natalia.aleksandrov Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Moi drodzy, Julek znalazł DT! :) Otóż będę nim ja. Mamy tylko jeden problem: transport i fundusze. Może jest ktoś, ko jedzie z Krotoszyna do Poznania? Albo znajdą się dobre duszyczki, które pomogą w uzbieraniu pieniędzy na benzynę? Byłoby świetnie! Quote
Paulina87 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Zapytam siostry, ona pojedzie w niedzielę do Poznania, ale z Ostrowa Wlkp. Quote
leni356 Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Rewelacja :) Zbieramy na Julkowe wydatki. Prosimy o pomoc Quote
natalia.aleksandrov Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 ktoś chce coś wpłacić? a może bazarek ktoś zrobi? Quote
paulinken Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 natalio, nie obraź się, ale czy ktoś może za Ciebie poświadczyć? :) Ja się dorzucę do transportu dla Juleczka. Quote
natalia.aleksandrov Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 zapraszam na wizytę przedadopcyjną :) współpracuję z poznanskim tozem oraz udzielam sie w schronisku w swarzedzu. moj narzeczony byl naomiast inspektorem w pogotowiu dla zwierzat :) Quote
holmina Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 moj dt odpada wezma ale suczke,Julian im sie podoba ale na miejsce suczki ktora za Tm,chca tez sunie paroweczke.... Quote
leni356 Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Julek będzie potrzebował co miesiąc na karmę i ewentualnie weta. Bardzo prosimy o pomoc, każdy grosik dla Julka to bardzo dużo. Na razie Julian nie ma żadnych funduszy, a tu potrzeba miesięcznych deklaracji. No i jeszcze transport Quote
paulinken Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 A ile na karmę by trzeba? Brit jest stosunkowo niedrogi, jak się zamówi worek 15 kg. Quote
natalia.aleksandrov Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Chciałabym, żeby Julek dostawał suche w miarę dobre, a mokrego w ogóle - chcę sama mu gotować mięsko z ryżem. Zdrowe, lekkostrawne i pyszne :) Oczywiście będę zdawać rachunki za karmę+to, co mu przygotuję. Na pewno chcę go zabrać do weta, jak tylko go dostaniemy - pokryję koszty, zeskanuję rachunek. Ze wszystkiego będę się rozliczać z Leni. Co do kamy: josera, brit, purina proploan i purina chow są podobne cenowo, zwlaszcza, gdy sie kupi wielka torbe karmy. pewnie po pierwszym miesiacu wyklaruje sie ile potrzeba na psiaka w przyblizeniu na miesiac i bedzie nam latwiej to ogarnac :) na razie priorytetem jest transport! Quote
natalia.aleksandrov Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Na transport można deklaracje przelewać do mnie: zdam później raport z tego, kto, co i ile,a jak zostanie - będzie na jedzonko dla Juleczka. po nr konta zgłaszajcie się na pw z góry dziękujemy za pomoc! oby się szybko uzbierało, najchętniej pojechałabym po Julka w już jutro <3 Quote
paulinken Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Ciotka, lepiej chyba nie podawać prywatnego konta publicznie. Co do karm, to ProPlan jest dużo droższa niż Dog Chow i Brit. A na transport ile będzie trzeba? Sama po niego pojedziesz? Będzie mieszkał w domu? Quote
natalia.aleksandrov Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Hm, zapomniałam, że dogo jest dostepne dla wszystkich... efekt siedzenia na miau :D proplan jest niewiele drozszy, gdy juz sie kupuje duzy wór, ale dog chow czy josera wydaje mi się być ok, Julek nie wymaga specjalistycznych karm :) Na transport około 150 zł, tak myślę... Może ktoś mnie oświeci? Mam samochód 1.6 w benzynie, do przebycia mamy 208 km (już w obie strony). Ile to może być?... Hmmm! Najchętniej pojechałabym po niego sama, ale jeśli ktoś będzie jechał z Krotoszyna do Poznania, to też dobrze :) My na benzynę możemy przeznaczyć 50 zł, brakuje około 100, moze trochę więcej, może trochę mniej. Nie znam się na tym :D Juluś mieszkałby z nami w mieszkaniu naszym i wychodziłby na spacery nad Maltę, dokąd mamy rzut beretem. Quote
leni356 Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 To poczekajmy jeszcze na info od Pauliny czy siostra mogłaby Julka zabrać Quote
stonka1125 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='holmina']moj dt odpada wezma ale suczke,Julian im sie podoba ale na miejsce suczki ktora za Tm,chca tez sunie paroweczke....[/QUOTE] No to zapraszamy do parówki : [url]http://www.dogomania.pl/threads/212392-ADELA-najgrubsza-i-najbrzydsza-!-czy-ma-jeszcze-szanse-na-dom/page7[/url] Quote
natalia.aleksandrov Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 mamy zapewnione juz 100 zl na benzynę od krotoszyna, potrzebujemy jeszcze 100. czy kto chetny do dolozenia? chcielibysmy Julka sami obejrzec i przywiezc, zeby pogadac z pracownikami schroniska... Quote
Florentynka Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Jestem w finansowej d... chwilowo. A chętnie bym Julka wspomogła. Pod koniec miesiąca powinnam być wypłacalna - jak ktoś może do tego czasu założyć to ja zwrócę. Na tych zasadach mogłabym zaproponować 50 zł. Na innych - w tej chwili nic, niestety. Quote
natalia.aleksandrov Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 to wpłacisz jak kiedyś będziesz mogła :) na karmę :) na razie dzięki za chęci :) Quote
leni356 Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Dzięki kochani za pomoc Julkowi. Nie wiadomo jakie będą koszty, na pewno Julek musi mieć co jeść i transport. Kto się jeszcze dorzuci? Julek prosi :modla::modla: Na razie deklaracji jest tyle: Krotoszyn - 100 zł Florentynka - 50 zł koniec października leni - 50 zł paulinken - ? mamanabank - 20 zł agniecha82x - worek karmy Dziękujemy :Rose: Quote
Florentynka Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 leni - tylko pamiętaj, że ja będę wypłacalna pod koniec miesiąca. Ale na pewno będę pamiętać o Julku, w końcu parówy to moje ulubione psy. Quote
leni356 Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 [quote name='Florentynka']leni - tylko pamiętaj, że ja będę wypłacalna pod koniec miesiąca. Ale na pewno będę pamiętać o Julku, w końcu parówy to moje ulubione psy.[/QUOTE] Moje też :) Oczywiście dopiszę koniec X. Może jeszcze ktoś wspomoże Julka? Choć 5-10 zł... Grosik do grosika i uzbieramy na potrzeby dla Julka Quote
natalia.aleksandrov Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Jutro jedziemy po parówę ^^ hihi, już się nie możemy doczekać... Oby tylko z kotami ułożyły mu się stosunki! Trzymajcie kciuki! PS Dziękujemy za każde wsparcie! :) Quote
Magda779 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 My wpłacamy 100zł z bazarku na krotoszyniaki :) :) Quote
agniecha82x Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 super, bardzo się cieszę, że nasz Julian leci do DT!!! nareszcie się mordka doczekała :loveu: Natalio trzymam mocno kciuki, żeby się z kotami ułożyło! ja chętnie sfinansuje worek karmy, oczywiście takiej jakiej sobie Julek zażyczy :cool3: a swoją drogą Julianowi mała dietka by nie zaszkodziła :evil_lol: Quote
Recommended Posts