ksenka1 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Znajoma wczoraj podczas spaceru, znalazła w lesie dwie śliczne sunie w typie pinczera. Niestety nie może ich u siebie zostawić wiec szuka im dobrego domku. Psinki mają około 5 miesięcy, są drobnej budowy, ważą około 3 kg, przyjazne, sympatyczne.... Jutro zdjęcia. Chciałabym żeby sunie "przeszły" przez organizajcję i zostały wyadoptowane na zasadach. Czy ktoś może pomóc?:-( Quote
ksenka1 Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Dostałam telefon, że jeśli w ciągu 2-3 dni nikt psiaków nie weźmie- pojadą do schroniska :( Quote
Atomowka Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Jakieś fotki by się przydały lepsze i trzeba z ogłoszeniami ruszyć Quote
ksenka1 Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Już nie trzeba, ale dziękuję za zainteresowanie :) Sunie znalazły domki, niestety na bank ich nie wytną :/ Quote
Cudak Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Fajnie, że mają domki, ale z drugiej strony - gdyby trafiły do schronu chyba od razu po kwarantannie zostałyby wysterylizowane... Nie wytną ich, bo są przeciwni sterylizacji, czy nie mają kasy? Quote
ksenka1 Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Wiejska społeczność, sama wiesz... A po co? Suka powinna mieć szczeniaki... Nie mam pieniędzy... Generalnie mam w dupie ile psów jest w schronach..... Daj pani spokój! Nawet gdyby trafiły do schroniska to do stargardzkiego-tam nie ma w programie sterylek po kwarantannie, dlatego zależało mi zeby suczki przeszły przez organizację. Jedną sunie wziął mój sąsiad zza płotu, więc generalnie istnieje możliwość sterylki (potrafiłabym go odpowiednio ustawić:evil_lol:), ale kasy nie ma. Ja też w długach :shake: Nie wiem... może pomysle o jakimś bazarku, tylko czy tak mogę? Quote
Atomowka Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 A mnie to wcale nie cieszy taka informacją. ksenka1 postaraj się chociaż żeby ta jedna sunia była ciachnięta, może właśnie bazarek może jakaś zrzutka. To mała kruszynka może się kasa uzbiera Quote
Recommended Posts