problemu psa im dam...ale....państwo byli sporo przerażeni wielkością Magnusa( nie wiem dlaczego myśłeli , ze czarny jest średniej wielkości).....reszta rodzinki , która została w domu prosiła przed wyjazdem ponoć by " tylko nie był duży"( babcia)....zdecydowałam, że cała rodzina [B]musi [/B]zaakceptować jego tężyznę... no i państwo pojechali przkonywać do wielkości Magnusa ...serca ich ujął...zwłaszcza syna....
jesteśmy umówieni na przyszłą sobotę....

Posted

żeby sie udało, żeby tylko sie udało......no tak moja babcia jak mojego wyzła zobaczyła to tez rzuciła taki tekst ze to olbrzym i ze jej sie nie podoba bo ma brode:evil_lol:.A teraz sama jej kupuje takie suche patyczki dla psów i na powitanie mówi: Sroka no chodź do babci to dostaniesz dobre:loveu:

Posted

[quote name='dominikabankert']żeby sie udało, żeby tylko sie udało......no tak moja babcia jak mojego wyzła zobaczyła to tez rzuciła taki tekst ze to olbrzym i ze jej sie nie podoba bo ma brode:evil_lol:.A teraz sama jej kupuje takie suche patyczki dla psów i na powitanie mówi: Sroka no chodź do babci to dostaniesz dobre:loveu:[/QUOTE]

ja już na to nie liczę...ja się o to modlę..:cool3:

Posted

Jestem dziś po rozmowie z państwem...

no i mam dobrą i złą wiadomość.....

zła jest taka, że wielkość , siła i dynamizm Magnuma przerasta możłiwości państwa...
dobra, że w zamian zaproponowałam Hesię.....

wysłałam zdjęcia przed chwilą ...do niedzieli mam mieć odpowiedź....

( intuicja mi podpowiada że ....powinno być dobrze )

[B]Dominiko[/B].....przekazałaś na transport 50 zł....nie wykorzystam ich...komu mam je przelać:lol: