Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 794
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Julek będzie potrzebował co miesiąc na karmę i ewentualnie weta. Bardzo prosimy o pomoc, każdy grosik dla Julka to bardzo dużo. Na razie Julian nie ma żadnych funduszy, a tu potrzeba miesięcznych deklaracji. No i jeszcze transport

Posted

Chciałabym, żeby Julek dostawał suche w miarę dobre, a mokrego w ogóle - chcę sama mu gotować mięsko z ryżem. Zdrowe, lekkostrawne i pyszne :) Oczywiście będę zdawać rachunki za karmę+to, co mu przygotuję. Na pewno chcę go zabrać do weta, jak tylko go dostaniemy - pokryję koszty, zeskanuję rachunek. Ze wszystkiego będę się rozliczać z Leni.
Co do kamy: josera, brit, purina proploan i purina chow są podobne cenowo, zwlaszcza, gdy sie kupi wielka torbe karmy. pewnie po pierwszym miesiacu wyklaruje sie ile potrzeba na psiaka w przyblizeniu na miesiac i bedzie nam latwiej to ogarnac :) na razie priorytetem jest transport!

Posted

Na transport można deklaracje przelewać do mnie: zdam później raport z tego, kto, co i ile,a jak zostanie - będzie na jedzonko dla Juleczka.
po nr konta zgłaszajcie się na pw
z góry dziękujemy za pomoc! oby się szybko uzbierało, najchętniej pojechałabym po Julka w już jutro <3

Posted

Ciotka, lepiej chyba nie podawać prywatnego konta publicznie. Co do karm, to ProPlan jest dużo droższa niż Dog Chow i Brit. A na transport ile będzie trzeba? Sama po niego pojedziesz? Będzie mieszkał w domu?

Posted

Hm, zapomniałam, że dogo jest dostepne dla wszystkich... efekt siedzenia na miau :D proplan jest niewiele drozszy, gdy juz sie kupuje duzy wór, ale dog chow czy josera wydaje mi się być ok, Julek nie wymaga specjalistycznych karm :) Na transport około 150 zł, tak myślę... Może ktoś mnie oświeci? Mam samochód 1.6 w benzynie, do przebycia mamy 208 km (już w obie strony). Ile to może być?... Hmmm! Najchętniej pojechałabym po niego sama, ale jeśli ktoś będzie jechał z Krotoszyna do Poznania, to też dobrze :) My na benzynę możemy przeznaczyć 50 zł, brakuje około 100, moze trochę więcej, może trochę mniej. Nie znam się na tym :D
Juluś mieszkałby z nami w mieszkaniu naszym i wychodziłby na spacery nad Maltę, dokąd mamy rzut beretem.

Posted

[quote name='holmina']moj dt odpada wezma ale suczke,Julian im sie podoba ale na miejsce suczki ktora za Tm,chca tez sunie paroweczke....[/QUOTE]

No to zapraszamy do parówki : [url]http://www.dogomania.pl/threads/212392-ADELA-najgrubsza-i-najbrzydsza-!-czy-ma-jeszcze-szanse-na-dom/page7[/url]

Posted

Jestem w finansowej d... chwilowo. A chętnie bym Julka wspomogła. Pod koniec miesiąca powinnam być wypłacalna - jak ktoś może do tego czasu założyć to ja zwrócę.
Na tych zasadach mogłabym zaproponować 50 zł. Na innych - w tej chwili nic, niestety.

Posted

Dzięki kochani za pomoc Julkowi. Nie wiadomo jakie będą koszty, na pewno Julek musi mieć co jeść i transport. Kto się jeszcze dorzuci? Julek prosi :modla::modla:

Na razie deklaracji jest tyle:
Krotoszyn - 100 zł
Florentynka - 50 zł koniec października
leni - 50 zł
paulinken - ?
mamanabank - 20 zł
agniecha82x - worek karmy

Dziękujemy :Rose:

Posted

[quote name='Florentynka']leni - tylko pamiętaj, że ja będę wypłacalna pod koniec miesiąca. Ale na pewno będę pamiętać o Julku, w końcu parówy to moje ulubione psy.[/QUOTE]

Moje też :) Oczywiście dopiszę koniec X.

Może jeszcze ktoś wspomoże Julka? Choć 5-10 zł... Grosik do grosika i uzbieramy na potrzeby dla Julka

Posted

super, bardzo się cieszę, że nasz Julian leci do DT!!! nareszcie się mordka doczekała :loveu:

Natalio trzymam mocno kciuki, żeby się z kotami ułożyło!

ja chętnie sfinansuje worek karmy, oczywiście takiej jakiej sobie Julek zażyczy :cool3:
a swoją drogą Julianowi mała dietka by nie zaszkodziła :evil_lol: