Livka Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Jest kolejne zapytanie o Szilę - dostałam takiego maila: "Witam . Piszę w sprawie suni ..-SZILA- serce boli , gdy widzę smutek w jej oczach ....P. Beato jestem bardzo wrażliwa na krzywdę zwierząt - kocham je bardzo ; lecz nie mogę ich wszystkich przygarnąc . Przeszłam bardzo dużo w życiu , lecz zaufania do zwierząt nie straciłam , ale do ludzi tak -chodziaż są wyjątki....chciałabym aby SZILA zamieszkała ze mną i z moim synem , który też kocha zwierzęta. Jest tylko jedna sprawa ...nie mam luksusów tzn. domu z ogrodem , willa z basenem itp. ale mam wielkie serce i to jest moje wielkie bogactwo . Pozdrawiam i czekam na odp. Mirka z synem Michałem ." Quote
Livka Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 (edited) Poprosiłam Panią o nr telefonu :) [B]edit.[/B] Już mam nr telefonu - przesyłam do hoteliku ... Edited August 31, 2013 by Livka Quote
Livka Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Pani Mirka czeka z niecierpliwością na telefon z hoteliku. Po Szilę przyjechałaby osobiście z synem. Prosimy o szybki kontakt - hoteliku halo, halo !!! Quote
ocelot Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 Czekamy.............. ależ by było. Quote
ocelot Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 [quote name='Livka']Pani Mirka czeka z niecierpliwością na telefon z hoteliku. Po Szilę przyjechałaby osobiście z synem. Prosimy o szybki kontakt - hoteliku halo, halo !!![/QUOTE] Liveczko podaj mi numer na pw, ja jeszcze wyślę Lilce wiadomość na fb Quote
Livka Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 [quote name='ocelot']Liveczko podaj mi numer na pw, ja jeszcze wyślę Lilce wiadomość na fb[/QUOTE] Zaraz wysyłam :) Lilka mi pisała, że będzie dzwoniła - może jej coś wypadło ... Quote
ocelot Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 [quote name='Livka']Zaraz wysyłam :) Lilka mi pisała, że będzie dzwoniła - może jej coś wypadło ...[/QUOTE] To czekamy i kciuki zaciskamy..... Quote
ocelot Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 Lilka poprosiła, żeby Pani do niej zadzwoniła Quote
beataczl Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 dolaczam sie i trzymam mocno kciuki! Quote
Livka Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 [quote name='ocelot']Lilka poprosiła, żeby Pani do niej zadzwoniła[/QUOTE] Przekazałam Pani nr telefonu do hoteliku - pozostaje nam czekać na rozwój wypadków :) Quote
Tymonka Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 na konto Szili wpłynęło od [COLOR=#606060][FONT=arial] MARTINI77-30zł[/FONT][/COLOR] Quote
ocelot Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 szukamy kogoś do wizyty w Siemianowicach Śląskich:) Quote
piescofajnyjest Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 ale super!!!! po cichutku sie ciesze........ Quote
ocelot Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 Na razie zapłaciłam 225 zł. za hotelik. Quote
Izabela124. Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 I jak, są jakieś wieści w sprawie domku Szili? Quote
ocelot Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 Znalazła się osoba do wizyty i czekamy na dalsze wieści. ma się umówić jak dobrze pójdzie na jutro Quote
Livka Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 [quote name='ocelot']Znalazła się osoba do wizyty i czekamy na dalsze wieści. ma się umówić jak dobrze pójdzie na jutro[/QUOTE] Czy odbyła się dzisiaj wizyta pa ? Quote
ocelot Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 Nie wiem. napiszę do Pani i się dowiem. Quote
ocelot Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 Dzwoniła Pani zainteresowana naszą szilunią:) Wizyta w środę. Także trzymamy kciuki, a potem w razie będziemy się martwić o transport:) Quote
Recommended Posts