Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znajoma wczoraj podczas spaceru, znalazła w lesie dwie śliczne sunie w typie pinczera. Niestety nie może ich u siebie zostawić wiec szuka im dobrego domku. Psinki mają około 5 miesięcy, są drobnej budowy, ważą około 3 kg, przyjazne, sympatyczne....
Jutro zdjęcia.

Chciałabym żeby sunie "przeszły" przez organizajcję i zostały wyadoptowane na zasadach. Czy ktoś może pomóc?:-(

Posted

Fajnie, że mają domki, ale z drugiej strony - gdyby trafiły do schronu chyba od razu po kwarantannie zostałyby wysterylizowane...

Nie wytną ich, bo są przeciwni sterylizacji, czy nie mają kasy?

Posted

Wiejska społeczność, sama wiesz...
A po co? Suka powinna mieć szczeniaki...
Nie mam pieniędzy... Generalnie mam w dupie ile psów jest w schronach..... Daj pani spokój!

Nawet gdyby trafiły do schroniska to do stargardzkiego-tam nie ma w programie sterylek po kwarantannie, dlatego zależało mi zeby suczki przeszły przez organizację.

Jedną sunie wziął mój sąsiad zza płotu, więc generalnie istnieje możliwość sterylki (potrafiłabym go odpowiednio ustawić:evil_lol:), ale kasy nie ma. Ja też w długach :shake:

Nie wiem... może pomysle o jakimś bazarku, tylko czy tak mogę?

Posted

A mnie to wcale nie cieszy taka informacją.
ksenka1 postaraj się chociaż żeby ta jedna sunia była ciachnięta, może właśnie bazarek może jakaś zrzutka. To mała kruszynka może się kasa uzbiera