Livka Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Poprosiłam jeszcze Kogoś - czekam na odpowiedź ... :) Quote
ocelot Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 Odezwała się osoba na fb też:) jak potwierdzi chęć wizyty to wysylam telefon:) Quote
Livka Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='ocelot']Odezwała się osoba na fb też:) jak potwierdzi chęć wizyty to wysylam telefon:)[/QUOTE] super - to czekamy :) Quote
Livka Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 poczekamy - zobaczymy ;) jeśli tylko ludzie okażą się w porządku Szilusia nie da plamy na pewno :) Quote
beataczl Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='Livka']poczekamy - zobaczymy ;) jeśli tylko ludzie okażą się w porządku Szilusia nie da plamy na pewno :)[/QUOTE] trzymam kciuki :) Quote
bela51 Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Słuchajcie, jade na wizyte w poniedzialek. Prosze jednak o aktualne zdjecia Szili i podanie wieku suni. Jestem po rozmowie z Pania, ktora zaczyna sie wahac, bo jest podobno raz podany wiek 5 lat , a innym razem 8 lat.:-( W ktorym hotelu jest Szila ? Quote
Livka Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Wątek Szili był zakładany w październiku 2010 r. i wtedy wg założycielki Szila miała 2-3 lata. Najnowsze fotki pozbieram z wątku , ale dopiero po powrocie z pracy - niestety mam blokady ... Chyba, że ktoś mógłby wcześniej :cool3: Quote
Livka Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Najnowsze fotki Szili z czerwca tego roku są w poście nr 1411 i 1412 Quote
Tymonka Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='Livka']Wątek Szili był zakładany w październiku 2010 r. i wtedy wg założycielki Szila miała 2-3 lata. Najnowsze fotki pozbieram z wątku , ale dopiero po powrocie z pracy - niestety mam blokady ... Chyba, że ktoś mógłby wcześniej :cool3:[/QUOTE] Rozmawiałam właśnie z Anią , Szila ma około 6 lat . Quote
bela51 Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='Livka']Najnowsze fotki Szili z czerwca tego roku są w poście nr 1411 i 1412[/QUOTE] Przesle tej Pani fotki na maila, bo prosila. Na wizyte wybieramy sie z DONnka , postaramy sie aby była baaaardzo dokładna. Wiem, ze Szila potrzebuje domu, ale to musi byc najlepszy dom, prawda ? Quote
Livka Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='bela51']Przesle tej Pani fotki na maila, bo prosila. Na wizyte wybieramy sie z DONnka , postaramy sie aby była baaaardzo dokładna. Wiem, ze Szila potrzebuje domu, ale [B]to musi byc najlepszy dom[/B], prawda ?[/QUOTE] Oczywiście, że tak :) Super, że się zgodziłaś :multi: Bardzo, bardzo dziękujemy :Rose::Rose::Rose: DONnka :calus: Quote
ocelot Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 Szila może mieć koło 6 lat, a może mieć i więcej. W schronisku w tamtych czasach zaniżało się psiakom wiek, zresztą zdarza się to i do tej pory:( Musiałby ją zobaczyć dobry weterynarz. Quote
bela51 Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Nie zakladajmy, ze Szila ma wiecej niz 6 lat. Ja rozmawiałam z ta pania chetna na adopcje, wyczytała gdzies, ze Szila ma 8 lat i... chyba w takiej sytuacji nie zgodziłaby sie jej adoptowac.:-( Nie chce nic przesądzac, pojedziemy w poniedzialek i porozmawiamy. NIe chce oczywiscie odmładzac Szili na siłe, ale widze, ze wiek w tym wypadku moze miec znaczenie. Quote
Livka Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Sądzę, że 6 lat to ten zawyżony wiek w przypadku Szili i może ... niech tak zostanie ;) Quote
ocelot Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 to zostańmy przy 6 latach. młody pies może mieć w koncu zniszczone zęby rownież Quote
bela51 Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Oczywiscie. ! Ciezkie zycie i byle jakie pozywienie często ma odzwierciedlenie w uzebieniu ! Quote
Livka Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Jeszcze w poście nr 1388 są dwie fajne foteczki Quote
bela51 Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='Livka']Jeszcze w poście nr 1388 są dwie fajne foteczki[/QUOTE] Te równiez wyslałam:lol: Quote
ocelot Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 bardzo Wam kochane dziękuję:) Ja tak zakręcona z czasem jestem że nie mam ostatnio na nic czasu;( a za chwilę gnam za jednym bezdomnym psem pod lubochnię i sprawdzić nasze dwa schroniskowce czy wypuszczane na noc z kojca w firmie są. Quote
ocelot Posted August 3, 2013 Author Posted August 3, 2013 nie wiem co mam robić. To młody psiak w typie briarda:( Nie mam gdzie go zabrać, a zostać tam nie może. Jest głodny, skołtuniony i tak przyjacielski, że serce peka na milion kawalków:( biegł do nas w podskokach i i bawił się z nami. Młode, głodne od tygodni chyba porzucone a zabawa mu w głowie, ech.... Quote
Livka Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='ocelot']nie wiem co mam robić. To młody psiak w typie briarda:( Nie mam gdzie go zabrać, a zostać tam nie może. Jest głodny, skołtuniony i tak przyjacielski, że serce peka na milion kawalków:( biegł do nas w podskokach i i bawił się z nami. Młode, głodne od tygodni chyba porzucone a zabawa mu w głowie, ech....[/QUOTE] Załóż mu wątek Aniu i trzeba go gdzieś umieścić żeby doprowadzić do porządku. Taki psiak szybko znajdzie domek. Quote
ocelot Posted August 3, 2013 Author Posted August 3, 2013 [quote name='Livka']Załóż mu wątek Aniu i trzeba go gdzieś umieścić żeby doprowadzić do porządku. Taki psiak szybko znajdzie domek.[/QUOTE] Nie zrobiłam zdjęć....:( Darek jedno telefonem. dzisiaj chcę jechać i go nakarmić. Quote
Livka Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 o to przy okazji fotki cykniesz, ciekawe może się zgubił komuś ? Quote
Recommended Posts