Karolina. Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Słuchajcie, wpadłam na pewien pomysł. Zbliża się nowy rok, dotychczasowy kalendarz się kończy, więc trzeba by było pomyśleć o nowym. A najfajniejszy byłby taki, na którym byłyby zdjęcia naszych forumowych yorków :) Inne rasy też mają swoje kalendarze, więc myślę że i my też możemy mieć swój ;) Co myślicie o tym pomyśle? Tylko potrzebny byłby ktoś, kto by to wszystko zorganizował i zrobił ten kalendarz... Ktoś chętny? :) [COLOR=Red]edit:[/COLOR] [quote name='juskro'] otórz zdjęcia nalezy przesyłać na adres: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL], w tytule proszę wpisać York:imię psiaka a w treści proszę również o napisanie przydomka oraz daty urodzenia. Oczywiscie proszę załączyć zdjęcia !! heh :) specjalnie proszę o napisanie York poniewaz jak juz wiadomo robię kalendarz Aussie :) Jeśli chodzi o termin przesyłania zdjęć to proszę wysyłać do 31.10.2010 r. po tym czasie zacznę przesyłać projekty do akceptacji :)[/QUOTE] [quote name='juskro'] Koszt kalendarza w formacie A3 złożonego na A4 to ok. 40 zł przy zamówieniu 30 szt. więc conajmniej 30 szt. musiałoby być zamówione :)[/QUOTE] [B][/B] Quote
Yorkomanka Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 [CENTER][COLOR=DarkOrchid]Ja nie umiem zrobić kalendarza ale chciałabym żeby moje słonko się w nim znalazło i chętnie powiesiłabym taki u siebie na ścianie;). [/COLOR] [/CENTER] Quote
kiniaaa Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 jestem ZA!! mój maluszek urodził się w kwietniu, więc fajnie wyglądał by na kwietniowej stronie:) Jest jakaś osoba, która zabrałaby się za to wszystko? Wystarczy zebrać zdjęcia na każdy miesiąc, a taki kalendarz można w wielu serwisach zamówić np. w media markt. Karola - wpadłaś na super pomysł :) :multi: Quote
chrupcia Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 też jestem za, ale w takich rzeczach jestem zielona... :p fajnie by było gdyby Jazzik się tam znalazł :) Quote
Borówka16 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Karola , super pomysł ! :) Ja leżę w grafice ,więc odpadam :( Napiszmy do Selangi - to grafik komputerowy ,może nam pomoże ,co ? :razz: Tylko proszę ,niech któraś z Was do niej napisze ,bo ja już ją zbytnio wykorzystuję :eviltong: Zajmuję wrzesień dla Lucka :D Quote
Karolina. Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 To nie jest tak do końca mój pomysł ;) Tzn. takie kalendarze powstawały już wcześniej, ale w innych rasach, więc pomyślałam że fajnie by było coś takiego zrobić i u nas :) Cieszę się że pomysł Wam się podoba :) [CENTER]*** [/CENTER] A co do 'zajmowania' miesięcy - myślę, że to nie ma sensu, bo zaraz wywiąże się kłótnia, bo kilka osób będzie chciało jeden miesiąc... A to i tak będzie decyzja tego, kto będzie wykonywał ten kalendarz ;) To on będzie przydzielał psy do danego miesiąca ;) Pewnie będzie tak, że kilka yorków będzie w kwietniu, kilka we wrześniu, itd :) Być może zdjęcia będą zamieszczane 'tematycznie', czyli np. zdjęcia wiosenne w kwietniu, a zdjęcia zimowe w grudniu ;) edit: Aha, i żeby nie było niedomówień - za kalendarz, jeśli takowy powstanie - oczywiście trzeba będzie zapłacić ;) Quote
Princess_York Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 JAk ktoś się zgodzi na zrobienie takiego kalendarza to ja się pisze na to :) . Wybierze się jakieś fajne zdjęcie Arweny ,a potem wyląduje na ścianie :loveu: Quote
dagos1 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Ja też jestem za i chciałabym, żeby moja Dorcia się na nim znalazła. Quote
Princess_York Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Wiecie co tak sobie myśle że niedługo tu będzie więcej jak 12 psiaków no i nie starczy miejsca ,a każdy chce żeby jego pupil trafił na kalendarz .. I wpadłam na pomysł żeby gdzieś w centrum Polski( albo gdzie chcecie) żeby każdy miał po równo się spotkać i poprostu kilka (2,3) psów na jednym zdjęciu i w jednym miesiącu były ?? . Co Wy na to ? :cool3: Quote
Yorkomanka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [QUOTE] [INDENT]Wiecie co tak sobie myśle że niedługo tu będzie więcej jak 12 psiaków no i nie starczy miejsca ,a każdy chce żeby jego pupil trafił na kalendarz .. I wpadłam na pomysł żeby gdzieś w centrum Polski( albo gdzie chcecie) żeby każdy miał po równo się spotkać i poprostu kilka (2,3) psów na jednym zdjęciu i w jednym miesiącu były ?? . Co Wy na to ? :cool3: [/INDENT][/QUOTE] Tak i spotkają się tylko te psy które mieszkają blisko siebie... :roll: W moim mieście nie ma nikogo z tego forum a nie mogę jechać kawał drogi specjalnie po to żeby psiur się tam znalazł:roll: Lepiej dać kilka zdjęc do jednego miesiącca:roll: Quote
Nika Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Pomysł na kalendarz super :) A może, tak aby dogodzić wszystkim, zrobić duży plakat z kolażem zdjęć. Nie byłoby wówczas sporów, czyj pies - w jakim miesiącu, wszystkie byłyby razem na jednej stronie. Quote
*Jot* Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Princess_York']Wiecie co tak sobie myśle że niedługo tu będzie więcej jak 12 psiaków no i nie starczy miejsca ,a każdy chce żeby jego pupil trafił na kalendarz .. I wpadłam na pomysł żeby gdzieś w centrum Polski( albo gdzie chcecie) żeby każdy miał po równo się spotkać i poprostu kilka (2,3) psów na jednym zdjęciu i w jednym miesiącu były ?? . Co Wy na to ? :cool3:[/QUOTE] Wiesz Martyna to raczej nie zda egzaminu.Tak jak pisze Agata nie każdy będzie chciał jechać np.przez pół Polski aby zrobić zdjęcie psa. A co do kalendarza to ogólnie super pomysł.Też chciałabym aby moje psiaki znalazły się na jakiejś stronie. :p Quote
Yoko2009 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Jola ma rację:) a pomysł kalendarza jest super, ja też się na to piszę:) Quote
Karolina. Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Mam dobrą wiadomość :multi: Znalazłam już osobę, która zrobi nam kalendarz :) Jutro pewnie sama coś napisze, a w razie co ja będę informować Was na bieżąco :) Tak więc dziewczyny, powybierajcie jakieś ładne zdjęcia Waszych yorków, bo szykuje nam się prawdziwe cudo hihi :loveu: ;) Ta dziewczyna robi kalendarz aussikowy. Jedna strona wygląda mniej więcej tak: [URL]http://wyslijto.pl/files/download/mm3g7oyrrn[/URL] [URL]http://wyslijto.pl/files/download/ql03qc20xb[/URL] W kółkach pozaznaczane są urodziny psów - to fajny pomysł i myślę że my też moglibyśmy o coś takiego poprosić, wtedy nie byłoby problemu z 'zajmowaniem' urodzinowych miesięcy, bo każdy york miałby zaznaczoną swoją datę w kółeczku :) A na zdjęciach jest jak widać więcej niż jeden pies w danym miesiącu, więc spokojnie, dla każdego starczy miejsca :) Mam nadzieję że znajdą się chętni na ten kalendarz ;) Quote
Nati28 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 kalendarz wydaje sie super :) ciekawe jeszcze jaka cena wyjdzie ale ja tez raczej bede sie pisala ;) Quote
*kleo* Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Fajnie by było jakby coś takiego powstało, oczywiście w razie czego będę chętna. No i pomysł z kółkami przy urodzinach super :p Quote
Princess_York Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 no tak nie pomyślałam ,sorki :lol: . To wybierajmy zdjęcia :cool3: Quote
*Agnieszka* Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Ja się na to piszę super pomysł,zdjęcia dam po niedzieli można???? Quote
Princess_York Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Fotki z wystawy ? :cool3: Najfajniej wychodzą :p Quote
chrupcia Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Dziewczyny ja też się na to piszę ! :) tylko powiedzcie do kiedy fotki trzeba dać i ile, czy jedno ? :razz: i w jakiej cienie będzie kalendarz ? :razz: Quote
*Agnieszka* Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 No właśnie Kasia ma racje,do kiedy zdjęcia można dawać no i cena? Quote
Katie Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Ja tez jestem ciekawa ceny ;) Fajnie byloby miec znajome jorki na scianie :loveu: Quote
Recommended Posts